加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【轉帖】〣〝人鬼情緣未了[[`.. +續集 
載入中 ...
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
I-See幣 12066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 Kee} 的帖子
個作者未作哂ya....
再等等la....我g 大家都好心急...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路
. . ..陳小必同學:p*XD

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-4-28
註冊天數 6959
來自 '°◆||你屋企_*”
狀態 離線

QUOTE:
雲兒TTo0  在 2005-8-5 11:58 AM 發表:

個作者未作哂ya....
再等等la....我g 大家都好心急...

卡..*希望佢快D作晒NA> ~ <"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
塔[TEP:]
中級會員

會員編號 252
精華 3
積分 2609
帖子 361
威望 8 點
I-See幣 13526 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2004-10-18
註冊天數 7151
狀態 離線
  只顯示 塔[TEP:] 的帖子
緊張ING= =

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
我:ar深??真係ar深??

我望住面前既佢,,,d眼淚不斷一滴一滴咁流....

ar深坐左係我隔離,,,,

深:嘩,,,,個個殘晒既??唔唱k la??

我:(有淚光咁望住佢)ar深,,,,,真係你,,,,你真係番左黎??

深:你而加見到我lo,,,仲有假咩,,,傻妹,,,,

我:(攬實佢)唔好再離開我la,,,,,唔好走呀,,,,

深:你知唔知我見到你咁我好心痛ga??

我:(係咁喊)

深:小津,,,,對唔住呀,,,,

我:我唔要聽對唔住呀,,,,我好掛住你呀,,,
  冇左你,,,,我都唔知點生存落去,,,,

深:傻妹黎ga,,,,

浩俊:喂,,,,,,不如你送小津番去先la,,,,

深:吾,,,,,

我:我唔走,,,,我唔要再離開你呀,,,,

深:乖la,,,我唔走呀,,,

之後浩俊&ar深一齊送左我番屋企,,,,,

ar深抱我入房訓左陣,,,,

我訓左陣就醒左la....我想出去既時候我聽到浩俊同ar深傾緊計,,,,

浩俊:幾時走?

深:今晚12點機,,,,

浩俊:去美國讀書真係咁重要咩?

深:係,,,

浩俊:咁你做咩番黎呀?你岩岩先比完希望佢,,,
   今晚又要令佢失望??

深:如果我今日唔番黎見佢,,,,我驚以後都冇得再見,,,

浩俊:下,,,,,

深:有好多野你唔明ga啦,,,,,

浩俊:唉,,,,,,,,,,,,希望小津佢識諗啦,,,,

深:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

浩俊:咁ar芯呢?生活得好唔好呀?

深:上左去之後,,,,我同佢已經分開左地方la,,,,

浩俊:下,,,,你唔係同佢一齊ga咩?

深:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

浩俊:點解會咁ga,,,,

深:算la,,,我入去睇下小津先la,,,,

當佢想入黎既時候,,,,我出左去,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
有la有la...呼, 
armarm 見到 ...
立即post 上泥

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線

QUOTE:
*小必*  在 2005-8-5 12:07 PM 發表:

卡..*希望佢快D作晒NA> ~ <"

個作者話, 佢都未諗到個結局ga

頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6959
狀態 離線

QUOTE:
雲兒TTo0  在 2005-8-5 02:44 PM 發表:

個作者話, 佢都未諗到個結局ga

下>V<.."

好期待個結局牙**

你識個作者架!?"..

頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6959
狀態 離線

QUOTE:
雲兒TTo0  在 2005-8-5 02:42 PM 發表:

有la有la...呼, 
armarm 見到 ...
立即post 上泥

HAAA``你真系好LA**XD

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
我:ar深,,,,

深:咁快醒左既??

我:你今晚走la?? (忍眼淚)

可能係佢心目中,,,,,讀書係最重要ga,,,,

我唔會再咁唔理性,,,,唔肯放佢走,,,,

深:你,,,,,聽到晒??

我:吾,,,,

深:我今晚就要飛番美國,,,,

我:可唔可以遲d 走?遲一日呀,,,,你比一日時間我呀,,,,

深:(令頭)小津,,,你唔好再令到我擔心你la,,,(攬住我)

我:我唔會再令到你擔心ga啦,,,,你放心去la,,,

我知你會番黎ga,,,我一定會等你ga,,,,

深:吾,,,,而加先5點幾,,,你想去邊呀??

最後7個鐘,,,,,

我:不如去影相呀,,,,

深:好呀,,,,,

浩俊:唔左你地la,,,我番屋企先la,,,

我地12點鐘去送你機la,,,

深:好呀,,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
之後我同ar深勁去影相,,,,

我:我要影,,,,哩部哩部哩部,...

深:好呀,,,,,(之後影晒所有機)

我:係喎,,,,條星星頸鏈你特登番轉頭汁番ga??

深:係呀,,,,好貴ga,,,,我唔捨得呀,,,,

我:(伸利)我送樣野比你ar,,,

之後拉左佢去一間手色店,,,,,

我:費是你去到唔記得我呀,,,,我要用哩隻介子去cool實你,,,,

深:我一生一世都唔會唔記得你,,,,

我:吾,,,,,有你哩句已經好幸福la,,,,

深:小津,,,,我係時候要去機場la,,,,

我:吾,,,,,(笑左笑)

去到機場,,,,,成班fd食埋野,,,,ar深就入習la,,,

我唔想佢再擔心我,,,,所以我係唔會喊ga,,,

深:你要讀到大學呀,,,,努力讀書呀,,,唔好比自己病呀,,,知唔知呀??

我:知la,,,,你都係呀,,,,讀完書要黎搵番我呀,,,

深:如果我唔黎搵番你,,,,我隻介子都會叫我黎搵你,,,,

我:小心d呀,,,,

深:我會ga啦!88...(咀左我一炎)

我:88,,,,唔好令我失望呀,,,,

ar深又再次離我而去lu,,,,

浩俊:小津,,,,你好堅強呀...

我:吾,,,,我唔要再令佢擔心ga啦!

之後既每一日,,,,ar深都會每個禮拜send封email 比我,,,,

但係次次都係得一句,,,,

[[ 小津:點呀?哩排生活點呀?好好地讀書呀!!深,,,,

小津:我哩度生活好好呀,,,,唔洗擔心我ga!!深,,,

小津:如果你搵到鐘意既人既話,,,,唔洗等我la,,,,要爭取幸福呀 !!深,,,,,

................................

................................

.................................

小津:對唔住呀,,,,,我諗我唔可以守諾言番黎搵你,,,,深,,,,

小津:再見la,,,,深,,,, ]]

我收到哩d email ,,,,,覺得ar深一定有事發生 .,,,,,

但係我次次打電話比佢都打唔到,,,,

次次回親email 咁大段都冇一句係答我,,,,

我覺得好奇怪,,,,,除左email 都冇其他方法可以同佢溝通到,,,,

我都唔知可以點,,,,,,

直至有一日,,,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...