加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}*◆-]]膠布再多 傷也沒法消失♣*-]{完1u}
載入中 ...
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6562
狀態 離線
  只顯示 tinatwins 的帖子

QUOTE:
原帖由 ☆小婷★ 於 2008-1-28 06:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀,
我留左個cm喇,
好想知呀呀希會點~

溫埋書就作嫁Na=]
我會快D p0嫁Na..
請等等!!THx SuP

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
怪獸仔:)
初級會員
心淡.. .

會員編號 376418
精華 0
積分 745
帖子 213
威望 0 點
I-See幣 13449 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-1
註冊天數 6069
狀態 離線
  只顯示 怪獸仔:) 的帖子
快d作na^^
好想睇呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6562
狀態 離線
cH.14加長

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

希::點..點解你係到既[[驚]]
妍::[[[走j0r]]]
希::妍[[想追出但比女??攬住j0r]]]
我::妍..等埋ah!!
樂::你唔係同慧散j0r嫁咩?!
[[[慧..希條女..來歷不明]]]
慧::你冇lur病ah..我地不知幾h0
     琴日s!n..[[比人CuT左]]]
樂::冇眼睇你地!!搞到我老婆都走埋[[嬲+走]]
慧::咩r0..唔比人講嫁..我地琴日s!n一齊打機=]
希::慧..
慧:::嗯?!
希::我地分手Na..
慧::點解r0?!係咪我做錯野ah?![[喊]]
希::唔關你事..我唔想再咁花心
    我唔想再傷到女仔Na!! [某:::ah希轉死性ah]
慧::咁你咪淨係同我一齊l0r[喊]
希::但我愛既唔係你..s0r![[走]]
慧::[[喊得h0西利]]
         某公園
我::妍唔h0再走Na!!ah[[跌親]]
妍::[[跑番轉頭]]傻p0..人跑你又跑..冇事Ma?!
我::[[喊]]
妍::做咩喊aR?!h0痛ah?![[擔心]]
[[[比人傷j0r仲識關心人@@]]]
我::妍..你唔h0咁Na..我地識j0r咁耐
     你第1次喊咋!!
妍::[[忍住眼淚既妍..喊了]]
    我第1次咁愛1個人..點解要咁r0"
    唔愛我就出聲Na..做咩要玩我!!
    我h0h0玩咩?!
我::妍..唔h0咁Na..你喊我又喊嫁Na"
妍::唔得Na..我忍唔到Na!!s0r!
我::妍...
妍::我想去飲酒ah..
我::唉..h0 Na
      ???
妍::比3打啤酒我"
我::2打得Na..
妍::點解佢要咁”
   我第1次咁愛1個人!!!
   但個結果係咁[[苦笑]]
   唔通我唔值得佢愛咩?!
   就算佢唔係h0愛我都唔緊要
我::佢可能愛你呢!!
妍::愛我[[苦笑]]
   愛我就唔會咁Na
   分少少愛比我都Ng得咩!![[醉j0r]]
{{{我不信愛人離開竟可變密友
         我總有滿城朋友待你聚頭]]]樂手電”
樂::老婆..你去j0r邊ah?!打比你又唔聽
   知唔知我等你電話等j0r幾耐[[惡惡地]]
我::s0ri..冇下次!!!你得唔得閒ah?!
樂::算Na..再有下次你就死…
   老婆叫到唔得都要得Na=]
我::咁你黎???ah!!
樂::0k..
      20m!n後
我::樂..呢邊ah!!!
樂::哇!!邊個黎嫁[[指住妍]]
我::妍l0r..飲到不似人形[[想喊]]
樂::唔h0咁Na..你咁我會心痛嫁
我::嗯!!番屋企Na..
樂::[[抱起妍]]
      屋企
樂::老婆快D開門Na..h0重
我::重…妍得80幾磅咋-3-
樂::抱咁耐..唔重都變重Na..
我::都咁夜Na..出面又凍..今晚係到訓Na=]
樂::好yA…有得同老婆訓..
我::你就想..我訓房你訓廳
樂::廳咁凍-3-
我::咁訓我間房個地下l0r..
樂::是但Na..
我::好支力ah…我去沖涼sin
樂::我又沖..
我::等我沖完sin Na!!
樂::咁煩..1齊沖咪得l0r
我::發m0個時咪得l0r=]
樂::宜家都得!!!
我::唔制[[沖j0r入去了]]
30m!n後
我::得Na..
樂::咁耐嫁..
我::今次算快嫁Na..
樂::-__-“
我::訓Na..
樂::老婆..有冇Tissues ah?!
我::你h0凍ah?!
樂::未死得既!!!
我::算Na..你上黎訓Na..
樂::多謝老婆[[咀左柔1淡]]
我::老公!!
樂::我係咪有幻聽ah@@
     你叫我做老公!!
我::唔h0玩Na…我有野問嫁”
樂::係係!!老婆大人有咩問呢?!

柔有咩問呢?!這篇加長了=]

頂部
(0(00)0)
初級會員

會員編號 310815
精華 0
積分 702
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12949 錢
GAME幣 201 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-26
註冊天數 6227
來自 ∴♀天使一族♂∴
狀態 離線
  只顯示 (0(00)0) 的帖子
1次過睇曬~呢14集!

頂部
笨小LeNG
嬰兒上路

會員編號 403403
精華 0
積分 325
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 11264 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-28
註冊天數 5950
狀態 離線
  只顯示 笨小LeNG 的帖子
1次過睇曬好爽丫'
好睇sup20rt''
    快p0下1集吧

頂部
怪獸仔:)
初級會員
心淡.. .

會員編號 376418
精華 0
積分 745
帖子 213
威望 0 點
I-See幣 13449 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-1
註冊天數 6069
狀態 離線
  只顯示 怪獸仔:) 的帖子
快d再加啦..
我好想追^3^

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6562
狀態 離線
cH.15

樂::係係!!老婆大人有咩問?!
我::算Na..都係冇野Na...
樂::你係咪想問..我會唔會h0似希咁?!
我::嗯..咁你會唔會ah?!
樂::傻妹..我點捨得傷到你呢?!
我::真係@@
樂::我話唔會就唔會[[扮嬲]]
我::嗯[咀]
樂::老婆..你今日係咪發燒ah@@
我::[[摸下自己個額頭]]m0 ah"
樂::你今日做D野h0 唔正常
我::點解咁講?!
樂::你平時點會主動咀嫁..
     點會叫我做老公..
     你係咪良心發現ah?!
     覺得要對我h0 D呢!!
我::車..對你h0 D都咁多野講既
     m0下次-33-
樂::唔h0 Na[[扮喊]]
我::唔玩Na..訓Na..h0支力..
樂::你唱歌哄我訓ah[[扮細路]]
我::你再玩我就唔比你係到訓嫁Na
樂::突然h0眼訓r0..訓Na=]
        Next Day
我::樂..起身Na!!!
樂::[[冇反應]]
我:唔h0扮野..快D起身[[惡惡地]]
樂::嗯!![[再訓]]
我::老公..起身Na..好m0[[溫柔]]
樂::老婆叫到實h0嫁..
我::挽野..
樂::邊個咁衰挽我個老婆大人ah?!
我::唔知呢[[啤住樂]]
樂::唔h0啤Na..1陣變鬥雞ah=]
我::哼..唔同你講..我去睇下妍點先[[出j0r去]]
           [[[推門]]]
我::妍..你咁早醒既
妍::嗯[[根本冇訓過]]
我::你今日番唔番學ah?!
妍::我想休息下..
我::嗯..咁h0 Na..我幫你請假
     我幫你落去買野食先..
妍::唔該晒[[苦笑]]
我::傻Na..1世人2姊妹=]
     休息下Na!!
        [[[出j0r去]]]
樂::點ah?!
我::佢唔番..我落去買D野食比佢先
樂::我陪你Na..
我::h0 ah[[笑]]
          茶餐廳
我::A餐拎走..唔該
樂::我地都買埋上去食Na[[笑]]
我::嗯[[面紅]]
樂::老婆咁易面紅既[咀]
     D餐h0 Ma?!
我::你話事Na..
樂::D餐拎走...
我::你話妍會唔會做傻事?!
樂::傻p0..妍咁識諗..唔會嘰!!
我::嗯!!希望Na"
伙計::樂哥..得Na..[[比j0r袋野樂]]
我::你識嫁?!
樂::之前成日都黎姐[[笑]]
我::噢
          屋企
[[推門]]
我::妍...[啪]

發生咩事呢?!要睇就Cm=]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6562
狀態 離線
cH.16

[[推門]]
我::妍...[[啪..打j0r妍1把]]
     點解你要介手r0[[喊]]
樂::[[沖j0r入黎]]咩事aR?!
妍::對nG住aR..nG h0喊Na
我::點解你要介手?!
     為j0r希值得咁做咩?!
妍::[[喊]]我h0辛苦aR...
     我成日都整喊你
     我死j0r你就nG會再喊
樂::[[啪..打j0r妍1把]]
     你真係覺得咁柔就nG會喊Na
     你可nG可以係柔個角度諗下..
     如果柔話要死你會點aR..
     介手個個係柔你會點?!
     1個男仔真係咁重要咩"[[嬲]]
我::[[喊]]
妍::[[喊]]對nG住aR!!
樂::[[攬住柔]]乖..nG h0喊Na..
     喊到我心痛Na[[溫柔]]
妍::我想冷靜下s!n..你地番學Na..
我::你nG h0做傻事就得Na..
妍::嗯...
我+樂[[出j0r去]]
樂::h0 Na..nG h0再喊Na..
     喊到眼都腫埋[[心痛]]
我::我去洗面s!n
樂::嗯!!
          10m!n後
我::得Na!!
樂::嗯..咁番學Na=]
我::但宜家10點Na..
樂::遲到h0過冇到aR..
我::你有咁乖咩
樂::為j0r老婆要乖D=]
我::嘻..行Na[[笑]]
樂::我老婆笑Na[[k!sS]]
我::傻佬!!
           ScH...
希::[[見到樂同我番黎]]
     妍呢?!佢係邊aR?!
我::佢同你都m0關係Na...
     你咁關心佢做咩?![[激動]]
樂::[[攬住柔]]nG h0理佢Na..我地走Na..
希::[[聽完..上j0r天台..飲酒]]
話咁快就放學了
我::老公..今日我nG陪你Na..
     我番屋企睇下妍點s!n...
樂::嗯!!h0 Na..有咩打比我..
我::0k閉閉[[k!sS]]
樂::我老婆真係轉死性
     [[摸自己塊面+傻笑]]
     傻笑j0r陣..上j0r天台
希::妍..對nG住aR..
     我真係h0愛你!!
樂::愛人就去追番佢Na..
希::宜家咁係我1手做成嫁..
樂::唉..睇下你!!你邊試過為女喊嫁..
     我睇得出你真係愛妍..
希::愛佢又點..柔都當j0r我係仇人!!
樂::柔我就有辦法既..但其他野就要睇你Na..
     你真係專1想要番妍就快D Na..
     佢咁h0既女仔..h0快比人搶走..
     諗下Na..我走Na..
希::嗯!![[希不停諗..諗j0r h0多野]]

到底妍同希會nG會1齊呢..
樂同柔又點呢..會發生咩事呢?!

頂部
笨小LeNG
嬰兒上路

會員編號 403403
精華 0
積分 325
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 11264 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-28
註冊天數 5950
狀態 離線
  只顯示 笨小LeNG 的帖子
好睇好睇''
  sup20rt'' 快d  p0啦
             支持你的說''

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6047
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
快dpost,
唔知呀樂諗到d咩呢?
好緊張呀~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...