加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
俊:咪係=]老婆我地2個最正常
YAN:緊係-佢地顛顛肺肺咁-,,
DICKY:你咁快肚餓啦!?
蛙:嗯-好似有左咁-XD
BEE仔:WA[其實吾多開心]
YAN:你講真咖!?
蛙:嗯嗯-XD
俊:睇佢個衰野刀係玩野多咖啦
蛙:我遲左1日泥M"今日仲未泥就死咖啦
   老公點解你吾出聲NA!?
DICKY:.........
蛙:喂-,,
DICKY:做咩!?
蛙:你係咪吾想要細路丫!?
DICKY:下..
蛙:你睇下你既反應啦-吾想咪出聲LO
   遲左1日姐-,,放鬆D!!
DICKY:哦-..
蛙:[細聲對YAN說]你覺吾覺佢有吾妥
YAN:嗯-等我叫隻問下佢啦
蛙:THZ你NA-小YAN B!!
YAN:走啦-好嘔心

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:THZ你NA-小YAN B!!
YAN:走啦-好嘔心
    我勁耐冇搞佢啦-冇理由個幾億精子E+先遊到過去丫MA!?
俊:哈-你真係丫-呢個時候刀講埋D咁既野"
DICKY:有冇常識咖你=]
      返學刀教過啦
俊:得啦得啦-,,咁即係你覺得蛙有左刀吾關你事啦
DICKY:實係啦-佢冇啦啦講埋D咁既野"]
俊:咁你係佢條仔WOR-你咁刀吾信佢
DICKY:你記吾記得我地之前鬧交話佢同BEE仔NA
     我真係覺得吾係我咖WOR
俊:下-,,你吾會認為係BEE仔丫MA!!
DICKY:嗯*
俊:唉-,,

去YAN N蛙個面啦"
YAN:你肯吾肯定係DICKY咖-,,
蛙:我自己刀吾知"我覺得係BEE仔咖LO
YAN:下-,,BEE..BEE仔
蛙:之前搞過丫MA'
YAN:死啦-
蛙:我刀知-你岩岩刀見到DICKY個表情-佢1定會知吾係佢咖
YAN:吾係咁肯定住"遲左1日泥M姐"
蛙:咁又係-可能聽日泥呢-XD
YAN:你真係丫=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
DICKY:想點丫你
蛙:乜想點-你問我咪答囉"
    我又冇話有左-可能姐
DICKY:我呢排刀冇掂過你-你有乜可能會有姐
蛙:DIU-咁你想點姐-遲左1日我講出泥笑下姐
   如果真係有左-你吾信係你姐"
    吾好比我睇死你覺得係BEE仔囉
DICKY:係丫-我係覺得係佢"
蛙:得撚到啦-搞咁多野做乜*你咁想知
  我話你聽-係佢咖-咁你滿意未NA[喊緊]
DICKY:[攬住佢]對吾住丫老婆-可能我仲未接受到自己有細路姐
       我吾係真係認為係BEE仔-我吾會信咖-..
    更河況遲左1日泥M之MA-係咪*?
蛙:嗚..你刀吾信我啦-[行去廁所]
[鎖門]
DICKY:老婆-開門丫-開門丫"
蛙:我地冷靜下啦
DICKY:吾好-吾好-我吾要聽到呢句"
蛙:丫[大叫][之后又衝左出去捉住YAN]
YAN:你乜事丫!?
蛙:我真係遲左1日咋-哈哈
YAN:你顛左NA!?又喊又笑
蛙:HAHA"我泥M啦-泥左啦
YAN:=~=使吾使咁激*不如打上電台講你泥左啦笨
蛙:HAHA*咁我刀係想你放心姐
YAN:冇擔心過WOR
蛙:哼-你口硬心軟既"吾同你講-去訓好覺先
DICKY:老婆-你泥左啦
蛙:[冷淡]係
DCIKY:你吾好對我咁冷淡啦
蛙:吾係你想點-你覺得係BEE仔MA!!
DICKY:我刀知我錯啦
蛙:知錯可以吾改咖MA
   情侶之間要有信任咖-你對我個D信任去曬邊A
DICKY:我發誓我吾會再咁咖啦-
蛙:你之前刀發過啦-咪又係咁
DICKY:比多次機會我丫-我同你結婚
蛙:下-,,

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
DICKY:比多次機會我丫-我同你結婚
蛙:下-,,
蛙:E+你18我先17咋WOR
DICKY:咁我可以等你18先咖MA!!
蛙:你要我E+應承你!?
DICKY:嗯"
蛙:你..比D時間我諗啦-
DICKY:咁你即係吾想啦
蛙:我吾係吾想-只不過太突然
DICKY:求婚梗係突然啦
蛙:好啦-我地訓覺啦

門外既BEE仔聽到真係心痛死*
BEE仔:點解-..點解同佢結婚個個吾係我
     點解佢中意DICKY吾中意我
  算啦-佢當我係哥哥-..我只好祝福佢

第2朝-有個電話嘈醒蛙
蛙:喂[吾妥]
XX:請問你係咪蛙!?
蛙:係丫-你邊位丫
XX:我地XX E院打泥咖-有個叫蔡浩權既人入左泥
   我地拎左佢個電話泥打-請你即刻泥丫
蛙:下-,,哦"

之后蛙叫齊佢地去身-飛的去E院
蛙:吾該我想問蔡浩權係邊丫
XX:蔡浩權..蔡浩權*佢比車撞到-E+係手術室

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:吾該我想問蔡浩權係邊丫
XX:蔡浩權..蔡浩權*佢比車撞到-E+係手術室
XX:吾該你地等下先啦

1個中-2個中-3個中*
蛙:[仲喊緊=OO=]點解仲未出泥咖
DICKY:手術呢D野你我刀吾知咖
YAN:蛙-你吾好喊住先啦-BEE仔吾會有事咖
俊:不如你返去訓下啦
蛙:吾得-佢係手術室未出泥我就要去訓-就算出左泥刀要等佢醒咖
   佢冇親人冇朋友-得返我地咋"

E生:邊位係蔡浩權屋企人
蛙:我-我係佢朋友
E生:UM-,,對吾住-我地盡左力"你入去睇佢最後1面啦
蛙:E生-點解-點解丫"BEE仔有乜可能會死丫
   比車撞親姐-[HIGH]下姐-邊有你講得咁嚴重
  [衝左入手術室]BEE仔吾好玩啦-醒啦"
DICKY:蛙-你冷靜D啦\
蛙:點冷靜丫-佢刀係你個FD泥咖-點解你可以吾喊吾心痛
DICKY:喊=當佢係朋友咩!?吾係丫MA
     佢1定吾想見到你喊咖-
蛙:夠啦-夠啦-你地出返去啦
YAN:蛙..
蛙:出去丫[大叫]
俊:我地出返去先啦

蛙:BEE仔你記吾記得你講過D乜
  你話要做哥哥咁保護我咖MA
   我吾會信你死左咖-你快D起身啦
 你吾好同E生夾埋泥玩我啦
    BEE仔醒丫[嗚嗚]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:BEE仔你記吾記得你講過D乜
  你話要做哥哥咁保護我咖MA
   我吾會信你死左咖-你快D起身啦
 你吾好同E生夾埋泥玩我啦
    BEE仔醒丫[嗚嗚]
俊:佢..佢訓左
DICKY:我地盡量細聲D比佢訓啦[抱起佢]

佢地就返去佢屋企啦"
蛙刀發左個夢
蛙:BEE仔你吾好走-嗚"點解要吾理我WOR
BEE仔:吾好再喊啦-傻妹"你再喊我真係死吾眼閉
蛙:你死吾眼閉就醒啦"我真係吾想你死
BEE仔:我可能係呢度仲開心過對住你同DICKY咁親熱呢
蛙:BEE仔..對吾住丫"我吾應該同你咩過
BEE仔:傻啦-吾好講D咁既野啦
     你要好好生存洛去丫-知吾知
  你再喊就吾靚咖啦MA
BEE仔:我走啦"
蛙:BEE-吾好走吾好走NA-嗚嗚
BEE仔:乖啦"拜拜
蛙:嗚..嗚..[醒了]
DICKY:老婆-,,吾好喊啦
蛙:BEE仔佢吾返泥啦-佢永遠刀吾返泥啦
DICKY:你吾好咁啦-,,佢刀想你開開心心咖MA
蛙:佢死左我邊有可能會開心
DICKY:不如我地飛去日本啦-忘記下D吾開心既野去
蛙:飛去日本!?咁間鋪點丫-BEE仔刀有份咖
  你點可以咁自私
DICKY:我..
蛙:訓啦-..
DICKY:我只係想你忘記左BEE仔姐
蛙:點忘記-佢吾係你個FD咩!?
  點解你講野可以咁咖!?
DICKY:吾係丫-你聽我講先啦
       BEE仔刀想你開開心心咁過日子咖
    佢邊想你日日以淚洗面丫
蛙:我岩岩夢見BEE仔[又喊]佢..佢叫我吾好喊啦-嗚
   我喊埋呢次我就吾會喊咖啦
   我要比BEE仔知我係聽佢話咖
DICKY:咁咪好囉-[錫佢額頭]乖啦-訓啦"
蛙:嗯"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
第2天早上了-,,
[口丁-口當]
當然係蛙開啦-,,
蛙:泥啦-等等啦
  [1開之下][即攬]BEE仔你冇事啦-BEE仔你冇死啦
X:[推開蛙]你識我丫哥咖
蛙:你..你丫哥!?
X:係丫-蔡浩權咪我丫哥囉-護士打比我同我講我丫哥左死
   我即坐飛機返泥
蛙:咁你又知有我地既存在!?
X:我大佬係HK-我1路刀有搵私家偵探
蛙:咁佢咪冇私隱囉
X:係-連你同佢做過D咩我刀知-有相為證
蛙:[變面了]你..你想點
DICKY:老婆-邊個泥左丫
蛙:BEE仔個細佬-係呢-你叫咩名?
X:我叫蔡浩文
蛙:咁我叫你丫文得MA?!
文:得-D人刀係咁叫我
YAN:丫[大叫]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
俊:丫[大叫]
YAN+俊:鬼丫-鬼丫"[攬埋1舊=W=]
蛙:吾係丫-你地2個冷靜D*
YAN:BEE仔返泥搵我地啦-佢係咪要我地條命NA!?
文:係刀吾過份-,,
俊:死啦-死啦"你要拎就拎我條命啦
   吾好搞我老婆
文:發神經"
俊:講勼撚野丫你
文:..............[吾理佢]
蛙:俊-算啦"咁你想點丫蔡浩文先生
俊+YAN:蔡浩文!?
蛙:嗯-佢係BEE仔個細佬-岩岩先係葡萄牙返泥
YAN:點解要去葡萄牙-你去留學咩!?
文:吾關你事"
YAN:吾使咁COOL丫
文:吾關你事
YAN:超-好巴閉咩
   吾係你丫哥我地刀吾比你入泥丫"
文:咁又點!?你地累死我丫哥咖"
DICKY:你吾好痴線啦*佢係比車撞到咋
文:吾係因為你地佢會比車撞!?
蛙:意外-冇人想咖=^=
文:我吾會聽你地呢D解釋"
蛙:咁你諗住係邊度抖
文:我丫哥間房
蛙:OK
YAN:蛙..
蛙:冇所謂啦-2兄弟MA佢地
YAN:[細聲]2兄弟-BEE仔好過佢幾千萬倍啦
文:[啤1啤YAN]
YAN:痴撚線咖
俊:算啦"過門刀係客

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
YAN:超-,,

之后蛙就收到個MSG
原來係文SD
文:你吾想我爆大獲就入泥我間房

蛙見到呢個MSG刀係度諗緊入吾入好
DICKY:邊個泥咖
蛙:冇丫-FD泥咖之MA!!
DICKY:哦[有D吾妥]我返上去訓啦
蛙:哦
DICKY:嗯[平時1起身刀吾比我地訓-E+要訓你哦]

THEN蛙見到DICKY上到去佢就入左文間房
文:咁耐丫乜-吾驚我爆咩
蛙:你想點丫
文:冇-我想你當我係BEE仔姐
蛙:當吾到囉-BEE仔死左啦[又喊T^T]
文:喊乜姐-我丫哥死左我喊刀冇喊過
蛙:咁係你吾緊佢姐
文:我吾緊我會即刻咁飛過泥
蛙:咁你去葡萄牙做乜!?
文:旅行-
蛙:咁點解吾同你丫哥1齊去
文:佢吾中意去-何況佢要幫峰哥做野
蛙:你知吾知我係峰哥既邊個
文:佢個女囉
蛙:你知你又要脅我?
文:知咁又點!?
蛙:你吾驚我搵人殺你!?
文:預左啦返得泥香港
蛙:你..
文:吾使我啦-你今晚去返你同BEE仔個間酒店啦
蛙:去泥做乜丫

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
文:有野做囉*
蛙:OK-我睇你玩得D咩!?

黃昏的時候*
蛙:老公-我今晚吾返泥食-,,
DICKY:你要去邊丫!?
蛙:約左D FD之MA!!
DICKY:今日MSG你個個!?
蛙:嗯-,,
DICKY:吾好咁夜返
蛙:OK[KISS]BYE

過左10分中度
文:有冇鎖匙咖
DICKY:[拋詔去比佢]拿
文:吾該-,,

之后佢地就去左酒店!!
蛙:你想點-你講啦
文:飲杯野先啦-,,
蛙:飲左啦-想點丫
文:你上次同我丫哥係度做左D乜!?
蛙:ER,,[心虛]
文:[攬住佢]我要你同我做
蛙:痴線..走開啦[WING WING地]
文:暈啦!?估吾到D藥力咁快有效
蛙:你..你洛藥
文:1早知你吾肯啦
   我地1齊沖涼啦"
蛙:你..[I左洛去文度]
文:你冇曬力丫-乜你咁中意我丫
    識左吾係好耐姐-咁就 I 洛泥[抱起蛙]
蛙:你..想點
文:你講得呢[除蛙D-3=]
蛙:吾好-吾好丫[嗚
文:我吾會理你嗌"

就咁-,,他們"就這樣的1夜-冇返家

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...