加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【轉帖】〣〝人鬼情緣未了[[`.. +續集 
載入中 ...
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
I-See幣 12066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 Kee} 的帖子
等我宣傳吓
’’競標百分百男孩(一億元的處女之夜*續集*’’ 先

因為真係好似冇物人c....嗚嗚

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
/\╱\an雨文
初生嬰兒

會員編號 20886
精華 0
積分 1340
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-23
註冊天數 6872
來自 9個女仔1隻鬼"s家族 ...
狀態 離線
咁快就完左喇-     -",,,,

好唔捨得..-    -

睇完之後,,好中意森仔呢個名=3="

[img]http://album.cliffhk.net/albumsq/userpics/10505/001.jpg[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/25345_Ozz73nTBx4qv.gif[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/trI=_zKDx8zcOqQ0i.gif[/img]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路
. . ..陳小必同學:p*XD

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-4-28
註冊天數 6959
來自 '°◆||你屋企_*”
狀態 離線

QUOTE:
/\╱\an雨文  在 2005-8-7 08:17 PM 發表:

咁快就完左喇-     -",,,,

好唔捨得..-    -

睇完之後,,好中意森仔呢個名=3="

HAAA**

ME2=0="

頂部
塔[TEP:]
中級會員

會員編號 252
精華 3
積分 2609
帖子 361
威望 8 點
I-See幣 13526 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2004-10-18
註冊天數 7151
狀態 離線
  只顯示 塔[TEP:] 的帖子
就咁就完=3=

頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路
. . ..陳小必同學:p*XD

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-4-28
註冊天數 6959
來自 '°◆||你屋企_*”
狀態 離線
個故仔**

咁快就完左"

有D唔捨得添*XD

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
我地行行下黎到一條橋...

我地見到有個婆婆係橋頭,,,,,,,,

我:果個ar婆做咩企係果度既?

森仔:每個人投胎都要行過哩條橋ga,,,
   仲要飲一碗佢特別泡制既湯...〔孟婆湯〕

我:下,..飲左會點ga?

森仔:會唔記得哩世發生過既野,,,,

我:咁我地咪會咩都唔記得,,,

森仔:果個ar婆係盲ga,,,如果我地可以不知不覺過到哩條橋
   又去到果面既話就唔會忘記任何野ga啦

我:咁我地應該點過呀,,,,

森仔:只要唔比佢發覺,,,慢慢行過哩條橋就得ga啦

我:吾,,,,我知我地一定行得過ga,,,
  雖然行過哩條橋,,但係我地唔知會投胎投係邊個地方..
  咁我地就靠哩隻介子去搵番大家la,,,

之後我同ar深就行la,,,但係森仔仲企係度..

我:森仔...行la...

森仔:我見唔到條橋呀!!

我:下...點解會咁ga??

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
森仔:我諗..我已經冇得再投胎la,,,我一早過左時間,,
   我永遠係一隻鬼..

我:下..

深:點解..

森:你地快d過la....下一世我會黎搵番你地ga,,

之後ar深拖住我過...

我地一步好小心好小心沿住條邊慢慢行...

行到橋尾,,,

突然ar深甩左手,,,,,我望過去,,,,見到條橋有好大個〔龍〕

佢就黎跌左落去條橋下面la,,,

我即刻捉住佢隻手,,,,

我:ar深,,,,,捉實呀,,,,

深:唔得la,,,,你縮手la,,,如果唔係連你都跌落去ga,,,,

我:唔得ga,,,,,要跌我要同你一齊跌,,,,

突然森仔係我隔離,,,,

森:小津,,,,你快d放手la....

我:唔得ga,,,,

森:跌落去會唔記得今世既野ga啦,,,,

我:咁,,,,我就更加唔可以放手,,,,

森:如果連你都跌埋落去,,,,你地下一世就會忘記對方ga啦
  如果你仲記得佢,,,,你仲可以搵佢呀,,,,,,

我:呀,,,,,(就黎跌落去la)

森:小津,,,,,

深:小津,,,,放手la,,,,你下一世黎搵番我就得ga啦!!
  隻介子呀,,,,,哩隻介子永遠都會係我隻手度ga,,,,

我:(我望住佢,,,唔知點算好)(諗左好耐就放左手)

我望見ar深跌左落去橋下面,,,,

我:ar深,,,,,,

森仔:快d去投胎la,,,,,

我:(望住森仔)森仔,,,,對唔住呀,,,,係我累到你冇得投胎ga

森:傻la,,,,,我會永遠守護住你ga,,,,
  唔好講咁多la,,,,,,你見唔見到前面有條路呀??

我:見到,,,,

森仔:你沿住條路行la,,,,,下一世你會見番我ga,,,,
   我會搵你ga,,,,

我:吾,,,,

之後我一路沿住前面一步一步咁行,,,,,

仲見到好多靈魂,,我咩都冇理,,,,

我:我下一世一定會搵番你地ga,,,,

[[ 你地要等我ar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ]]

今世既人鬼情正正式式完結,,,,,,,

下一世我會點呢??????

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
作者為 :ˋ\ M..mi*..°|!*:

作者話 : 哩個故仔已經完左la,,,,,我諗住再作續習,,,,,

如果有人支持既話,,,,就作埋落去la,,,,

好多謝你地一直既支持呢,,,,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6868
來自 ...
狀態 離線
um..個故仔完咗la...
唉 ...希望個作者作my個續集la...keke

頂部
/\╱\an雨文
初生嬰兒

會員編號 20886
精華 0
積分 1340
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-23
註冊天數 6872
來自 9個女仔1隻鬼"s家族 ...
狀態 離線
希望個作者作埋落去啦!!!

好想睇森仔,,牙深同小津之後會點!!

>v<"!!

XDXD

[img]http://album.cliffhk.net/albumsq/userpics/10505/001.jpg[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/25345_Ozz73nTBx4qv.gif[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/trI=_zKDx8zcOqQ0i.gif[/img]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...