加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【轉帖】〣〝人鬼情緣未了[[`.. +續集 
載入中 ...
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
I-See幣 12066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 Kee} 的帖子
哩個暑假,,,我病得好西利,,,,
我:咳咳,,,,,(係咁咳係咁咳)
森:你冇事呀ma??
我:冇野,,,,病好正常之麻,,,,
森:點解好似越病越西利既??
我:我身體唔好lo.....唔洗咁擔心我wo,,,,咳咳,,,,
突然有人巧門,,,,
係我ar媽黎既,,,,
媽:ar女.....夠鐘食藥la....
我:哦,,,,(食左d藥)
媽:你睇你咁,,,,,點樣自己搬出去住呀?放心唔落呀,,,,
我:媽,,,,你應承左我ga,,,,
媽:我同你ar爸幫你搵左間屋la....(拎住份文件)
我:(搶左黎睇)係,,,?
一睇,,,,原來係我屋企隔離,,,,,= =
我:隔離果間屋?咁搬同唔搬有咩分別呀?
媽:你而加仲細個,,,,自己邊識煮飯....
我:哦...咳咳,,,(極之失望)
媽:你睇你個樣,,,,唉,,,,,殘晒la,,,
我:唔洗擔心我wo....我冇事呀,,,咳咳,,,
媽:一陣食飯先叫你la,,,,
我:哦,,,,
拍,,,,ar媽走左lu,,,
之後我就開著部電視睇,,,,咁岩影新閒,,,,

報導員:企係我身邊哩位就係xx深la,,,
    佢雖然係啞,,,,但係佢今年考試,,,可以拎到科科100分,,,
    真係奇能la,,,,所以佢就會離開龍啞學校,,,,
    入讀xxx既band1學校ga,,,
    我係哩度度報導就係咁多,,,交番比xxx,,,,

我一見到哩段新閒,,,,就呆左咁望住電視機,,,
心諗,,,,,,,果個咪,,,,,果個咪,,,ar深,,,,,(d眼淚又不知不覺咁滴滴滴)
  佢讀我果間學校,,,,佢真係ar深,,,,,

森仔比左張子巾我,,,,,
我望上去,,,,
我:森仔,,,,你岩岩見唔見到呀,,,(指住部電視機)
  係ar深呀,,,,,你岩岩見唔見到呀,,,,,咳咳,,,,咳咳,,,
森:見到呀,,,,咁咪好lo,,,,比你撞番佢la,,,,
我:咳,,,,咳,,,,,(係咁咳係咁咳)
森:你睇下你,,,,激動到咁,,,,(攬住我)
我:咳,,,,咳,,,,(笑左笑)
森:ar深就係等緊你ar,,,,
我:(望上去)森仔,,,,咳,,,,,
森:佢把聲,,,,係等你黎開ga,,,,
我:(戴有淚光望住佢,,,,)
森:做咩呀?
我:(令頭)咳咳,,,,
森:你番上床休息先la,,,,,
我:(攬住佢攬得好實)
森:乖la,,,,
我:吾,,,,
之後森仔就抱左我上床,,,,,
而佢就坐係我隔離,,,,
我:森仔呀,,,,如果我搵番ar深,,,,我,,,,,,,(講唔出)
森:吾?你驚我唔開心呀?
我:(點頭)
森:傻la,,,,你地好艱苦先可以係埋一齊ga,,,唔可以放棄哩個機會,,,
我:(笑左笑)
森:仲唔快d訓,,,,一陣就唔好ga啦,,,(摸住我個頭)
我:吾,,,,,(之後咪埋左隻眼)

森仔以為我訓著左,,,,
佢捉住我隻手,,,,
我感覺到一滴一滴既水係我隻手度,,,慢慢流
係佢既眼淚,,,,,
我知道ar深再次出現,,,會令到我地既感情改變,,,
但係,,,,,,但係,,,,,,,,,,,,,,,,,

我終於忍唔住d眼淚la,,,,,一條一條咁由我隻眼,,,流出
森仔用手幫我抹眼淚,,,,
我緊緊咁握住佢隻手,,,,掙大隻眼,,,,
我:森仔,,,,
森:做咩仲唔訓交呀??
我:(攬住佢)
我地停左好耐,,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
ar深出返泥la....^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kUbIII
初生嬰兒

*艾爆_蠟筆小新‘’ =]]*

會員編號 7808
精華 1
積分 2989
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11076 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Bigeyes
閱讀權限 60
註冊 2005-6-1
註冊天數 6925
來自 自己既希望//*
狀態 離線
  只顯示 kUbIII 的帖子
好感人
好好睇呀~
不過我就有啲怕怕喇

[IMG]http://tinypic.com/bjg45u.gif[/IMG]
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
5好怕ar..^^
你怕森仔??

頂部
'']//穎``
中級會員

會員編號 13729
精華 1
積分 1120
帖子 325
威望 0 點
I-See幣 11266 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-23
註冊天數 6903
來自 *°°||倒流。
狀態 離線
  只顯示 '']//穎`` 的帖子
加油!加油!!
        我會永遠十ト十卜你架/\

頂部
/\╱\an雨文
初生嬰兒

會員編號 20886
精華 0
積分 1340
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-23
註冊天數 6873
來自 9個女仔1隻鬼"s家族 ...
狀態 離線
繼續繼續,,,

十卜你,,,!"

[img]http://album.cliffhk.net/albumsq/userpics/10505/001.jpg[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/25345_Ozz73nTBx4qv.gif[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/trI=_zKDx8zcOqQ0i.gif[/img]
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
真係唔知再講d咩好,,,,
森:(摸我d頭髮)
我:(係咁咳,,,,真係好辛苦)
森:係唔係好辛苦ar?
我:唔辛苦,,,,咳,,,,咳,,,,,
森:(望住我)
我:我真係唔辛苦喎,,,,
森:(笑)
我:唔好走呀,,,,陪住我,,,
森:吾...
我就係咁捉住佢隻手,,,,,慢慢咁訓著左,,,
我:吾,,,,你去左邊呀,,,,
森:我咪係度lo,,,,
突然有人巧門,,,
媽:ar女起身食飯la,,,
我:哦.,,,,,
食完飯之後,,,,
我:ar媽,,,,我幾時可以搬過去間新屋度呀??
媽:唔搬la,,,
我:點解呀?
媽:你睇下你,,,,面青口唇白,,,,你仲細,,,仲要人照顧你ga...
我:我自己識照顧自己呀,,,,咳,,,,
媽:係屋企住得好地地搬咩搬,,,,
我:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,(冇野講)
之後出左去..
森:唔好咁la,,,,,
我:唉,,,,,上世又係咁.,,,今世又係咁,,,,,個個ar媽都咁鐘意厄人ga,,,
森:唔好咁la.,...你至小有個ar媽可以厄你呀,,,,
我:(望住佢)
森:唔好講la,,,,快d食野la,,,,食完食藥呀,,,
我:日日屈係屋企好悶好悶呀,,,,咳咳,,,,
森:你想去邊呀??我陪你呀,,,
我:邊度都肯去??
森:係呀,,,,
我:我要去,,,,,,,沙灘,,,,
森:係喎,,,,都好耐未去過la.....
我:係呀,,,,,你記唔記得你細個果陣汁左個貝殼比我呀?
森:記得....介親我隻手呀麻,,,
我:不過而加個貝殼都唔知去左邊lu....
森:唔緊要la...一陣汁番比你la....
我:拿,,,,你話ga,,,,
森:um,,,,咁你快d食埋野,,,,
我:好呀,,,,咳,,,,
媽:唔得ar,,,,,夜媽媽,,,,行咩鬼,,,
我:日日屈係屋企唔悶咩,,,,
媽:你,,,,,
爸:比佢出去la....c機,,,你去睇住佢la..
c家:係既,.,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
十卜十卜...又有la...各位 人鬼 fans..
yesterday 係小津生日wor

頂部
小嵐=]
吹水學徒
  甜蜜蜜:]

會員編號 22035
精華 0
積分 5876
帖子 1631
威望 0 點
I-See幣 21077 錢
GAME幣 638 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6869
  只顯示 小嵐=] 的帖子
=0=..好好睇呀~~~~仲有冇呀??
   一開頭...好驚>0<"
    不過睇下睇下....覺得好正呀~~~~~
           繼續post丫.....

頂部
塔[TEP:]
中級會員

會員編號 252
精華 3
積分 2609
帖子 361
威望 8 點
I-See幣 13526 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2004-10-18
註冊天數 7151
狀態 離線
  只顯示 塔[TEP:] 的帖子
睇完LU

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...