加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
I-See幣 33202 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-28
註冊天數 6564
來自 火星;xd 3B`:]
狀態 離線
  只顯示 sIUSHaN` 的帖子
我叫咩名::*  阿姍..阿shan*
我幾碎::* 今年12` =]  就快13 >v<"
我對i-see既印象::* 好好好好好玩` 好多野睇=]  好多朋友仔 xD`
玩左i-see幾耐::*  3個月喇"=]
同邊個最fd::*  阿bE` fUNG` joy` 念恩` sO菲` 細佬` 熊貓` 阿昇` 阿CAR` CAT ` 張MEI`=]
鍾意邊個::* I-SEE` 168DREAM`=]  仲有...吾講得 xDDDD`
平時係開咩區玩::*自貼區 {果到識到好多fd`=]]]}
鍾意咩明星::*stephy`千FA` JAY` RAINIE` NIKI` ALEX` JANICE` JUSTIN` GILL
咩星座::*天秤 {1015日同STEPHY 一樣`=]}}
叫咩花名::*阿SHAN` 李笠姍`=[

我叫SHANSHAN*=]]

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:40 PM  代幣  +20   

唯一的讓我太鏘狂追蹤x]!`

我真的好想好想再 1 次不顧 1 切的跑掉`
再 1 次拋下所有離開這裡..
我也只不過是 1 個很普通很普通的女孩..
不比其他人堅強, 不比其他人溫柔體貼`
不比其他人可愛, 不比其他人有耐性..
不比其他人動人, 不比其他人優雅..

但..  我比 任何人 還要愛 他

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
NiKO]]]__+
嬰兒上路

會員編號 196271
精華 0
積分 726
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 12751 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-2
註冊天數 6498
狀態 離線
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:Niko
我幾碎:14
我對i-see既印象: ok 啦" =]
玩左i-see幾耐: 2日 XDD
同邊個最fd: 冇呀
鍾意邊個: 我" XDD
平時係開咩區玩: 區區都玩"
鍾意咩明星: Niki CHOW
咩星座:人馬
叫咩花名:好多 好多
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:40 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6737
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
我叫咩名:綠茶妹B
我幾碎:12
我對i-see既印象:幾好LA
玩左i-see幾耐:大約8個月
同邊個最fd:喵B,唔婆婆,透仔..........
鍾意邊個:(唔講)
平時係開咩區玩:吹水區
鍾意咩明星:RAIN!!!!NIKI!!!!!.........
咩星座:山羊座
叫咩花名:綠B

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:41 PM  代幣  +20   

頂部
\..y_aN-!)
中級會員
!-ForEvER..."FrIEnDs_ )

會員編號 133852
精華 0
積分 4815
帖子 413
威望 0 點
I-See幣 26055 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 寶``P-o
閱讀權限 90
註冊 2006-3-10
註冊天數 6643
狀態 離線
  只顯示 \..y_aN-!) 的帖子
I AM ??
我叫咩名:YAN
我幾碎:11
我對i-see既印象:好好
玩左i-see幾耐:3月10先玩
同邊個最fd:我HONEY..同KIKI
鍾意邊個:我
平時係開咩區玩:吹水區
鍾意咩明星:MANY..JP,TW同HK
咩星座:人馬
叫咩花名:YAN / 茵

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:41 PM  代幣  +20   
頂部
iman_mon
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 29012
精華 0
積分 1265
帖子 6621
威望 1 點
I-See幣 40619 錢
GAME幣 299 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-14
註冊天數 6851
狀態 離線
  只顯示 iman_mon 的帖子
我叫咩名:細蚊
我幾碎:13
我對i-see既印象:好多人`好似大家庭"xd
玩左i-see幾耐:就快一年
同邊個最fd:`好多掛
鍾意邊個:我自己`同老公
平時係開咩區玩:自貼`xd
鍾意咩明星:the veronicas
咩星座:水平"xd
叫咩花名:好多"肥蚊 ..呀蚊 ..小蚊`"xdddddddd

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:42 PM  代幣  +20   
頂部
LF!CINDY..=]
吹水新手

會員編號 89316
精華 0
積分 6334
帖子 2762
威望 4 點
I-See幣 24042 錢
GAME幣 109 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-20
註冊天數 6723
狀態 離線
  只顯示 LF!CINDY..=] 的帖子
我叫咩名:CINDY
我對i-see既印象:好好玩..D人好NICE...
玩左i-see幾耐:UM..差唔多一年啦...
同邊個最fd:HERMES
鍾意邊個:.....
平時係開咩區玩:頭像收買/買賣區
鍾意咩明星:TINWS..FIONA...RAINIE...JOLIN..JANICE..S.H.E..183 CLUB..7 FLOWER...
咩星座:雙魚
叫咩花名:CINDY = V=  ' '

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:42 PM  代幣  +20   

我愛 鬼 - 綸 - SA - 煜
頂部
Kate;)
VIP

會員編號 2372
精華 0
積分 20439
帖子 3381
威望 1 點
I-See幣 28391 錢
GAME幣 945 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Hydro;)
閱讀權限 170
註冊 2005-3-7
註冊天數 7012
狀態 離線
我叫咩名: 琦 *V*
我幾碎: 1 2 ( 就 1 3 =V= )
我對i-see既印象: 非 常 好 =V=
玩左i-see幾耐: 由 2 0 0 4 年 3 月 7 號 開 始 玩
同邊個最fd: 龍 .. 滴 .. 瑩 .. I K Y
鍾意邊個: X D 當 然 是 年 啦 >3<
平時係開咩區玩: 吹 水 區 同 頭 區
鍾意咩明星: 小 雅 .. 小 愛 .. S A Y U
咩星座: 天 平
叫咩花名: 琦 仔 *V*

本帖最近評分記錄

my name is KATE.
頂部
Phoebe:]
吹水神手
--唯愛巴斯`

會員編號 79177
精華 2
積分 17269
帖子 7055
威望 2 點
I-See幣 22398 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ..Self`renda
閱讀權限 110
註冊 2005-11-28
註冊天數 6745
狀態 離線
  只顯示 Phoebe:] 的帖子
我叫咩名:比//PHOEBE
我對i-see既印象:OKAY`
玩左i-see幾耐:05-11-28
同邊個最fd:ALL`
鍾意邊個:ME XD`
平時係開咩區玩:ALL= =`
鍾意咩明星:AYUMI,FIONA,ERI,MIKI
咩星座:天蠍
叫咩花名:比

本帖最近評分記錄

回帖是一種美德 如果所有人看了帖以後都不回帖
試問還會有人願意發帖嗎
請不要令有發帖者使用SELL PO
各位看帖不回 什致買帖不回者反省一下吧
如果大家認同我以上所的話  請把此話貼在你的簽名吧

頂部
jenny0050010
高級會員

會員編號 164634
精華 0
積分 1764
帖子 607
威望 0 點
I-See幣 14470 錢
GAME幣 136 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-16
註冊天數 6576
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 jenny0050010 的帖子
I AM ??
我叫咩名:水靈兒
我幾碎:13
我對i-see既印象:唔錯ar~
玩左i-see幾耐:2個幾月掛
同邊個最fd:好多喎.....
鍾意邊個: 所有鐘意我既人~
平時係開咩區玩:心測區,笑話區
鍾意咩明星:Mandy,Twins
咩星座:金牛座
叫咩花名:雪梨茶

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:43 PM  代幣  +20   
頂部
PUI.
高級會員

會員編號 143164
精華 0
積分 2831
帖子 537
威望 1 點
I-See幣 21476 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 hermia
閱讀權限 60
註冊 2006-3-26
註冊天數 6627
狀態 離線
  只顯示 PUI. 的帖子
我叫咩名:PUI 佩
我對i-see既印象:幾好...XD
玩左i-see幾耐:5個月-.-
同邊個最fd:我都想知-.-
鍾意邊個:HERMIA
平時係開咩區玩:頭區
鍾意咩明星:RAIN KYO BoA  STAR  IVY
咩星座:天秤
叫咩花名:佩佩/屁屁=V=''

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:43 PM  代幣  +20   
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...