加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]被遺棄的公主..[完]
載入中 ...
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
I-See幣 13654 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
[轉]被遺棄的公主..[完]

人物簡介..

女生部..*

牙喬..*勁令女..好索..
經常出去浦..
成績同品德差到嘔..
做野唔諗後果..
但係心地好好..
冇朋友..又冇屋企人..
成日喊..
直到果個人既出現..改變左佢..

牙思..*幾令女..可愛..
本來係牙喬既好朋友..
但係佢為左愛情..放棄左友情..
同牙喬成為左情敵..

牙純..*校花1個..野心大..
一直都好妒嫉牙喬..因為佢令過佢..
因為d女仔好多都唔鉅牙喬..
所以佢先做到校花咋..
佢本來都好憎牙思架..
但係到最後都同左牙思做左好朋友..
原來佢既背後有1個大計劃..

牙樂..*個樣1般啦..姣婆1個..
牙純既跟班..專蝦牙喬..

牙媛..*令女..唔姣..好cool..
佢都係牙純既跟班..
佢好唔鉅牙喬..都唔鉅牙純..
佢既野心比起牙純仲大丫..

男生部..*

牙風..校草1個..好多女圍..
模範生..成績唔駛講都知啦..
心地幾好..
經常同牙喬串嘴..
後尾鐘意左牙喬..
佢要將牙喬由痛苦帶走出黎..

牙杰..型仔..都幾令仔下..有好多女fans..
學校既壞份子..咩事都做得出..
鐘意牙喬..1心要得到牙喬..

牙盼..個樣好cute..好識哄人..
同牙風係好朋友..
有情有義..朋友有難..佢1定會出手扶持..
佢鐘意既人竟然係..

牙莫..勁令仔..牙純既掛名牙哥..
1直都撐牙純..幫牙純同牙喬作對..
後尾..

本來係1個被人遺棄既公主..但係佢今日竟然係1個學校最注目既女生?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
第1回..*

噹噹噹..學校既鐘聲響起左喇..

我*呼呼呼..等..等埋丫..
(我已經跑到喘晒..臨到最後1刻學校既門都珊埋左..)

我*我頂..
(1野頂落個門到..)

我*OH..痛死我喇..
(個門係用鐵造GA..仲要咁大力打落去..XDD)

我隻手仲好痛AR..痛到跳跳紮咁番入去學校..

訓導*咩今日又遲到喇..大小姐..
(個訓導強笑同我講..)

我*係AR..我日日都係咁GA啦..你都唔係唔知GA..
仲有AR..我唔係大小姐..我知你刷鞋刷到好鬼掂..
都唔駛係咁多人面前同我刷GA..刷牙仔..
(1口氣串到個訓導面都紅晒..)

訓導*你..
(想講埋落去果陣時俾牙喬行先1步..)

我*AR..係喎..手冊俾你GA..慢慢執生啦下..
(即刻令轉後面1路笑1路好快行留上去課室..)

俾訓導罰果D學生個個都笑1餐..

訓導*你地笑咩AR下..有咩咁好笑牙..
(跟住訓導就好冇面子返番去佢間房到喇..)

牙杰*E..果個女仔係邊個黎GA..
(對牙喬好有興趣..)

男A*佢咪係我果班最正既女仔囉..又令又索..
又係壞學生1個..好過校花多多AR..
(講到牙喬好似佢條女咁..)

牙杰*哦哦..E點我都認同..
(狠狠打左男A 1野..)

男A*哎呀..
(男A暈低左..)

牙杰*想同我爭..咪駛指意..
(講完就即刻行番上去課室到..)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
第2回..*

我1番到課室..

牙風*咩今日咁早AR..天"喬"..
(嗌個喬字特別大聲..)

我*AR..咩咁岩牙..女人"風"..
(嗌個風字又特別大聲..)

牙風*車..學咩人跟風AR..
(想爆粗罵牙喬..但係佢又唔敢..)

我*車..我鐘意點咪點囉..世界上都冇1條法律話跟風係唔得GA喎..
(開始串牙風..)

牙風*你..
(想講埋去..但係又俾牙喬先行1步..)

我*哦..我知喇..你1定係想知道多D法律既常識..
聽講你牙BA做律師GA何..問下佢咪知囉..
(想行番去個位到..)

牙風*喂..
(嗌牙喬..)

我*我知GA喇..你係問極牙BA都係唔明D法律UP D咩AR MA..
唉..我都覺得你好可憐GA喇..學極都唔識..
姐姐今日真係好頭痛AR..唔好再煩住姐姐LA..好冇..
(令番轉面同牙風講..跟住MEET住佢塊面..)

牙風*我..
(唔知UP咩好..咁大個仔都未試過俾其他女仔MEET自己塊面GA..面紅喇..)

E個情境竟然俾行左入黎課室既牙純見到..

牙純*你做咩MEET佢塊面AR..
(佢好火咁THING開左我隻手..)

我*我鐘意MEET咪MEET囉..關你差事AR..
(想行番去自己個位到..)

點知佢果2條"令"阻住晒..

牙樂*想走AR..
(奸笑..)

我*唔該你行開D啦..
(開始火起上黎喇..)

牙樂*呵呵..仲未知驚喇咩..仲夠膽串純姐丫..係咪未死過AR..
(行過去牙喬到..想COM佢1巴..)

我*COM我未夠班AR你..
(牙樂想COM牙喬果陣..已經俾牙喬隻左手攔住左..然之後牙喬就用右手1巴COM落牙樂到..)

全班*嘩..勁AR..
(全班都DIN起上黎..)

牙樂*你..
(摸著自己塊面喊左出黎..走左過去牙純到..)

牙純*你做咩COM佢AR..你咩料AR..
(1路攬住牙樂..1路同牙喬串..)

我*係AR..我係要COM佢AR..係因為佢樣衰..得唔得AR..
仲有AR..我唔係打邊爐果D料喎..我係人1個..你都見到GA..
(咁就串到牙純喇..)

牙純*你..你同我因住黎AR..
(個個都番晒埋位到..)

牙風*牙喬..我..
(想果陣時牙喬已經行番去佢個位到..)

牙風*唉..
(佢都好無奈咁行番埋自己個位到坐低..)

而E 1切都完完全全俾1個人見到..

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
第3回..*

咁就過左1日喇..
放左學之後..

佢*喂..
(大嗌..)

有個男仔係度大嗌..我知道係佢嗌緊我既..
佢跑左過黎..

佢*喂..
(佢對住我笑..)

我*喂..你好喇喂..你喂左好多聲喇喎..
(我對番佢笑..睇佢個樣..佢都幾令仔下AR..)

佢*其實我呢..
(佢未講完..牙喬就加埋把口上去..)

我*其實我呢覺得你係青山走左出黎GA..
無LALA同1個你唔識既人講喂..
嚇死人咩..仲有我有名叫GA..
我叫牙喬..
唉..如果我唔係見在你著住我地間學校既校服..
我1定會帶番你入去青山GA..
(1口氣UP晒所有心聲出黎..)

佢*哦..原來你叫牙喬既..
(細細聲講野..)

我*你冇事AR MA..冇事我番去搵周公先喇..
(想走..)

佢*喂..唔係唔係..係牙喬先岩..
(佢大嗌..)

我*唔知閣下有咩事呢..仲有係條街到唔好嗌AR..
小心D俾人捉番去青山哦..
(笑1笑..)

佢*我想識你..
(個樣好正經喎..)

我*哦..係咁咋嘩..E家咪識緊囉..
(對住佢再笑1笑..)

佢*我叫做牙杰AR..
(拎左隻手出黎..)

我*駛唔駛咁老套AR..
(同佢握左1陣手..)

牙杰*要既要既..
(佢點頭個樣好CUTE牙..)

我*唔傾住喇..係時候番去搵周公GA喇..
(打左1個呵欠..)

牙杰*咁..不如我地交換電話..好冇..
(拎左個電話出黎..)

我*唔好意思..我唔會亂咁俾電話人地GA..係咁先啦..BYE..BYE..
(講完就即刻走人..)

牙杰*喂..咁得意既人都有既..
(講完之後就走左喇..)

我*唉..嚇得我AR..叫我俾電話你..睇下你係邊個先啦..
真係好黑仔AR我今日..果個XX純..又係咁..又黎多個XX杰..
唉..算..就當我今日行衰運..等我番去搵周公訓番個令覺先..呵呵..
(由女廁走左出黎..之後就行番屋企喇..)

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
第4回..*

發夢中..

我*牙BA牙MA你地唔好走LA..聽日就係我個生日喇..
冇左你地..我又要自己1個人過日子..好孤單GA..
鳴鳴..BA..MA..
(見到牙BA牙MA既腳步慢慢消失..)

我*唔好AR..BA..MA..
(驚到醒左..)

我*呼呼呼..又發埋同1個夢..唉..BA..MA..你地究竟去左邊AR..
(拉開左個窗簾布..望下個天..)

請你不要阻我緊張你..*手機響起左..

我*晨早溜溜打黎做咩AR..
(把聲有D沙沙地..)

牙思*咩E家都算早喇..
(知道牙喬發生左D咩..)

我*係囉..唔知道邊個今日叫我等佢..陪埋佢1齊番學..
點知佢今日詐病唔番學..搞到我遲到呢..何..
(嬲緊..不過係扮既..)

牙思*哎唷唷..原來你喊係因為我AR..
(學牙喬扮晒野咁講..)

我*你又知既..
(把聲開始冇咁沙LU..)

牙思*梗係知啦..你日日都發同1個惡夢GA MA..我都唔知有D咩好驚..
(好串嘴..)

我*好串嘴喎令妹..
(終於俾人串到冇聲出..)

牙思*呵呵..終於俾我串到你冇聲出喇..
(猛咁笑..)

我*家陣我冇聲出咩..蠢材..
(串我係1件好難既事黎GA..)

牙思*唉..又俾你串番TIM..算..
(失望..)

我*咁你又唔駛咁失望既..係喎..你打黎搵我究竟有何事..
(講講下野好有文化..)

牙思*哦..我想問呢..問..嘻嘻..你知GA..
(個心係咁卜卜卜咁跳..面紅喇..)

我*係E個時候..你個心係卜卜卜咁跳既..塊面仲白裡透經TIM..掂啦實..
(玩牙思..)

牙思*妖..唔好玩啦..
(有D嬲..)

我*唉..算喇算喇..怕左你..真係AR..
(驚左牙思..)

牙思*咁仲唔講..
(今次仲唔俾我串番你1次..)

我*E D野梗係面對面講GA啦..5點鐘..係我屋企留下..不見不散..BYE..BYE..
(1口氣UP晒所有野..跟住CUT左條線LU..)

牙思*喂..又會CUT得咁快都有既..唉..串唔到佢TIM..算..換3先..
(CUT左線..之後換3..)

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
第5回..*

我搞掂晒野..就好快咁落左黎喇..

我*時間岩岩好AR..
(1落黎就見到牙思喊..)

牙思*鳴鳴..點解佢要咁對我喎..
(攬住左牙喬係咁喊..)

我*牙思AR..你做咩事AR..你知唔知會嚇親我GA..
(1路安撫牙思..1路向公園既方向行..)

黎到公園..

我*喇..俾你坐先喇..
(突然間好溫柔..)

牙思*鳴鳴..我..鳴鳴..
(喊到收唔到聲..)

我*WT..你深呼吸先LA下..
(我亂UP..)

牙思*呼呼呼..呼呼..呼..
(真係聽牙喬講..不斷地呼吸..)

我*喂..你真係聽GA..
(成個人呆左係度..)

牙思*你話舒服D GA MA..
(個樣好CUTE AR..)

我*你係咪發燒AR..定係思覺失調AR..姐姐..
(摸下牙思個頭係咪真係發燒..)

牙思*我唔係發燒AR..係我失戀..鳴鳴..
(諗起又再喊..今次喊得仲要好犀利果隻..)

我*下..你失戀..蝦..拍拖咁大件事..都唔同我E個老友講GE..
呵..E家失戀LU..先搵我..抵死啦咁..
(有少少嬲..)

牙思*人地失戀AR..你駛唔駛咁AR..
(都有D嬲..係咁喊..)

我*失戀就大晒喇咩..
(好火AR家陣..)

牙思*係AR..就係大晒..
(喊到成件3都係..)

我*好好好..失戀大晒..乖乖既同我講邊個蝦你..
(扮到好似成個牙媽哄個女咁..)

牙思*牙杰囉..我真係好鐘意佢GA..
佢話會同我過2月14..我生日佢話過會同我過..
佢話佢玩我..話佢E一生人剩係會愛1個人..
(佢1手拎左我張紙巾去用..)

我*我好想知佢究竟係邊個囉..
(擺明就係你啦..傻婆..)

牙思*我都想知個女仔有咩好AR..我有咩唔好喎..
(諗起果件事又係度喊..)

我*你冇野唔好..個個男仔都覺得你好好GA啦..
係佢自己冇眼光GA啫..你駛唔駛為左D咁樣既人而喊AR..
(愈諗愈想打果個XX杰..)

牙思*但係我真係好鐘意牙杰GA..我唔想佢離開我AR..鳴鳴..
(喊到成件3濕晒喇終於..)

我*唔得..我頂唔順喇..我真係好想打死佢AR..
(XX杰..咩個名咁熟既..究竟係邊個黎GA呢..)

牙思*唔好AR..唔好打死佢牙..
(跪左係度求牙喬..)

我*唔打都得既..不過..
(奸笑..)

牙思*咩..咩野..AR..我咩野都肯認承GA..
(有D驚驚地..)

我*係咪咩都制先..
(笑..)

牙思*係..
(仲係度喊..)

我*我要你唔準喊..
(好正經..)

牙思*係..
(即刻收聲..)

我*嘩..你真係好鐘意果個人GA..我叫你唔好喊就喊..犀利AR..
(嚇死我喇..又唔見你平時聽我話..)

牙思*係..為左佢我咩都可以唔要..
(好認真..)

我*好..見你咁真心..我就幫你啦..
(我要幫你出番1條氣AR..)

牙思*真既..
(開心到攬住左我..)

我*喂喂喂..我唔係基GA下..請先重..
(我就黎俾你攬到透唔到氣喇..)

牙思*嘻..唔好意思AR..多謝你牙..
(縮開左2隻手..)

我*呵呵..至少要請我食1餐飯我先至會幫你GA..
(拎左1隻手出黎..)

牙思*得得得..3餐都冇問題AR..
(牙思點點頭咁講..)

我*你話GA..
(跟住我同牙思1齊去左食飯LU..)

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
第6回..*

話咁快又過左1日喇..

我*E..今日星期六喎..即係唔駛番學啦..好野..
(我番開本日曆黎睇下..)

我*哈哈..等我打個電話俾牙思先..
(我打左俾牙思..)

牙思*喂..小姐..唔知搵我咩事呢..
(好精神..)

我*睇黎你好左好多喇喎..搵你都冇咩野..只係問下你今日出唔出得街啫..
(成個細路咁..)

牙思*SORRY牙細路..我今日唔出得街AR..我牙媽唔俾我出..你都知我冇你咁自由GA..
(笑..)

我*死令妹..俾面你牙媽..算數..
(諗番起佢牙媽..)

牙思*唔同你講住先啦..費時又俾佢嘈..
(牙思個牙媽又罵佢..)

我*係咁啦..BYE..
(CUT左線..)

我*唉..我都好想有個牙媽煩下我AR..
(諗諗下訓左落沙發到..)

我*MA我好掛住你AR..
(講講下就訓著左..)

過左1陣我醒左..
之後我就覺得悶悶地落左街..
落到去竟然俾我撞到佢..

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
第7回..*

落到去竟然俾我撞到XX純..

牙純*咩咁岩AR..XX喬..
(帶晒成班友係我屋企留下..)

我*係囉..咩咁岩AR..帶埋成班友仔係我屋企留下AR..
(擺明想嘈你啦..)

牙純*係囉..唔知邊個得罪左我呢..
(睇下你點死..)

突然間有1個人黎左..

牙純*牙哥..你黎喇..
(過左去攬住佢牙哥..)

牙莫*邊條友仔蝦你牙..
(望著牙喬..)

純*咪就係佢囉..
(好無禮貌用隻中指指住我..)

我*呵..搵人打我AR..
你咩料AR..姣婆..
唔該你唔好咁粗暴啦..
姣仔都唔駛係成條街姣嘩..
仲有AR..你既行為舉動令人好反感AR..
(我好嬲啦梗係..)

牙純*牙莫AR..
(喊..係度扮晒可憐咁..)

牙莫*咁你又係跟邊度GA..竟然蝦我牙妹..
你真係未死過喇..
本來睇你個樣都覺得你幾令女既..
原來你係咁黑心既..
SHIT..
(好COOL AR..)

我*我點會做人既跟尾狗呢..
嘩..我冇話過我自己好好喎..
我黑心..唔知你牙妹黑心D定係我黑心D呢..
學人懶COOL咁..扮晒野咁..
超..

(激到我好想打人AR..)

牙莫*你好野啦..令妹..
冇人夠膽串我既..
你係第1個..
(想郁手打牙喬..)

我*鬼叫你串我咩..
係D人見你咁令仔至唔串你咋MA..
你以為你自己好巴閉咩..
番屋企訓覺啦你..
(想串多幾句..)

牙莫*好..係你逼我GA咋..
兄弟..齊齊上..

兄弟們*係..
(個個都行過去牙喬到..)

我*打架咋嘩..
超..我未驚過喎..
(係E間中學我出晒名最叻打架GA啦..)

係E個時候..
我正在想激烈地打佢地GE時候..
有個人捉著我隻手..
拖住我走左出去E個情境下..

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部
PO住甘多先..睇完記得回呀

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6888
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 綠茶妹B 於 2006-7-30 11:49 AM 發表
係唔係個個AR杰拖走左AR喬??

我估係LO~

哈哈..睇埋落去咪知囉!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...