加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}*◆-]]膠布再多 傷也沒法消失♣*-]{完1u}
載入中 ...
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

ch.25[[上]]
E院"
妍::點解希咁耐都nG黎既"
{{誰像你這麼狠 一心只想找祭品
       誰人也可犧牲 因貪取一點養分}}
女::喂..搵邊個aR?!
妍::[[CuT線]]點解..點解[[[大喊]]
[[砰]]
希::妍..你做咩喊aR?!
妍::嗚..嗚"你行開aR..
     你要呃我幾多次aR
希::咩aR..我m0呃你aR"
妍::你話m0就m0 Na"[[大喊]]
希::妍..到底做咩aR[[nG耐煩又心痛]]
妍::你nG問下你自己[[喊到收G到聲]]
希::[[心痛不已]]妍..nG h0喊Na[[攬住妍]]
妍::你走開aR[[推開希..但失敗]]
希::妍..你信我Na..我m0 aR"
妍::你叫我點信你..我打比你係個女仔聽嫁
希::打比我..我琴日跌j0r部電話aR"
妍::點解你nG同我講r0-3-
希::傻豬..就係咁你就喊喊aR?!
妍::你有前科嫁Ma"
希::係Na係Na..喂!!你頭S!N誤會j0r我r0
妍::咩姐..s0r! l0r"
希::nG收貨"
妍::咁點S!N收貨aR"
希::錫淡s!n Na"
妍::nG制"
希::到你話nG制咩[[咀j0r過去]]

nG得閒..聽日p0多D"S0R!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

ch.25
E院"
妍::點解希咁耐都nG黎既"
女::喂..搵邊個aR?!
妍::[[CuT線]]點解..點解[[[大喊]]
[[砰]]
希::妍..你做咩喊aR?!
妍::嗚..嗚"你行開aR..
     你要呃我幾多次aR
希::咩aR..我m0呃你aR"
妍::你話m0就m0 Na"[[大喊]]
希::妍..到底做咩aR[[nG耐煩又心痛]]
妍::你nG問下你自己[[喊到收G到聲]]
希::[[心痛不已]]妍..nG h0喊Na[[攬住妍]]
妍::你走開aR[[推開希..但失敗]]
希::妍..你信我Na..我m0 aR"
妍::你叫我點信你..我打比你係個女仔聽嫁
希::打比我..我琴日跌j0r部電話aR"
妍::點解你nG同我講r0-3-
希::傻豬..就係咁你就喊喊aR?!
妍::你有前科嫁Ma"
希::係Na係Na..喂!!你頭S!N誤會j0r我r0
妍::咩姐..s0r! l0r"
希::nG收貨"
妍::咁點S!N收貨aR"
希::錫淡s!n Na"
妍::nG制"
希::到你話nG制咩[[咀j0r落去]]
我::[[推門]]妍B...[[[見到咁..出番去]]
樂::哎呀..[[比我撞到]]
我::S0R!"
樂::做咩nG入去?!
我::8掛..去食D野S!N=]
樂::哼..老婆話事"
我::糕糕糕"
樂::成日掛住食"
我::咩姐..你夠成日掛住打機l0r"
樂::點止..我仲掛住老婆嫁"
我::係Na..行Na[[笑得h0甜]]
樂::收到=]
M記"
樂::老婆食咩?!
我::uM...
女'::藍樂然"[[飛過去攬住樂]]
樂::喂"你邊位aR"
女'::嗚..S!U樂nG認得我Na..
樂::S!U樂..你係糖糖?!
女::哼..以為你nG記得我-3-
{{{{{糖..係樂個表妹..0k令但h0姣}}}}
樂::點會nG記得aR[[摸糖個頭]]
我::m0眼睇[[轉身]]
糖::喂..你邊位aR
我::m0必要答你[[行j0r第1步]]
樂::老婆..[[FeeL到nG對路]]
我::點aR?![[嬲]]
樂::你要去邊aR?!
我::去1個nG會阻住人地既地方
糖::你知就h0 Na
樂::咁你都m0阻住人..做咩要走
糖::走Na..阻住我地"
我::人地都講到出面Na[[忍住D眼淚]]
樂::傻豬[[攬住柔]]我話m0就m0[[咀j0r柔1野]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.26

我::哎呀..又偷錫人-3-[[扁咀]]
樂::扁咀錫多淡"
我::nG制"
樂::[[用手指鍊住柔個鼻迫柔開口呼吸]]
我::嗯..[[想整想樂隻手..但失敗了]]
樂::咁口硬"
我::[[忍nG住了]
樂::[[咀j0r落去]]
我::你咁都得[[扁咀+扮嬲]]
樂::又扁咀"
我::你nG h0再黎Na"
樂::你今晚比我去你到就nG咀l0r
糖::S!N樂..你今晚同我訓aR"
樂::仲h0似細個咩..1齊訓
糖::nG h0 Na..1齊訓Na
樂::nG Na"我同我老婆1齊訓[[攬住柔]]
糖::3個1齊訓咪得l0r
樂::nG h0 Na"我h0耐m0同老婆訓
糖::3個1齊訓都1樣姐"
我::你咩事aR..樂都話nG l0r..仲咁
糖::嗚..嗚人地h0耐m0見s!u樂Na[[扮喊]]
我::岩岩都見j0r h0耐
糖::你地又未結婚做咩管住s!u樂r0
我::咁樂都nG想同你訓
糖::佢都m0咁講過"s!u樂你講
我::做咩要迫樂姐..
糖::[[打j0r柔1把]]你講晒
樂::[[攬住我]]你nG h0咁過份
     我話你知..我同我老婆訓[[惡]]
我::樂..
樂::痛nG痛aR[[咀j0r柔塊面]]
我::你試下..
樂::我寧願比人打個個係我
女+男::街黎嫁..
樂::邊個嘈住晒aR"[[望過去]]
我::[[望過去]]妍..你出得院Na"
希::nG得嫁...但佢打死都要出[[啤住妍]]
妍::你比嘰..柔..你塊面做咩aR
樂::[[啤住糖]]
希::[[指住糖]]佢打你aR?!
妍::8p0..你做咩打我個BaB!
樂:喂喂..佢係我嘰[[攬住柔]]
妍::我同柔識j0r咁耐..佢係我嫁
希::你地nG h0鬧交住s!n Na"
妍::係係係!!你做咩打我個BaB!
糖::打佢咪打佢..打大把D都得"
妍::你試下郁佢aR[[惡]]
糖::[[又車多把落柔到..仲要車埋妍]]
希::你老m0.郁我條女
樂::你打lur夠未..第2把Na"
糖::你nG夠我鬥[[打電話]]
糖::喂...我比人蝦
??::????
5M!N後

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.27

5M!N後"
糖::軒..呢邊aR"
軒::邊個蝦你aR?![[見nG到妍佢地]]
糖::佢地l0r[[指住柔]]
軒::下..佢地蝦你
糖::嗯"
希::你老m0 aR"
     邊個蝦邊個都未知Na"
樂::佢打j0r柔2把仲要打埋妍
軒::你老m0..妍都打[[惡]]
糖::佢地鬧我s!n嫁[[驚]]
軒::[[打電話]]
心::邊個?!
軒::過黎E院個邊間M記
心::0K"5M!N到
5M!N後"
心::咁齊人aR"
心::哇"你地2個做咩..塊面紅晒aR[[指住柔+妍]]
樂.希::[[啤住糖]]
糖::啤咩aR啤[[某::nG知死字點寫]]
心::[[拍木台]]你打佢地嫁"[[惡]]
軒::打j0r柔2把aR"
心::2把aR"
軒::打埋妍aR"
心::你邊位aR..打我2個妹"
糖::係..係佢地話我s!n嫁[[驚]]
心::咁你就要打佢地
我::嫂..nG係到Na"h0多人望住
xxx"
心::點解要打佢地[[惡]]
糖::佢地鬧我s!n嫁[[喊]]
我::[[打j0r糖1把]]妍nG係比你打嫁
     [[惡..第1次咁惡]]
樂::老婆-口-
妍::柔..h0惡
軒::哇..為j0r妍可以咁惡
心::第1次見
希::女人真係@@
心::[[想郁手]]
我::今次就算Na"
妍::佢打j0r你2把r0
我::nG緊要Na..我都m0咩事
妍::咁你頭s!n打佢
我::因為佢打你
妍::柔[[眼紅紅]]
我::走Na"我肚餓
樂::行Na"
街"
樂::[[想拖住柔]]
我::[[縮j0r]]妍..
樂::[[心痛]]
妍::嗯?!
我::佢個把痛nG痛aR?!
妍::係都你痛D
我::我m0事aR
[[[就算你地幾痛都nG樂個心咁痛]]]
妍::你知nG知頭S!N你幾惡
希::我第1次見女仔咁惡
我::咁佢打你Ma-3-
妍::柔[[攬住柔+感動]]
我::做咩aR[[摸妍個頭]]
妍::多謝[[喊]]
希::喂喂..街黎嫁
妍::[[放開柔]]咩姐
     柔第1次打人..仲要為j0r我
希::第1次@@
妍::嗯..佢就算比人打得幾傷都nG還手
我::哎呀..nG h0講Na"
希::我要聽
妍::上次晴打佢..佢都叫nG h0打晴Na"
希::咁又係"
{{{妍同希就係咁講}}}
[[[食完野]]]
{{{柔都m0同樂講過1句野"妍..希Feel到怪]]
樂::我送你番屋企
我::nG洗Na"我同妍番咪得l0r
妍::s0r!我今晚去希到[[笑]]
希::嗯"樂送你番屋企Na=]
我::咁算Na"我自己番就得Na"
妍::nG得..我地走S!N Na=][[走j0r]]
樂::比我送你番屋企Na"
我::nG洗aR"
樂::你做咩要避我姐[[惡]]
我::我m0[[另埋1面]]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ☆小婷★ 於 2008-2-11 07:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀,
但係我唔明點解佢唔理樂lo,
可唔可以解答我呀~

下集會解答的=]
今晚會作/\/\THx

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.28

柔屋企''
樂::你做咩要避我姐[[惡]]
我::我m0[[另埋1面]]
樂::你由離開個間屋開始就m0同我講過野
我::對nG住aR[[想喊]]
樂::點解你要咁做[[眼紅了]]
我::我竟然打j0r人..我覺得我h0''烏租''
     我配你nG起..[[喊]]
樂::你就係咁避我[[溫柔]]
我::嗯"
樂::傻豬..宜家係佢nG岩s!n
     何況打j0r人都nG烏j0e[[攬住柔]]
我::我打個個係你表妹..你nG嬲咩?!
樂::嬲..嬲佢打我老婆l0r
    塊面痛nG痛aR[[摸柔塊面]]
我::腫j0r Na..你話痛nG痛
樂::[[[咀j0r落去]]]咁樣會nG會h0 D
我::又偷鍚.\/.這個行為要改唷
樂::我m0..所以nG洗改=]
我::哼"
NeXT DaY"
柔房"
我::[[岩岩起身]]
     真係h0令仔"
樂::[[咀j0r落柔到]]
我::你nG係訓緊嫁咩?!
樂::我早醒過你唷
我::哼..h0叻咩
樂::頭s!n妍打比你唷"
{Oh Baby, I love you, I love you everyday
          永遠的心動每日也令我回味 珍惜就像調味}妍手電
妍::喂''
我::BaB!打比我做咩?!
妍::1齊出街街h0 Ma?!
我::樂[[大叫]]
樂::咩事@@
我::出街h0 Ma"
樂::老婆大人話事吧=]
我::喂..出aR"
妍::去M.K行街街..我想買3呢=]
我::0K..4點係xxx等吧
妍::嗯''閉閉
3.45  柔家
我::行得Na
樂::哇..你著咁少布"
[[[背心..露腰的"短褲]]
我::h0少咩
樂::著件''嬲''Na
我::0k[[很聽樂話吧]]
4.20  xxx
妍::到Na"[[串]]
我::哇..妍..你著褲aR?!
妍::嗯..有咩問題..你都多j0r件嬲aR"
我::你之前nG肯著褲嫁
妍::aR希nG比l0r[[咬耳仔]]
我::但你都著短褲r0
妍::你做咩著嬲aR
我::樂叫的
妍::咁聽話@@
我::你夠係l0r..h0老婆Ma"
樂+希::咬完耳仔未?!
我+妍::嘻..咬完Na咬完Na=]

作::很爛的1集吧"
樂::不是不是..是每1集都很爛
作::哼..我罷工了"

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.29

樂+希::咬完耳仔未?!
我+妍::嘻..咬完Na咬完Na=]
妍::我地去買33..你地去打機Na"
樂::老婆[[拎j0r張附屬卡出黎]]
我::做咩aR"
樂::比你l0r
我::nG要[[另轉面]]
樂::點解nG要aR[[攬住柔]]
我::做咩要比我姐..我又nG係m0-3-
樂::我咁耐都m0盡老公嘰責任
[[某::這是老公的責任嗎]]
我::我nG要aR
樂::乖乖地..收j0r佢Na
我::nG要就nG要
樂::第時nG h0後悔Na"
我::我nG會嫁..
樂::咁我去打機Na[[咀j0r柔1野]]
我::閉閉
希::行完打比我地Na"
妍::0k..B!B!
樂+希::走j0r
妍::樂h0錫你唷"
我::嗯..但我nG想要
妍::你係怕比人話你為j0r錢s!n同樂1齊
妍::傻p0...邊個夠膽講你..我打死佢
妍::唉..算Na..nG行 Na"
我::[[笑]]咁樣h0未aR?!
妍::得晒..行Na
某店=]
小姐::多謝530 aR
我::嗯[[比j0r]]
妍::1陣比番錢你aR"
我::nG洗Na..1世人2姊妹m0計嘰
妍::哈..我識個個程楚柔番黎Na
我::嘻..[[笑]]打比佢地Na"
妍::嗯"
妍::喂"
希::買完3 Na"
妍::嗯..你地係邊
希::照舊"
妍::0k..宜家過黎"閉
希::閉閉
{{機鋪}}
妍::打完未aR?!
樂::老婆過黎aR
我::做咩aR
樂::[[拉柔]]
我::[[坐j0r落樂大脾]]做咩aR?!
樂::陪我打aR"
我::nG aR..我肚餓aR"[[成日食]]
樂::嗯..咁去食野Na
我::妍..去食野Na
妍::等你講呢句h0耐=]
希::你nG早 D講
妍::廢事阻住你打機"[串]
希::嘻..食咩aR
妍::食日本野"
我:行Na..h0耐m0食
樂::成日掛住食"
我::咁肚餓就要食野嫁Ma
樂::係Na係Na..行Na

作::很悶的1集吧"
某::集集都咁悶嫁Na
作::講得岩..罷工就算吧=]

讀者們..在Cm可以加句生日快樂嗎?!
這樣我會p0多篇的

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 theresa_12 於 2008-2-11 09:33 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
姐姐`  好睇呀`   我一次過睇哂27集`   10卜你呀=]

謝..寶唄的Cm唷..
生日快樂唷

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 theresa_12 於 2008-2-12 09:29 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

多謝唷姐姐..
你要甘多生日快樂..
係咪比我架??

哈哈..當然吧=]
nG洗

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.30[[上]]

我::咁肚餓就要食野嫁Ma
樂::係Naaaa係Naaaaaa..行Naaaaaaaaa
[[街上]]
希::第1次咋
妍::咩第1次aR?!!!!!!
希::第1次有女仔拒絕樂
妍::柔可不是貪錢的女仔唷=]]]]]]]]
希::nG怪得..樂話佢特別Na
妍::哈..當然..如果nG係點做我BaB!!!!
希::係Naaaa..係Naaaaaa"有柔得嫁Naaaaaa
     nGGGG洗要我嫁Naaaa[[細路氣]]
妍::不是Naaaaaa我2個都要=]
[[[樂跟柔聽不到的..他們在後]]]
樂::點解nG要張卡r0
我::我nG係為j0r錢s!n同你1齊嫁''
樂::我知aR''
我::點解你要比我?!
樂::因為我要養你>3<
我::樂[[感動+眼紅]]
樂::傻妹..做咩aR
我::嗚..嗚..嗚[[喊]]
樂::傻豬.nG h0喊Na[[攬住柔]]
我::咁人地h0感動Ma
妍::[[番轉頭]]做咩aR?!
希::樂蝦你aR?!
妍::你對我個BaB!做咩黎aR[[惡]]
我::嗚..m0 aR''嗚..佢講D野h0感動aR..嗚
妍+希::嚇死人咩[[無奈]]
樂::h0 Na..成街望住Na..行Na
希::你地行S!N Na''
妍::你去邊aR
希::買少少野..樂陪我去aR''
樂::[[望住柔]]
我::去Na[[笑]]
樂::嘻[[走j0r]]
{{餐廳"}}
妍::頭S!N樂同你講咩搞到你喊到咁''
我::1五1十講晒"
妍::哇"h0 sWeeT唷''
我::嘻"nG知佢地去邊呢''
[[突然有2個妹妹]]
妹妹1::姐姐..比你嘰[[比j0r紅枝玫瑰妍]]
妹妹2::姐姐..呢個個係你嫁"[[比柔1樣是紅玫瑰]]
妍::[[同柔對望]]
我::nG該你地aR[[笑]]
妹妹1,2::nG洗..B!B![[走j0r]]
樂+希::[[nG知係邊到彈出黎]]

發生咩事呢"
THx大家留的生日快樂唷=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...