加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論] (4/26最後版本+MAKING) 36TH「Resonant Blue」全部3版本PV
載入中 ...
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6687
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部
(4/26最後版本+MAKING) 36TH「Resonant Blue」全部3版本PV

Youtube 試看

MAKING ( 我未有空試看 ..  大家自行去查看吧 )
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

NIGHT SCENE VER.

ANOTHER VER.

LESSON STUDIO VER.

出外景哇出外景哇*V*
這個version好多了(雖然我覺得剪接有點怪)
我想特別highlight的地方
就是係排舞室個part
同真正dance ver.比較
個感覺好特別:D

updated
據情報:
。單曲附錄:
本單曲將發行三種版本:
初回限定盤A為CD+DVD包裝,DVD收錄內容為MV的another version
初回限定盤B為CD+DVD包裝,DVD收錄內容為MV的Lesson Studio Version
普通盤為CD only包裝。

SINGLE V 收錄內容

1.эМЮ⑦Ь йюみ
2.эМЮ⑦Ь йюみ(Night Scene Ver.)
3.фユワ⑦ヲ映像

conclude:所以應該還會有一個Lesson Studio Version + Night Scene Ver *V*

另外附上的
就是2CH一些wota所想象的情景
感覺滿適合的
但大家當笑話睇完就算吧
From 2CH:
261 :名無ウ募集中。。。 [] :2008/04/13(日) 09:36:27.98 0
2年後をヘゆソ設定ろス

ЬЧкヤユЭюズ成長ウギ小春
解散前ズ卒業ウササNYザソтшみЖロюズ備りサ体メ鍛りペ愛グヒモ
ジゲろソ�社ズ就職ウサOLビゲサペヮワイモ
再�メ𠮨ウハイフりベシЖш⑦э⑦
高校3年生シウサ受𣺉ソアシメ考りペ光井

ガウサヤユЭюソ夢破ホ街メイ迷よホゆス…

chinese translation:
**** 本內容跟帖回復才可瀏覽 *****

大家發表下意見吧:D

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6687
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 RI 於 2008-4-13 06:02 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唔睇你譯..
真係唔多覺佢想講乜

那個係wota自己諗ge解釋
你唔好當真呀...

QUOTE:
原帖由 牙帽'' 於 2008-4-13 06:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
XD. .而加有得dl埋Lesson Studio Ver. tim. .仲係太快. ..
早左成4日. .我一心唸住要15日先有得dl的. ..xd. .
大家留唔留意到. .another version入面. ..有一part佢地未係排舞室. .
見到reina. .跟坐係到既人 ...

對呀
而家我三個versions都齊哂...

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2008-4-13 07:20 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
Lesson Studio Version就係排舞室啦 XD
大家咁鐘意呢PART有得慢慢睇啦 XD

well 你話好唔好過 ori. version 我真係唔識講
我只係有種感覺就係捉到鹿唔識脫角 XD
其實將唔同外景搭成一齊同用排舞室既感覺係 ...

話說我也剛睇了Lesson Studio Version
小龜有part好正XP

original version唔係唔好
但角度太少(正中,左,右)
引至感覺上很單調
而且又同之前th的dance version拍攝好相似...

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...