加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]北極星的眼淚]]為被強暴受害者重獲愛既感人著作*] ------[完]
載入中 ...
櫻翎
吹水學徒

會員編號 65139
精華 0
積分 2369
帖子 1056
威望 0 點
I-See幣 14989 錢
GAME幣 80 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-2
註冊天數 6786
來自 100℅ 癲喪 國度〃
狀態 離線
  只顯示 櫻翎 的帖子
咁 可 惜   T ^ T

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嬰兒上路

會員編號 129140
精華 0
積分 544
帖子 76
威望 0 點
I-See幣 11081 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-26
註冊天數 6670
狀態 離線
  只顯示 204014 的帖子
好睇呀!!
快D再POST...
十卜十卜!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
I-See幣 13654 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
  只顯示 牙YiN 的帖子
[第28回..]

小優*點解你要逃避我..
[行左過去小剛到..]

小剛冇出過聲..望都冇望過小優!!

小優*唔通我真係咁討厭..
[好DOWN..]

小優*唔通你真係咁憎我!!
[想喊..]

小優*點解你會變成咁!!
[成身開始震緊..]

小優*你知唔知道..我會好心痛!!
[忍唔住講左E句說話出黎..]

小剛1聽到小優咁講..成個人呆晒!!

小優*鳴鳴..
[係度喊..]

小剛即刻拎番轉面..

小剛*你唔好再喊啦!!我冇憎過你..
[摸摸小優個頭..]

小優*咁點解你唔番學..又買埋D咁既野自殘自己喎!!
[喊..]

小剛*我..
[唔知點解釋好..個樣好殘!!]

小優*對唔住!!我控制唔到自己..
[DUCK低左個頭..]

小優*可能我真係鐘意左你!!
[托番起個頭..眼紅紅!!]

咁岩小齊番到黎..成個人呆晒!!

小剛*小優..
[可能太開心攬住左小優..]

小齊睇到E1幕..
小優令到佢已經心碎..對佢完全失望..衝左出門口!!
但係小優無留意到小齊已經對佢慢慢咁死心喇..

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
[第29回..]

小優*小齊!!
[攬住左小齊坐左落地係咁喊..]

小齊*你走啦..
[寧埋1邊喊..]

小優*我唔走..
[攬得小齊好實..]

小齊*我唔衰要1個唔愛我既人同我係埋1齊!!
[好灰..COOL!!]

小優*但我係鐘意你牙!!
[喊得好犀利..]

小齊*你鐘意果個根本唔係我..係小剛AR!!
[唉左落小優度..]

小優*但我諗清楚..我對小剛佢只有好感!!
[眼淚每1滴都流左落小齊塊臉到..]

小齊*你唔好再呃我啦..我唔想做代替品..
[成身係咁震..雨水同淚水同時間流下..]

小優*如果我唔鐘意你既話..我就唔會走出黎搵你..我唔會咁著緊你!!
[小優E 1番說話令天上既雨更加感動..愈落愈大..但係E場雨落得同平時唔同..每1滴都係愛化既雨水..]

小齊*鳴..你知唔知冇左你..我真係好想死..因為我唔想再失去我至愛..
[諗番起以前D野..好激動..]

小優*我唔會再離開你架..
[緊緊攬住小齊..]

小優*我會為你而生而死..
[望住小齊..]

小優*我唔會對其他男仔有好感..以後我剩係會痴住你..
[摸住小齊塊臉..笑..眼淚跟隨流下..]

小優*我唔會令你再對我失望..心淡..
[自己喊到聲都沙埋..]

小優*我會令你快樂..幸福..
[對住小齊微笑..眼淚全都忍唔住湧晒出黎..]

小齊*小優..
[大家都緊緊攬住..]

E 1場雨跟隨住佢地個戀人..
守護住佢地..令佢地再次係埋1齊..
雨中帶出左1點點既光茫..照住佢地..
但係日後有好多難關佢地都要面對..
究竟到最後佢地能唔能夠再次係埋1齊呢..

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
[第30回..]

上次講到小齊同小優再次係番埋1齊..
但係小剛呢..
佢1直都坐左係度..
佢諗極都唔明..點解小優CHOOSE小齊都唔CHOOSE佢..
佢明明聽到小優講鐘意佢架..
但係點解佢又1次又1次離開佢..唔通佢真係比唔上小齊!!
係E 1刻..有1個人從後面攬住小剛!!

小剛*你走啦!!
[喊..好COOL!!]

小千*我唔走..
[攬得小剛好實..喊埋1份..]

小剛*你E家見到我咁折墜..你應該好開心架!!
[冷笑..唔相信小優會返番去小齊既身邊!!]

小千*你見我有開心過咩..我知道你好鐘意小優..但係我..我..
[喊晒出黎..唔知講咩好..個心好痛!!]

小剛*你知道咁又點牙..佢都唔會鐘意我架啦!!1你唔係好唔鐘意我同佢係埋1齊架咩!!你應該好開心架!!
[苦笑..合埋左隻眼..眼淚不停咁流!!]

小千*就係因為咁..我更加唔會離開你!!
[忍唔住講E番說話出黎..]

小剛*小千..
[成個人定晒..望住小千!!]

小千*因為我鐘意你..
[苦笑..]

小剛*但係我唔係1個好男仔..
[寧埋1邊..唔想面對小千!!]

小千*但至少我認同你係1個好珍惜我既男仔..
[眼淚不停流下..但仍然流露著甜笑既笑容!!]

小剛*小千..
[唔知講咩好..只係講左小千個名出黎..]

小千*你知唔知由細到大..你都好似我哥哥咁..
除左你之外..冇人珍惜過我..冇人了解我..
甚至我既親人都要遺棄我..但係你從未放棄我..
1直都對我好好..仲俾生活費我用!!
仲有我鐘意你AR..
[成身係咁震!!]

小剛*但係我冇鐘意過你..我只係貪你個樣..我仲要呃住你同其他女仔係埋1齊..
[未左小千面上既眼淚..]

小剛*我根本唔值得你愛我..
[起左身..喊!!]

小千*我唔介意!!
[捉住左小剛隻手..]

小剛成個人定左係度..

小千*其實我1早就知道你身邊有好多女架啦!!
但係我真係好鐘意你..為左你..
我惟有忍..我只係想你係我身邊..唔好唔理我!!
其他既野我都唔理..
[個樣令人覺得佢好可憐..]

小千*所以請你..請你唔好拋低我1個..可以MA!!
[最後1滴眼淚都留埋出黎!!]

小剛*小千..
[太感動..攬住左小千!!]

其實小千本身都係1個好人..
可惜佢鐘意左1個衰人只會變得咁自大..咁姣..
雖然佢係對小優係衰左D..但係因為愛既自私..佢至會姎得咁殘酷!!

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
[第31回..]

今日我又要面對1個問題..
就係我要點樣面對小剛呢..
E個問題已經諗左成晚..
連覺都冇訓..
但係我好清楚..我對佢只可以朋友!!
算啦..唔好諗喇..話咁快小晴就黎到我屋企留下..

小晴*小優..
[笑..]

小優*你..你係小晴!!
[呆晒..]

估唔到眼前既竟然係小晴..
之前既小晴同E家一D都唔同..
E家既佢..
長長既曲髮..+上淡淡既妝..
雖然只係改左少少野..但係已經唔同晒..差D認唔出E位美女竟然係小晴!!

小晴*做咩AR你..嚇親你!!
[摸摸自己個頭..]

小優*你..你真係..小..小晴!!
[真係唔敢相信..]

小晴*唔係就唔同你講野啦..傻妹!!
[笑..輕輕左小優個頭1下!!]

小優*咁又係喎..
[傻笑..摸摸自己個頭!!]

小優+小晴*嘻..
[大家1齊笑..]

雖然我唔知道點解小晴會變左咁多..
但係我知道佢所做既野都係為自己好..
佢個樣變..但係我相信我地既友情唔會變..
1路上我同佢有傾有笑..
唔知道番到學校D人會認唔認出佢係小晴呢!!XD

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
[第32回..]

番到學校之後..
小晴果然做左中6級既風雲人物..

男生A*E..我地果班幾時黎左個令女架!!
[大嗌..]

男生B*係喎..令女!!
[眼定定咁望住小晴..]

男生C*係囉..你係新生黎GA!!
[淫笑..]

小晴冇答佢地..望1望我..

小晴*小優..我地去廁所LOR!!
[捉住左我隻手..]

小優*哦..
[好無奈..]

男生A B C*駛唔駛咁COOL AR!!
[特登講得好大聲..]

講得咁大聲..小晴梗係聽到啦!!
以小晴既性格..佢最憎人扮晒野架喇!!
點知..

男生A B C*大佬..駛唔駛咁大力AR!!
[個個都俾小晴打到落地..]

咁岩小勤係E級當值做緊風紀既..
見到E班咁嘈..就入左黎睇下發生咩事啦!!
當佢見到小晴..小晴又見到佢..大家又對望左1陣..唔知道佢認唔認得出小晴呢!!XD

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
[第33回..]

小勤*究竟發生左咩事..
[有少少惡..]

男生A*岩岩我地同佢傾下計姐..點合 佢打我地1餐喎!!
[啤住小晴..]

男生B C*咪就係囉!!
[同樣啤番小晴..]

小晴*啤咩啤..有咩咁好啤!!
[行過去男生A B C面前..幾兇下!!]

小勤*喂..你好答我喇喎!!
[惡..]

小晴*咩牙..打佢地咪佢地囉..駛唔駛同你講聲AR!!
[將成張枱反轉左..]

個個都圍住佢地..

小勤*你新黎架..
[拎左本薄出黎..]

小晴*唔係喎..
[眼紅紅..]

小勤*我E家警告你..E家寫落本薄到..你講你叫咩名啦!!
[心痛..果種眼神曾經接觸過!!]

小晴*我叫XX晴..唔駛警告..直接記過啦!!
[喊住走左出去..]

全班*下..佢係小晴!!
[呆晒..]

小勤理都唔理追左出去..
唔知搵唔搵到佢呢!!XDD"

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
[第34回..]

小晴*你有咩資格理我!!
[COM左小勤1巴..]

小勤*點解你會變左咁多..
[摸住自己塊臉..苦笑!!]

小晴*E個問題應該由我問你..
[指住小勤..]

小勤*既然係咁我冇野好講..
[想走..]

小晴*唔通你1直都冇鐘意過我!!
[忍唔住流左幾滴眼淚..]

小勤*其實E D野你應該FEEL到..
[好COOL..好冷靜咁企左係度!!]

小勤*如果我冇鐘意過你既..我點會日日係課室出面望住你..
你經常做左D學校唔俾做既事..我就剩係俾警告..唔記你過..
你成績唔好..我陪你溫書..
你想打電話黎..我24小時聽你電話..
更明顯既就係..我鐘意你E句說話已經係我同你係埋1齊果陣時經常講..
你話..我有幾鐘意你!!
[拎轉後面未左小晴D眼淚..微笑!!]

小晴*咁點解你之前要同小千1齊..
[開始心軟..]

小勤*因為我人信錯左佢..所以誤會左你..所以我做錯左..我冇相信你..
你講得岩..我係冇資格理你..管你..什至鐘意你..
[苦笑..想走..唔想再面對小晴!!]

小晴*喂..
[感動到唔知講咩好..開始覺得係自己既錯..]

小勤*AR!!仲有牙..
過多1個月我就離開E間學校..
我唔會再見你..你放心啦..
[企左係度..苦笑!!]

小晴*你唔好走啦!!
[大嗌..]

小勤*為左唔想你再憎我..唔想你再喊..
因為我鐘意你..所以我會走..請你唔好阻止我!!
[講完就走左喇..]

小晴*小勤..
[成個人呆晒..]

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6876
狀態 離線
[第35回..]

當小晴知道小勤原來有幾愛佢既時候..
佢就好後悔COM左小勤1巴..
佢唔明白明明做錯係自己..
點解小勤要將全部責任推晒俾自己..
佢諗到E點..
佢先知道自己好任性..
佢先知道1直錯既係自己..
所以人1番到屋企之後..
佢望1望鏡中既自己..
真係同平時唔同..
臉上既胭脂..眼上既眼線..就可以令到佢變左另外1個人!!
今日既佢雖然係做左1個令女..
但係佢今日都做左1樣好錯既事..
佢好憎自己..
點解我要1次又1次咁錯落去..
點解我唔理人地既感受..只係諗住自己..
從來都未關心過佢..
佢唔開心既時候會搵邊個?!
佢病既時候會嚴重嗎?!
佢雖要我既時候我係身邊嗎?!
E D問題1 1刻係小晴既心裡面..
E家既佢根本就唔係真實既佢..
佢只係識得變令..1直想小勤後悔..
但係佢咁樣做落去實在太錯喇!!
佢知道小勤為人係點咩?!
佢知道小勤會鐘意E家既佢咩?!
佢又知唔知小勤點諗?!
小晴1直剩係係度喊..
因為係E 1生人裡面..
佢先發覺唔係事事都可以自己想像中咁完美..
而人都係1樣..
冇1個人係完美既..
當1個人可以好令既時候..但係總會有1日會枯萎..都會變成1個普通人!!
當你失去1個你好珍惜既人..你會心痛嗎?!
我諗人人都會..
因為小晴都係人..
佢因為愛得愈深..至會痛得太深!!
佢1路望住E家佢..
仲將佢臉上既妝未走..
將所以化妝品拋晒落垃圾筒..
佢唔要再做1個唔屬於自己既佢..
望番冇化妝既佢..
佢反而笑1笑..
因為E家佢先係現實世界佢..
係E個孤單既房間裡面慢慢咁訓住左..
唔知聽日既佢會點樣面對小勤呢!!XDD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...