加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【轉帖】〣〝人鬼情緣未了[[`.. +續集 
載入中 ...
-`★babe必﹡
嬰兒上路
. . ..陳小必同學:p*XD

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-4-28
註冊天數 6959
來自 '°◆||你屋企_*”
狀態 離線
HEEE*

快D有續集啦> ~ <"

好想睇佢地3個之後點>v<’’

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
I-See幣 12066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 Kee} 的帖子
嗯嗯 ....   wait for 續集中...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Arly
初生嬰兒

會員編號 23802
精華 0
積分 470
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-7-31
註冊天數 6864
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Arly 的帖子
好感動呀~...
好期待個續集呀~....

頂部
Arly
初生嬰兒

會員編號 23802
精華 0
積分 470
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-7-31
註冊天數 6864
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Arly 的帖子
係邊個論壇睇到嫁?
可唔可以比個網我?

頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6959
狀態 離線

QUOTE:
雲兒TTo0  在 2005-8-8 02:29 PM 發表:

嗯嗯 ....   wait for 續集中...

YAA`

ME2’’

XD*

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
續集出咗la...keke

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
哩個故事係續之前既人鬼情緣未了ga,,,

唔知作唔作得掂ga,,,,,希望大家多多支持la,,,,

thx1路都有睇哩個故仔既人,,,,同你地每個留言既支持

【小津】自細有一對陰陽眼,,,,,為左2個男仔而死亡,,,,

- 係上一世經歷左2段難忘既愛情,,,,

上一世唔可以以人既身份去擁有自己既幸福

佢希望將哩段情一直延續至〔下世〕

投胎路程上,,,小津好好彩,,,,,

冇飲到〔孟婆湯〕,,,, 亦順利咁過到〔孟婆橋〕

上一世既記憶將會延續至下一世,,,

【森仔】 一隻遊魂野鬼,,,,愛小津,,,,

被小津誤殺,,,因為唔捨得小津同埋段情,,,,

所以放棄左投胎既機會,,,,,,令自己永遠唔可以投胎....

今世,,,,佢仍然係一隻鬼,,,,佢會暗中幫小津同保護佢,,,,

直至佢搵到真正既幸福為止,,,

【ar深】愛小津,,,,,經過好多波折先可以同小津一齊...

但係因為一個病既關係,,,,去世,,,,唔可以比到幸福小津,,,,

佢希望下一世可以延續同小津哩段愛情,,,

可惜,,,天意弄人,,,,,佢唔可以完整咁行過〔孟婆橋〕,,,,

更加將上一世所有記憶,,,,忘記,,,,
我一掙大眼....發覺自己係個箱入面,,,

我聽到好多BB係度喊,,,,,

心諗,,,唔通我已經投左胎...

突然有人抱起左我,,,

我見佢全身白色,,我諗,,,,應該係護士la,,

護士:太太,,,,你個女好乖呀,,,,

我見到有個女人抱住我,,,

女人:bb....以後要乖乖地la,,,

我諗...哩個就係我ar媽,,,,青靚白淨,,,,

男人:老婆,,,,你岩岩先生完冇幾日,,,,休息下呀,,,

女人:我會ga啦,,,,

ha,,,,哩個就係我ar爸?好高呀!

我眼仔look look 咁去望哩個世界,,,,

我好想講野呀,,,不過我講唔到,,,,冇牙呀,,,

只係牙牙聲咁講野,,,

心諗,,,點解森仔仲未黎搵我既??

媽:e,,,,,做咩有隻介子係度既??

我好想叫佢比番我呀,,,,但係講唔到呀,,,,只好用喊黎表達,,,,

媽:bb唔好喊la,,,,

爸:上面刻左個津字係度ga喎.....

媽:咁奇怪,,,??

爸:可能哩個係天上面比我地既提示呢,,,
  反正我地都未諗到佢個名,,,
  不如就叫佢個名做津津la,,,,

媽:津津,,幾好聽喎,,,,,津津,,,,

我一聽到個名係咁笑la,,,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
我,,,,津津,,,生活係一個有 $既家庭,,,,,

細細個就擁有好多野,,,,要咩有咩,,,,

好多人都好錫我,,,,可惜,,,,,我最想要既,,,,

冇人比到我,,,,

到底我幾時先可以遇番ar深呀?

點解森仔仲未搵到我ga??

到今世我仍然冇忘記過上一世發生既野,,,,

仲會無時無刻都記住,,,,

我冇咩喊過,,,,個個都話我乖ga,,,

因為我覺得一d好小既野,,,唔值得我去喊,,,,

我比更多小朋友聰明,,,,,,

因為今世我要爭取機會去補償上世得唔到既野,,,

不知不覺,,,,日子一日一日咁過,,,

媽:津津,,,,,(入左我間房)

我:媽咪,,,,,

媽:聽日要去間小學面試la喎,,,,,準備好未呀??

ar媽要我入果間係國際小學......來頭都唔小野ga,,,,

我:準備好,,,,

媽:好la.....我幫你練習下la,,,,你叫咩名呀?

我:x津津,,,,

媽:你讀邊間幼稚園ga??,,,,,,,,,,,,,(問左好多好多野)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (一個對我充滿要求既ar媽)

最終我都不負佢所望,,,,,入到哩間國際學校......

新學年既一日,,,,番學lu....

[[ 讓我能在人群中,,,,,找尋你的身影 ]]

有機會接觸群體,,,,先會有機會搵到ar深,,,,

1年級每個女仔都要同男仔坐,,,,

而miss篇左個男仔黎同我坐,,,,,

佢眼仔大大幾得意下ga,,,,

不過成日蚊聲都唔出,,,,= =

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
um...5 知個個係咪ar深呢..??

頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6959
狀態 離線

QUOTE:
雲兒TTo0  在 2005-8-9 10:21 AM 發表:

um...5 知個個係咪ar深呢..??

haa*

系囉.."

希望系啦> ~ <`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...