加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論]хみЯ⑦ヲ娘現時的情況
載入中 ...
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7127
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-13 10:18 AM 發表
我唔知點回好. ..xd. ..
就噤打係到. ...... . ....唔知同邊個講好. ..xd. ..
係睇到有d打得幾好又想回下噤樣樣. ..

我唸34th隻歌. ..d歌字係未証實的. ..會唔會呢其實
因為隻歌都未出就有歌字好似怪左d. . ...

吹下水之嘛 XD

嗯嗯,你咁講都有道理既 ..
之不過我地點估都估唔到 =V=

但如果係有MIKI既,點解唔俾佢完成埋集碟先退出
大可以話佢遲D會退出,先完成手頭上既工作
UFA今次做得好快 ..   連YOUNG TOWN都CUT埋 ..
全人出動既夏CON又唔俾出 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7127
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-13 12:27 PM 發表
    最前列 中段 最後尾

高橋  8回 2回
久住  7回 1回 2回
田中  4回 3回 3回
道重  3回 4回 3回
𣲚井  2回 3回 5回
新垣          10回

在一個 ...

一向都係咁架啦

我完全覺得H!P超捧小春 ..    我冇話可說 =)
小愛係高位好正常
田中好平均,道重一向都係差唔多,佢都係平均o個堆囉
一早都話唔知為乜UFA唔捧ERI,佢真係好有POTENTIAL
RISA ..   唔捧既原因好多都有估啦 ....   之不過我唔明點解就唔試下俾機會佢..
但近來已經好好多架啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6990
來自 囧囧星
狀態 離線
  只顯示 Miyaki。 的帖子
很恐怖..昨晚回的得返美勇那個..
之前的既不翼而飛"Orz
各位原諒我懶..有D不再打了"Orz x2

QUOTE:
原帖由 bobbycute 於 12/6/2007 01:22 AM 發表

見到吉圖我又想回-V-
跟住就自己整左張=w=

好得意->留長頭髮->唔知邊個叫佢剪短頭髮同染金毛->變man->女人味

當我發癲好了-V-

ps.你有沒有#54那兩張的大圖*V*?

第2幅那張..無記錯其實係舊年先影的..
好記得仲入左世界紀錄xD
孖辮的吉真的很可愛>33<

那個貼沒了=V-"
那2張是38彈通販來的..
但不知何解..每次通販同WED限定都要差唔多完先有圖..
而且要大圖更是有點難..
不過放心..對這2張大好的相..
我會盡量去找的喇XD

帽..
不要緊..我地之前既對話都大兜亂過了xD
所以想回邊個就回吧XD

若當那歌詞不在..
主音固然是愛..副音似係田中..AIKI..小春這3角@W@
34我諗無會有帝喇..
UFA有時做野真係轍底到不可"Orz

小豆這小春加入後的前中排數竟是0 "Orz
只望做了副隊可以有多d機會><

新H!P相冊♥

頂部
miko. (Guilty)
VIP
miko

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
I-See幣 261920 錢
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊 2006-5-21
註冊天數 6713
狀態 離線
  只顯示 miko. 的帖子
本人覺得小春同同Aika可能會做主音
龜就未必
因為aika係32th果到d  solo仲多過龜井
而小春h!p一向開
而通常做左隊長同副隊做主音係好少好少
miki走左早安d人氣真係下降左
+上小愛d緋聞
不過因為就黎十周年..mm  d人氣會上升番
不過e排h!p真係發生左好多事

頂部
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6604
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子
睇佐d回復...好好睇..我都好同意....
講真...我唔係好中2koharu+八期...
一見到佢地好多solo就好嬲..
不過係到比機會佢地..
冇計...
我都係中2
有nacci+飯田+mari+rika+小過+aibon+吉+ai+risa+konkon
+小川+sayu+miki+eri+reina
個陣真係似個大家庭,,好似係15人呢....
可愛的有nono+aibon....可惜又比人逼走...(Friday)...
大姐姐又有nacci+飯田...
個時真係好開心咁...
可惜我中2mm個時係koharu個時岩岩加入...
=====================================================
34th
主唱一定有ai(如果friday唔搞佢既話)
Reina+risa我就唔敢古會唔會係副唱....
koharu同aika一定會小佐solo,,,,
sayu的可能有又可能冇....
eri就唔知la...不過以佢既人氣黎講都有的...
八期的中國一定有la...
==================================================

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6922
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-13 01:01 AM 發表

講開美勇又講XD
佢地D衫就真係愈黎愈性感=口-!!
上次的兔女郎..加埋隻舞真係要時間接受..(汗)
而且10TH集結個陣..仲要影埋個D位"Orz
這次的雖然不相百仲..但可能因為是天使..
第1眼睇..成個感覺真係覺 ...

佢地兔女郎果個part舞係度禁胸..開頭睇有d....T___T
CONCERT果陣D人仲不停咁叫..

今次呢個其實都好靚的說X)
不過好低胸…(由其是係YUI)

唔單止泳衣愈黎愈......
而家出寫真的仲要愈黎愈細個@@
開始到CUTE同BERRYZ勁出

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6922
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-13 01:44 PM 發表

冇所謂啦,我覺得ISEE係需要有咁既討論 =V=

上次兔女郎已經係超性感,跟住上次既CON週邊
全部都是雙手把心口擠出來這樣的 Orz
這次天使除了RIKA之外,三好跟YUI也是一樣 =0=
之不過三好真是越來越美 &g ...

我自己鍾意唯多D~XDDD
唯之前好可愛的呀..好似呢張咁X)
[attach]230474[/attach]

而家就愈黎愈性感..低胸啦.......................

同埋我覺得YUI影相既POSE都係好生硬

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子
我好想打粗口= +
點解#53唔見左架
我打左好多野架個度
同埋我想講我評區''生蘑菇''個個po都唔見左
wt's happening-0-'''''''

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-12 04:44 PM 發表

其實吉真係變唔少 ,, 呵呵
小女孩 > MAN > 女人
進化大過程 XD       之不過現在不知到那兒去啦 TVT

之前唔係話同個笑星做show咩?

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-12 04:52 PM 發表
TO 寶 =)

我記得你架 =3=
之不過就好似唔記得點叫你 XDDD
仲係經常記得你係 bobbycute,好易記 >V<
我現在還在推銷玉木健眼操的 !    要不要看呀 XDDDDDD   看一看舒筋活絡!

乜都回一餐先 X)

愛 ...

都話''bobbycute''這個名易記啦XD
但好多人都厭長呢._.

aichan係笑顏個度''呀''得好女仔呀*V*
好有韻味*V*

可唔可以解釋下美勇傳是甚麼的東東
我只識個組合名......... = =''
那吉都係唔好入美勇傳好
我唔想吉係道擠胸>0<

小豆子佢..........
其實我好想知佢駁咁長頭髮做乜事-v-'''
小春佢..........
其實已經順眼左好多的了

個純同我彈開啦-v-
唔識日文學咩人唱日文歌= =''

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7127
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-13 02:24 PM 發表
很恐怖..昨晚回的得返美勇那個..
之前的既不翼而飛"Orz
各位原諒我懶..有D不再打了"Orz x2

第2幅那張..無記錯其實係舊年先影的..
好記得仲入左世界紀錄xD
孖辮的吉真的很可愛>33<

...

係呀 =V=
我都覺得通販同WEB好遲出 ..  仲唔齊 Orz

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7127
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 S!U雅 於 2007-6-13 02:33 PM 發表
本人覺得小春同同Aika可能會做主音
龜就未必
因為aika係32th果到d  solo仲多過龜井
而小春h!p一向開
而通常做左隊長同副隊做主音係好少好少
miki走左早安d人氣真係下降左
+上小愛d緋聞
不過因為就黎十周年 ...

十周年,事情發生得特別多呀。

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...