加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【轉帖】〣〝人鬼情緣未了[[`.. +續集 
載入中 ...
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
I-See幣 12066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6883
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 Kee} 的帖子
我:ar芯,,,,

芯:你真係小津,,,(笑)你真係投左胎?

我:(點頭)我冇飲到〔孟婆湯〕呀!

我將上世既記憶戴到黎下世呀,,,,,

我雖然係係2年級,,,,不過我已經識f.7既野ga啦,,,

我仲記得你地ga,,,,我好掛住你地呀,,,

芯:(d眼淚係咁流,,,係咁點頭)咁ar深呢?

佢投唔投到胎呀?佢而加去左邊呀??

我:我仲未搵到佢ar,,,,,

芯:唔好咁la,,,,終有一日會搵到ga,,,,

你睇下,,,,(拎左隻手比我睇)

我:(我睇到佢手上面果隻介子)ar芯,,,,你結左婚啦?
  公喜晒呀,,,,,

芯:吾,,,,,我同浩俊結左婚la,,,,

我:咁咪好lo,,,,佢一定好錫你姐,,,,

芯:我今日戴你去見佢地ar.....

我:好呀,,,,,(開心到想喊)

一落到去我就見到ar媽la....

媽:(佢一見到我就行過黎)
  唉呀呀!miss係唔係佢犯左錯呀??

芯:哦,,,唔係,,,,你個女好乖....佢今晚會係我屋企住幾晚,,,
  你唔介意呀嗎?

媽:下,,,,,住幾晚??唔係幾好意c既,,,,
  (ar媽咩都唔知,,當然擔心我la)

芯:我會好好照顧佢ga,,,,,反正聽日同後日都放假,,,,,

媽:下,,,,,哦...哦...哦.....

我:我會自己照顧自己ga啦!!

之後就上左ar芯嫁c家車,,,,,(估唔到ar芯會嫁入豪門^^)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6883
來自 ...
狀態 離線
哈...一個身形細細既女仔,,,可以坐車頭...

真係攪笑,,,ar芯1邊渣車1邊傾電話,,,,

芯:喂?老公呀?我今日戴左個人番黎ar...
  約埋ar言佢地食飯la,,,,吾,,,,88

wo,,,,,好妒忌呀,,,,,ar芯就好la,,,,搵到自己既幸福,,,

我究竟幾時先可以好似佢咁ar?

唉,,,,,,,不過我係唔可以放棄ga,,,,,

芯:浩俊約緊ar言佢地食飯ga啦!

我:哦,,,,,佢,,,,地生活幾好呀嗎??

芯:吾,,,,都幾la,,,,個個有自己既事業,,,

我:咁咪好lo,,,,, 幾時生bb呀你地,,,,

芯:hey,,,,我地結左婚冇耐炸,,,,
  冇諗到咁長遠ar,,,,

芯:到la,,,,,

未落到去都知間屋有幾豪華la,,,,,

我:嘩,,,,成個花園咁喎,,,,

芯:講笑la,,,,

之後就戴我去佢屋企la,,,,,

我:嘩,,,,,間屋好大呀,,,,,,

芯:(笑左笑)

我以前都有去過浩俊屋企ga,,,,

哩間屋比起當年果間,,,差得遠lo,,,,,

芯:老公,,,,我番黎la,,,,

浩俊行緊過黎,,,,

浩俊:老婆,,,,番黎la?e,,,,,,戴左個細路女番黎既?

芯:唔話你知住,,,,,

哩個就係浩俊la,,,,真係好耐都未見過佢la,,,,

英俊非凡呀,,,,以前已經殺死好多女ga啦,,,,,,

如果佢仲未結婚,,,,一定haha...................

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6883
來自 ...
狀態 離線
 5 g 小津見返d 老友點呢??
p.s  個作者話小津later 會有返 陰陽眼ge la

頂部
/\╱\an雨文
初生嬰兒

會員編號 20886
精華 0
積分 1340
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-23
註冊天數 6888
來自 9個女仔1隻鬼"s家族 ...
狀態 離線
快D快D繼續落去啦,,,好好睇哇>V<"~~

[img]http://album.cliffhk.net/albumsq/userpics/10505/001.jpg[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/25345_Ozz73nTBx4qv.gif[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/trI=_zKDx8zcOqQ0i.gif[/img]
頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路
. . ..陳小必同學:p*XD

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-4-28
註冊天數 6974
來自 '°◆||你屋企_*”
狀態 離線
見返D老朋友11定好開心LA''

有返陰陽眼咪可以見到森仔LOR> ~ <**

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6883
來自 ...
狀態 離線
嗯嗯...可惜ar深未搵返

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6883
來自 ...
狀態 離線

QUOTE:
牙塔  在 2005-8-11 12:03 AM 發表:

好睇好睇-_-
十卜

嗯嗯...又有la...

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6883
來自 ...
狀態 離線
芯:食飯la,,,,

好多人係度食飯呀,,,,雖然我屋企都有$,,,,

但係哩份友情,,,,真係唔同d,,,,

我掛住望住佢地,,,,都冇咩食飯,,,,,

到食完飯...

浩俊:老婆,,,,哩個細路女係你d親戚個女呀?

芯:(令頭),,,,,你話比浩俊知你係邊個,,,(同我講)

我:我係小津呀,,,,,

浩俊:小津??

我:係呀,,,,,小津呀,,,,,仲記唔記得森仔呀?(攬住佢)

浩俊:老婆,,,,,即係,,,,咩呀??

芯:小津呀,,,,,我地以前果個好朋友呀,,,,

言:咩嘩??你唔好講笑至得ga,,,,(係廁所行出黎)

我:我真係小津呀,,,,我投左胎la,,,,

言:你,,,,,,個細路,,,,唔好亂up 24la,,,,

我:我真係小津呀,,,,,好開心可以見番你地呀,,,,,

浩俊:真係你?

芯:(點頭)

浩俊:冇可能,,,,,小津死左ga啦 !! 冇可能,,,,
   你點可以求其搵個細路黎話係小津ga?

芯:佢真係呀,,,,,佢投左胎呀,,,,佢將上一世既記憶戴左黎哩世呀,,,

我:(喊)真係我呀.....

ar言同浩俊亙望,,,,

浩俊:(之後又望住我)

我:我都知我好難令你地信ga啦,,,,,
  不過唔理點都好,,,,我見到你地咁幸福我都好開心,,,,

言:真係你,,,,,

浩俊:(流眼淚)你黎搵我地做咩?
   當年你可以咩都唔理跟ar深走,,,,離開我地
   點解而加又要番黎?
   你知唔知你戴左好多好唔開心既回憶比我地呀!
   (佢根本就冇當過我係細路仔)

由哩句開始,,,,我覺得我認番ar芯係錯ga,,,,

我:我去爭取自己既幸福,,,,我覺得我冇錯,,,,(係咁喊)

言:浩俊,,,,佢一心想番黎見我地,,,,
  你講哩d野黎托咩,,,,,攪到佢番左黎又唔開心,,,,

浩俊:我真係接受唔到哩個事實,,,sorry,,,(之後上左樓)

點解浩俊要話我喎,,,,,我知當年係我唔岩,,,,

我冇理過佢地既感受,,,,只係爭取自己既幸福,,,,,

我自私,,,,,但係我真係唔想ga,,,,可能哩個就係天對我既懲罰la,,,,

但係唔理點都好,,,,我一定會搵到ar深ga

芯:唔好喊la,,,,,浩俊佢一時接受唔到之麻,,,

言:係lo,,,次次見親你都係喊樣既,,,,,,,
  10年前見你又係咁,,,,哈,,,,,

我:(笑)

芯:唔好理佢la,,,,佢永世都唔變ga,,,,
  我陪你上房休息ar,,,,

我:吾,,,,,,

之後番上房,,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6883
來自 ...
狀態 離線
卡卡卡....5知小津之後點呢 ??
作者話 ar深later會出返泥ga la

頂部
Arly
初生嬰兒

會員編號 23802
精華 0
積分 470
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-7-31
註冊天數 6879
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Arly 的帖子
好好睇呀~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...