加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 昨夜馬場大戰.,爆岩定咪岩??
載入中 ...
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11210 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-15
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
哈哈

哈哈佢睇唔到架唯一要睇到既方法就係兩邊都投一票......但係佢只投自己....哈哈哈.....比佢賺左一票

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
收檔啦

我地投票既目的係想睇下大家有幾多票....寶同爆只投自己....我地d ac 都有投你的 你自己睇下啦...實則 e+ 係 9:6

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 GMXX 於 2006-7-21 03:02 PM 發表
你地一向相安無事,為乜呢排搞到甘大獲,係唔係要我ban人至識停?

歸根究底爆槳藍你唔係眼紅人就唔使搶啦心照...搶完人地個莊嘈起上黎又話本來玩一個星期,就會比番人,你唔好以為個個冇眼睇,我使唔使貪人600金大家心中有數.使埋d人響度徙post等人睇曬你地d字冇用架喎......................你眼紅人就眼紅人啦動機太明顯.......好醜怪你知唔知......你響 game講都講我唔贏.......上到呢度更加醜怪.........冇講錯的垃圾...............

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
哈哈

QUOTE:
原帖由 緋聞寶少 於 2006-7-21 02:32 PM 發表
嘩!!pt同pt d 朋友投大咪就得?爆同爆d 朋友唔比投爆呀?咁唔叫投票啦 哈哈!!你兩個輸唔起全馬場都知,今次自己攪個投票出黎,輸埋咁點呢?輸唔起出馬場唱人?=.=如果今次話投爆d人係爆隻狗,咁PT一定係大咪隻狗先啦 出咁 ...

你睜大隻狗眼睇清楚我地兩邊都有投.......唔似你地...............你地輸左幾日票........E+叫埋D自己友投埋ONLY自已果邊100:10都得啦哈哈

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
你都9唔搭8

QUOTE:
原帖由 緋聞寶少 於 2006-7-21 03:37 PM 發表
投票咁on9得你先諗得出姐 口口聲話自己上馬場嘈贏 你係唔係傻?你自己同自己出字 之後話自己贏 你問下人啦 個個都話你on9呀 你比人笑都唔知?輸話人搶莊,中人就唔咁講 哈哈!貪人600金要日日開工 真辛苦,我冇收人野得 ...

同你大佬講佢又講的唔贏,問佢又唔識答,屌佢仲去左玩添,我輸左咩呢請問??如果我係屈佢當時我比人追住黎屌啦,你大佬使乜咁辛苦捱屌呢.....係邊個攪上黎嘈既又係你地,作手白痴歌放上黎又係你地,攪投票既唔係我唔好意思...係汀仔攪的,唔關我事..你地咁玩法,,我使唔使貪人600金大家自己用腦諗,你有冇用人d野有冇收人d野亦唔重要,我唔會唱人的,大家都用腦諗最好,,,,唔好講到自己咁清高,成日話人輸唔起,請問你我輸左乜野,你地投票又投得小鳩家...我地兩邊都投,你睜大你隻狗眼睇下,唔學似你地輸足幾日驚再係咁落去....就叫人only 投自已.....哈哈.....你地都好輸得起下喎 .....

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
邊個搶邊個我都分唔到啦 最緊要個莊有卡賠咪得

QUOTE:
原帖由 緋聞寶少 於 2006-7-21 03:37 PM 發表
投票咁on9得你先諗得出姐 口口聲話自己上馬場嘈贏 你係唔係傻?你自己同自己出字 之後話自己贏 你問下人啦 個個都話你on9呀 你比人笑都唔知?輸話人搶莊,中人就唔咁講 哈哈!貪人600金要日日開工 真辛苦,我冇收人野得 ...

邊個搶邊個我都分唔到啦 即係你都承認你大佬都搶人個莊黎做啦
最緊要個莊有卡賠咪得......但你大佬唔係剩係賠卡喎又黃金送精綱....即係你都承認你大佬都搶人個莊黎做啦

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
你地月講月遠

你地眼紅人係事實.搶唔搶已經唔係問題.講咁多冇謂野冇用架喎,總之響我腦海內,你永遠係眼紅大咪.......搶人碗飯,蝦新人....呢d post 永遠都係放響第一等多d人認識下你....係咁

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
驚輸咩要投一早已經投左

QUOTE:
原帖由 緋聞寶少 於 2006-7-21 05:15 PM 發表
搶客投票? 係投就係馬場問番賭狗果班人投 洗咩鬼撚祟咁上isee投?

驚輸咩要投一早已經投左,你驚輸既話有兩個方法1:開多d ac 投自己  2: 去馬場投票  但最好用1 啦 因為你揀2既話會比人知你係佢隻忠心保主同埋應聲虫

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 PT.CHENG 於 2006-7-22 01:16 AM 發表

驚輸咩要投一早已經投左,你驚輸既話有兩個方法1:開多d ac 投自己  2: 去馬場拉票  但最好用1 啦 因為你揀2既話會比人知你係佢隻忠心保主同埋應聲虫

驚輸咩要投一早已經投左,你驚輸既話有兩個方法1:開多d ac 投自己  2: 去馬場拉票  但最好用1 啦 因為你揀2既話會比人知你係佢隻忠心保主同埋應聲虫

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6751
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
哈哈

叫多D人黎投票啦哈哈

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...