加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
到左第2朝*
X:蛙!!醒啦
蛙:哥哥-你醒啦!?
X:我係你老公NA!!
蛙:哦-,,
DICKY:我想叫你洛去食D野-我地3個刀食左咖啦"
蛙:晏D先啦-我E+冇謂口"
DICKY:BEE仔你係咁-E+立你又係咁
YAN:立刀吾想你咁咖MA-你記吾記得封信丫!!
蛙:吾記得吾記得-我淨係知點解個個鍚我既人刀吾係度嗚-,,
俊:咁你當我地3個係乜!?
    我地吾鍚你咩!!
  我地見到你咁吾心痛咩!"你就膽心佢地!!我地3個膽心你1個
   BEE仔死左-我地會開心咩"
    我地可以點做丫!!吾通根埋佢洛去丫
蛙:我吾知吾知吾知-立佢有暗示過咖"
     立我吾要比你去天國!!
  天國吾好玩咖-你吾好留底我1個
YAN:夠啦-蛙蛙!!你咁洛去為乜姐"
DICKY:算啦-你地由佢啦
YAN:DICKY丫...
DICKY:我地E+講乜佢刀吾岩聽咖啦!!
     咁我地可以點!?
俊:咁你至小叫佢吾好喊-食下野
DICKY:我叫佢就聽!?
     到頭泥佢有乜事最心痛個個刀係我
     我見到佢咁我好安洛咩!?
蛙:[攬住DICKY]老公-老公!!對吾住!!你原諒我啦
    但係佢地既死我真係吾好開心!!
 佢地2個刀好鍚我咖!!我當正佢地係哥哥*
      佢地1出事我好緊張!!我驚佢地吾要我-吾理我
    由我比人蝦!!
DICKY:咁我會保護你咖MA
蛙:............我..吾知[暈左]
DICKY:蛙..E生-E生"

E生:佢激動過頭同冇食野先會令血糖過低姐
DICKY:E生-你可吾可以幫我打支麻醉針!!
      我想佢好好地咁訓-佢1起身又會顛咖啦
E生:UM..OK!!

蛙佢係E院訓左陣"
 DICKY佢地刀係呢個時候返屋企沖涼食下野個D

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
DICKY佢地返到E院*蛙已經發緊顛"
蛙:比我出院丫-,,我仲要照顧哥哥咖
護士:你仲未出得住-你E+血糖刀仲係好低
蛙:我吾理-我吾理!!你吾比我出丫MA!!
    我死比你睇[打難隻杯]
DICKY:蛙-你顛左丫*
蛙:你地吾好行過泥
YAN:蛙丫[喊緊]你吾好咁啦-放低先啦*介到你點算
俊:蛙-吾好咁激動!!最多咪比你出院-但你要食野咖WOR
蛙:1言為定

之后蛙即去立間房!!
蛙:哥哥-你仲未醒!?
   咁懶訓既!?
俊:你應承食野咖WOR!!
蛙:冇謂口*
YAN:你吾好咁啦!!立刀冇乜野啦!!
蛙:丫[大叫]
DICKY:咩事丫!?
蛙:我聽日要出1出去
DICKY+YAN+俊:去邊丫!?
蛙:我要去拜BEE仔*佢死左1個月啦!!
DICKY:E+咁凍[12月]你身體已經..
蛙:我吾理-我1定要去
DICKY:蛙-你吾好咁好吾好丫!!
      我地真係好膽心咖*
    如果你有D咩事-咁我地點算!?
蛙:放心啦-老公-我吾會咖
    你地3個吾見得左仲有間鋪咩
  BEE仔既遺物泥咖MA!!我地開刀未開
   我吾會比自己出事[笑左1笑]
俊:咁你E+就要食野-食完野先有力咖MA
蛙:嗯-,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙食左小小野-..又係咁睇住立-,,同立講野"好快到左聽日*
DICKY佢地1起身蛙-..已經吾見左*
DICKY:蛙-去左邊丫!?
YAN:佢講話佢拜BEE仔
DICKY:咁早-仲咁凍-又冇人陪佢"
俊:你吾好咁啦-,,我信佢1定冇事
   佢仲要間鋪同丫立呢
DICKY:唉-希望啦"
     呢幾日你地刀辛苦啦-你地返屋企訓陣啦
YAN:訓得著就話姐-,,蛙刀未訓"點訓*

看蛙那邊吧*
蛙:[摸住BEE仔張相]BEE仔-,,
    點解你要死-,,嗚*
  係邊個C機撞你咖!?我幫你報仇
X:怨怨相報何時了!?
蛙:[拎后去]你係邊個丫
X:我叫丫東*
蛙:哦-,,我刀吾識你
東:係-,,但係你想去報仇-佢會比你去咩[指住BEE仔]
蛙:1命陪1命
東:如果你係咁講既話*我DAD同MUM刀係飛機死
   吾通我又要好似你咁!?
蛙:算啦-,,吾想同你講咁多"[走了]

返到E院
DICKY:你做咩吾叫埋我地陪你去丫!?
蛙:你地個個刀訓左"
DICKY:你可以叫我地起身咖
蛙:你地3個呢幾日刀累咖啦-返屋企抖下啦
YAN:咁你點丫
蛙:我想係度陪多哥哥1日"就1日*
俊:咁我地2個返去先啦
蛙:老公-你刀返啦
DICKY:我吾放心留你係度
蛙:得咖啦-,,你諗住BEE仔間鋪我就吾會出事
DICKY:咁-,,
蛙:聽話啦[推佢地出去]BYE

對住立說
蛙:哥哥-,,由聽日開始我吾可以日日泥探你咖啦
   我要去幫BEE仔間鋪"你知道MA!?
  當我泥到-你1定要醒咖..[等等]

之后訓左"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙訓得幾個中又要起身"
蛙:哥哥-我E+返屋企啦-1有時間我會泥睇你咖-BYE

咁就走左LU!!返到屋企
蛙:你地諗好間鋪開咩未丫!?
DICKY:你訓下先啦-你個樣咁殘!!
蛙:吾使啦-,,我諗過啦*我地開買冷麵同買糖丫
俊:哈-,,你好餵食NA-蛙!!
蛙:[嘟咀]咩WOR*應該好好生意咖"
YAN:我刀好讚成-XD!!實好多野食!!
蛙:咁我地E+搵個D代理商咁既物體丫!?
DICKY:呢D我泥得咖啦"
     總之你訓2晚-間鋪就會掂咖啦
蛙:乜莊修左啦咩!?
DICKY:係丫"呢幾日冇題冇題*咁就搞掂"
蛙:老公-你好抵鍚[鍚左洛去]
DICKY:[吾放]
蛙:[推開DICKY]冇氣啦
DICKY:我地太耐冇鍚鍚啦"
YAN:咦-,,好肉麻咖!!
俊:我地刀得咖*[之后鍚左]
DICKY:老婆-我地不宜睇*返上去訓好吾好!?
蛙:聽老公話*
DICKY:抵鍚"你使吾使沖涼先-沖完涼好訓D!!
蛙:刀好WOR"[入廁所]
DICKY:[根埋入去]
蛙:你做咩入泥咖
DICKY:我地沖[煙央肉]啦"
蛙:傻佬-哈

之后就咩左啦"

肯快便第2天了!!
蛙:好累丫"
DICKY:嘿嘿-,,點會吾累!!
蛙:走啦你-我要訓多陣!!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
DICKY:嘿嘿-,,點會吾累!!
蛙:走啦你-我要訓多陣!!
__________________________________________-
訓到12點幾"
蛙:吾-,,真係好訓"
YAN:梗係啦-你咁多日冇乜訓過
俊:喂-,,
YAN:丫-,,SOR
蛙:傻啦-我冇野WOR!!
YAN:係咪咖-,,
蛙:係丫-12點幾啦"我去探下立
YAN:又去丫!?
蛙:聽日開始要努力做好間鋪
YAN:嗯-,,

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
DICKY:咁-..小心D*

蛙今日搭巴士出!?點解呢"
  連佢刀吾知!!
X:HI!!咁岩丫
蛙:係你丫"
X:你吾記得我啦
蛙:記得東丫MA
東::[坐埋去]你去邊丫!?
蛙:E院"
東:你有咩病丫!?
蛙:[啤左1啤]探人
東:探邊個丫!?你條仔丫*?
蛙:你好8掛!!
東:即係係啦"
蛙:吾關你事
東:你吾想知我去邊咩!?
蛙:吾多想知
東:我刀係去E院!!
蛙:哦-,,我到啦-拜拜
東:我刀到啦-1齊洛車啦

蛙1路冇理東*
就入左立房!!
蛙:哥哥-,,我又泥啦-HAHA係咪好煩呢!?
   梗係啦-我吾可以比你去天國掉低我1個咖MA
  你話吾想我喊-我笑住咁同你講野咖
   咁你刀要應承我快D起身"吾好咁懶訓*

又是1大段東西呢*
出左房!!
有個細路女衝左埋去"
蛙:你冇事丫MA
   你叫咩名丫
X:嗚..嗚..小..欣
蛙:哦-,,小欣*對吾住丫-姐姐撞到你!!
小欣:好痛*
蛙:咁點丫!!姐姐叫E生睇你好吾好!?
小欣:姐姐要請我食糖糖!!
蛙:WA-咁你係咪特登撞泥姐姐度咖
小欣:嗚..吾係"
蛙:好啦-[比左粒糖佢]你住係幾號房咖!?
小欣:501"
蛙:你做乜自己走左出泥丫!!姐姐帶你入返去好冇
小欣:好-,,

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
入到房
X:小欣你做咩咁吾聽話自己走左出去!!咦[,惡]
小欣:我..
蛙:係我帶佢去既!!
東:[惡]我細妹有病咖*
蛙:吾通出去去下吾得咩
東:你係咪應該講聲丫
蛙:SOR-我冇講到"
小欣:姐姐-,,
蛙:乖啦-冇事咖!!姐姐走啦-下次泥探你好冇丫!?
小欣:好-,,我地勾勾手指尾丫
蛙:HAHA-嗯*姐姐走啦-BYEBYE
小欣:姐姐你叫咩名!?
蛙:蛙!!
小欣:蛙姐姐BYE*

THEN蛙返家了!!
返到屋企即嗌
蛙:丫-,,[大聲]
ALL:乜事丫!?
蛙:吾知我地間鋪叫咩名呢!?
YAN:車..咁咋!!
蛙:好大件事咖!!
俊:哦-..
蛙:咁即係叫咩名丫
ALL:小食天堂"
蛙:天堂!!
DICKY:你又亂諗野啦!?
蛙:HAHA-我諗起BEE仔係天堂之MA!!
   好名"
DICKY:梗係-,,我諗左3日咖啦"
蛙:HA!!老公我今日見到個妹妹好得意-佢好似4歲幾!!
DICKY:係邊度見到咖!?
      你想同我生返個丫!?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:HA!!老公我今日見到個妹妹好得意-佢好似4歲幾!!
DICKY:係邊度見到咖!?
      你想同我生返個丫!?
YAN:[好興奮]咁今日洛啦
俊:你想溝仔咩!?
YAN:刀有個咁好-仲溝乜!!
俊:嘿-,,係至好講
YAN:我想洛去跳下舞之MA
俊:DICKY-洛吾洛丫你地
蛙:我咁講我點會吾洛丫
DICKY:咁你地洛我吾洛咁好悶"
蛙+YAN:YA!!好耐冇去過*今晚著[勁]D先
俊:睇泥你地-,,
YAN:我地做乜!?
俊:....幾夾"
DICKY:咪講啦-快D換3行啦!!4點幾食埋D野-差吾多啦
蛙:GOGOGOGO

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
佢地洛到D之后"
DICKY:RICKY!![行左埋去][蛙佢地自己1張枱]
RICKY:好耐冇見啦WOR!!  [仲記吾記得呢條蛋散丫]
DICKY:小洛左之MA
RICKY:哦-,,[指住蛙]仲係個條女丫
DICKY:點好似你咁花丫!!晚晚1件"
RICKY:你刀可以好似我咁咖
DICKY:吾啦-搞咁多-
RICKY:WA-吾通DICKY哥你玩1生1世丫"
DICKY:吹漲-,,吾同你嗲啦*走先
RICKY:洛多D泥丫-
DICKY:諗諗啦"BYE

行返過去LU
蛙:條友好熟WOR!!
DICKY:吾係吾係-,,你吾識佢咖"
蛙:係咩"?我記得好似-,,
DICKY:飲杯啦"
ALL:飲勝佢*

THEN咁多個出去跳夢了*
本身DICKY同蛙-YAN-俊刀係跳埋1齊-但過左陣"4個分散左
賤男A:靚女-,,[攬住YAN]1個人跳舞丫!?
YAN:吾係*
賤男A:你D FD係邊丫!?
YAN:個面[指住蛙]
賤男B:HI*[又係攬住蛙]
蛙:點丫"
賤男B:冇-,,想1齊跳姐"
蛙:哦-,,痴孖筋!!
賤男B:[想鍚蛙]做咩話我痴-,,嘿嘿
蛙:吾該你走開啦!!DICKY-俊!!
DICKY+俊:咩料"
蛙:望下你地條女吾該

見到之后-1人打1個
賤男A:痴線咖咩-玩下姐
俊:玩第2個好啦-吾好玩我條女
賤男A:好撚巴閉
DICKY:走快D TIM丫
賤男B:條女真係幾索"
DICKY:我夠知啦-扯啦
賤男B:比我上下丫
DICKY:同你好撚熟丫*熟刀吾撚係啦下話*
     比你上-,,你比我淹左先啦
賤男B:講下姐

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:係威係世WOR!!
DICKY:哈-,,使乜講"
YAN:吾知係咪太耐冇洛D呢*
    D人好似柒左好多咁
搭嗲X:你講乜撚野丫!![問YAN]
俊:係囉-,,個個傻下傻-..幾個月姐*咁大轉變-哈
搭嗲Y:喂-,,你地4個丫"

仲未知講緊佢地*
蛙:哈-,,可能E+冇曬D型仔-,,死曬LO!!
DICKY:哈*最型個2個刀比你地溝左啦*
YAN+蛙:想嘔*[即走

DICKY同俊刀諗住追佢地-BT*
搭嗲X:你岩岩同條女講野好撚串WOR!![捉住左佢地2個]
俊:下-,,我地講左D乜!?你放手先講啦-我好撚憎人捉住我同我講野
搭嗲X:我係要捉住你-邊撚個叫你地講野咁臭串
俊:你自己串吾起咋!?
搭嗲X:你講乜丫*信吾信我打你地丫
DICKY:吾會吾信丫*[大嗌]RICKY

RICKY即過去*
RICKY:乜事丫[望1望DICKY]WA-乜搞D咁既野丫
DICKY:人地話要打我地*
RICKY:講笑咩
搭嗲Y:捉住你地比你地講野丫*仆街-[打左DICKY-1野]
DICKY:你老尾丫-..你打我*[發瘋地打人]
俊:[企埋1邊睇戲]你后面有個人*
DICKY:屎忽仔-吾泥幫手"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...