加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]*ICQ* 認識了一個同校同班的壞男孩)) ?
載入中 ...
ka-Mi`
吹水學徒

會員編號 59736
精華 3
積分 13603
帖子 2277
威望 0 點
I-See幣 9202 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 yannaive._.`
閱讀權限 100
註冊 2005-10-23
註冊天數 6773
狀態 離線
  只顯示 ka-Mi` 的帖子
多 D POST 啦 -3-`
SUPPORT 你牙 .. XD
好想睇 -3-`
吾知系邊個叫牙 B 呢 ..?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
大佬風
初生嬰兒

會員編號 198238
精華 0
積分 381
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-7
註冊天數 6485
狀態 離線
  只顯示 大佬風 的帖子
十十十十十十十十十十卜~~快D  post....thx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻婆樂
初生嬰兒

會員編號 200013
精華 0
積分 413
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 11100 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-12
註冊天數 6480
狀態 離線
  只顯示 傻婆樂 的帖子
十卜~快post牙~~加油

頂部
Angel_Baby
初級會員
天使主管

會員編號 184991
精華 0
積分 851
帖子 177
威望 0 點
I-See幣 12505 錢
GAME幣 260 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-4
註冊天數 6520
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Angel_Baby 的帖子
快post la!!!the story is good ga!!!Support you!!!

頂部
初生嬰兒

會員編號 167232
精華 0
積分 544
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11099 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-22
註冊天數 6562
狀態 離線
  只顯示 123987 的帖子
十卜十卜
good牙..
post多d牙,,

頂部
S!U淫-)
初級會員

會員編號 155579
精華 0
積分 1839
帖子 175
威望 0 點
I-See幣 14369 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-22
註冊天數 6593
狀態 離線
  只顯示 S!U淫-) 的帖子

QUOTE:
原帖由 xwizardx 於 2006-8-10 09:46 PM 發表

次次貼完一次就話要人回先貼,你咁搞發係人都覺得煩啦~你一次貼幾個,咁叫人地回都合理d,貼1次叫1次,邊有咁多人回喎

邊作得咁快牙,,,
你可以唔回囉

快樂從來不在我身邊
頂部
S!U淫-)
初級會員

會員編號 155579
精華 0
積分 1839
帖子 175
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6593
狀態 離線
THZZ ALL *
第8章了!!
多謝大家十卜我>V<
我會ADD OIL *

===============================

第8章*

係邊個叫牙B呢??
大家刀[心]中有數喇

第8章 *  

一出學校門口*

XXX* 牙B*

牙B*  我唔識你架喎

XXX*  我係你條仔黎架!

牙B*   我刀同你散左喇*  你仲黎搵我做咩牙
        你刀有牙MI 喇*
((牙MI係同牙B個EX一齊的,,所以因為牙MI,,牙B就同個EX散左,,,牙B EX叫牙豪))

牙豪*   其實我唔鍾意佢架,,我鍾意你架咋...
           你個陣成日唔理我我先同左佢一齊

牙B*   (喊)  你E+講咩刀得架喇

牙豪*  真架*  你同番我一齊喇

牙蚊*  你收皮喇!!!! 扮晒野,,,呢D對白我睇戲見得多喇
          你冇撚野牙MA?  燒壞左腦牙??
          牙B,,,你唔好再心軟喇!!!

牙豪*   你E+刀冇仔喇!!!同番我一齊先喇!
          我真係好愛你架,,你到時有仔再同我散刀得架~

平時咁COOL既牙風刀企出黎撐牙B*

牙風*   呢`位牙伯!  你彈開少少,,

牙豪: 邊位牙你,,?  夠薑叫我牙伯,,搵人打柒你牙拿

牙風*   我就係牙B條仔,,搵人打我?好驚喔
          你跟邊撚到牙,,響我地頭嘈!

牙豪* 冇必要同你講,,

牙風*   你淆牙 ?  我老豆就係DE叔(地位好高)

牙豪*   ((驚雅))  咁,,咁,,,咁牙B交比你喇(淆得好快,,閃左))

=====================================

魚魚廢話::
今集作得唔係幾好咁,,因為係之前考完試作的,,
未清醒喔!!!!!想知跟住點,,,請留意下集

快樂從來不在我身邊
頂部
S!U淫-)
初級會員

會員編號 155579
精華 0
積分 1839
帖子 175
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6593
狀態 離線
第9章 *

上集講到牙風趕走左牙B既EX..

自從個日..牙B覺得牙風雖然好COOL
但係就好好人...開始鍾意佢...

過左一排喇...岩岩考完試...牙B諗起佢好耐冇ON ICQ喇
就ON左ICQ喇...又見到個個唔識既人ON左(個個人刀係叫牙風)//  咁牙B又HI佢喇

牙B*   HI*
牙風*  HI*
牙B*   你係咪我識個個牙風?
牙風* 我點知你識邊個牙風...
牙B*  UM.//唔知點講好添
牙風*  做咩成日ADD我
牙B*  ADD左2次咋喎-0-
        無聊冇野做囉,,吹漲
牙風*  ......
牙B*  咁夜仲未訓?
牙風*  唔眼訓,,
牙B*    =口= 傾唔傾得...
牙風* 是但...
牙B*  你又知我講咩既
牙風*  電話牙MA
牙B*   係,,6XXX 5XXX ...
牙風*  等陣...

手機響[[是你不想我啦,,,甚至不找我啦,,,無非幾天變化,,就像刮我幾千巴]]

@電話中@
牙B*  喂...
牙風*  喂...有咩傾呢-0-
牙B*  (把聲咁熟既)  你係...
牙風*  牙風囉-,-
牙B*   XX風?
牙風*   你點知我係名...
牙B*  我係牙B喎
牙風*  鬼唔知牙,,ICQ大大個名...
         咪住,,,你係XX晴??(牙B中文名係XX晴)
牙B* 係-0-  
牙風*  原來你一早ADD左我,,
牙B*  .........
牙風*  我出去飲杯野... 一唔一齊?
牙B*   咁夜仲出?  不過刀好悶,,好喇
牙風*  你住邊?
牙B*  XXX,,XX街,,A座
牙風*  咁近既@@
牙B*   係咩!!!! -0-
牙風* 10分鐘後我響你樓下等你
牙B*  10分鐘@@  唔洗換杉咩
牙風*   10分鐘唔夠咩
牙B*  唔洗化裝架-0-
牙風*  咁夜,,鬼睇到你...
牙B*   我鍾意化牙....吹咩,,,(又想嘈)
牙風*  好好好...怕左你...30分鐘夠未?
牙B*  咁就差唔多...
牙風* 好喇 ,,, 88
牙B*  掰掰`

快樂從來不在我身邊
頂部
Y-ING*
初生嬰兒

會員編號 114018
精華 0
積分 634
帖子 41
威望 0 點
I-See幣 11054 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-3
註冊天數 6670
狀態 離線
  只顯示 Y-ING* 的帖子
好心急,,
快D PO!!!!

13.不可回覆少於8個字〔不包括符號、數字〕
今次系警告,下次就扣分

By : [[愛.戀.gill`

頂部
阿fish
認證會員

會員編號 201388
精華 0
積分 1544
帖子 842
威望 0 點
I-See幣 16005 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-16
註冊天數 6477
狀態 離線
  只顯示 阿fish 的帖子
好心急牙....
睇埋其他...
快d十卜牙

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...