加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]*ICQ* 認識了一個同校同班的壞男孩)) ?
載入中 ...
S!U淫-)
初級會員

會員編號 155579
精華 0
積分 1839
帖子 175
威望 0 點
I-See幣 14369 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-22
註冊天數 6603
狀態 離線
  閱讀全部
第9章 *

上集講到牙風趕走左牙B既EX..

自從個日..牙B覺得牙風雖然好COOL
但係就好好人...開始鍾意佢...

過左一排喇...岩岩考完試...牙B諗起佢好耐冇ON ICQ喇
就ON左ICQ喇...又見到個個唔識既人ON左(個個人刀係叫牙風)//  咁牙B又HI佢喇

牙B*   HI*
牙風*  HI*
牙B*   你係咪我識個個牙風?
牙風* 我點知你識邊個牙風...
牙B*  UM.//唔知點講好添
牙風*  做咩成日ADD我
牙B*  ADD左2次咋喎-0-
        無聊冇野做囉,,吹漲
牙風*  ......
牙B*  咁夜仲未訓?
牙風*  唔眼訓,,
牙B*    =口= 傾唔傾得...
牙風* 是但...
牙B*  你又知我講咩既
牙風*  電話牙MA
牙B*   係,,6XXX 5XXX ...
牙風*  等陣...

手機響[[是你不想我啦,,,甚至不找我啦,,,無非幾天變化,,就像刮我幾千巴]]

@電話中@
牙B*  喂...
牙風*  喂...有咩傾呢-0-
牙B*  (把聲咁熟既)  你係...
牙風*  牙風囉-,-
牙B*   XX風?
牙風*   你點知我係名...
牙B*  我係牙B喎
牙風*  鬼唔知牙,,ICQ大大個名...
         咪住,,,你係XX晴??(牙B中文名係XX晴)
牙B* 係-0-  
牙風*  原來你一早ADD左我,,
牙B*  .........
牙風*  我出去飲杯野... 一唔一齊?
牙B*   咁夜仲出?  不過刀好悶,,好喇
牙風*  你住邊?
牙B*  XXX,,XX街,,A座
牙風*  咁近既@@
牙B*   係咩!!!! -0-
牙風* 10分鐘後我響你樓下等你
牙B*  10分鐘@@  唔洗換杉咩
牙風*   10分鐘唔夠咩
牙B*  唔洗化裝架-0-
牙風*  咁夜,,鬼睇到你...
牙B*   我鍾意化牙....吹咩,,,(又想嘈)
牙風*  好好好...怕左你...30分鐘夠未?
牙B*  咁就差唔多...
牙風* 好喇 ,,, 88
牙B*  掰掰`

快樂從來不在我身邊
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U淫-)
初級會員

會員編號 155579
精華 0
積分 1839
帖子 175
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6603
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 baochi 於 2006-8-31 09:36 AM 發表
十卜 ,
好睇丫: )
引:[[[[次次貼完一次就話要人回先貼,你咁搞發係人都覺得煩啦~你一次貼幾個,咁叫人地回都合理d,貼1次叫1次,邊有咁多人回喎 ]]]]
個個po文都係一篇一篇咁po架啦
你估轉文咩
點會冇人回牙
想 ...

同意,,THZ你喔

快樂從來不在我身邊
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U淫-)
初級會員

會員編號 155579
精華 0
積分 1839
帖子 175
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6603
狀態 離線
  閱讀全部
作者廢話::THZZZ ALL*

第10章*

上集講到牙風叫左牙B出去飲野喔,,=]]

牙B搞左30分鐘先化完個裝同換杉
就超快咁彈左落樓下,,
但係仲見唔到牙風喔=]
突然,,有人響後面彈左出黎,,大叫左佢個名一聲
嚇死牙B-3-  ((大家刀知個個係牙風架喇))

牙B* 喂!!!!想嚇死人咩,,無啦啦彈出黎
牙風*  喂,,我幾時有嚇你...我不嬲刀行左響到
          你自己睇唔到咋MA
牙B* - - '  咁你想去邊
牙風*  刀話去飲野囉
牙B* 去邊飲先得架
牙風*  XXX酒吧
牙B*  教壞我,,我唔飲酒架
牙風*  你唔洗教刀壞架喇
          唔飲咪學下飲囉
牙B就跟左佢去喇
一入到去就有人叫
XXX* 風少!!
ZZZ* 風少!!
牙B心諗* 呢到邊忽黎架,,,D人叫佢風少咁比面既
牙風* 你問呢到邊忽牙? 呢到我老豆開架^^
牙B*  唔係牙@@??
牙風*  唔好信囉

跟住佢地就響到飲酒喇,,
PS* 牙B係唔識飲的
有冇醉呢??

`留意下集喇
=================================

快樂從來不在我身邊
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...