加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
annietseonon
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 10481 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-24
註冊天數 6334
來自 h.k.
狀態 離線
  只顯示 annietseonon 的帖子
係咪去咗溝女?
唔會掛!
我估吓喳!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6951
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
大熊貓安安不愧係安安呀,,佢地真係去左溝女,,,不過係溝佢自己條女...
5好諗錯隔離呀!
第7章---+你已不再愛我+
欣:條死衰仔丫~佢返泥就心知死!
澄:傑呀~真係丫!咁耐都未返,,逃學牙今日>3<
瑩:算啦算啦~可能病左呢!
欣+澄:病?!你同呀勤病都未到佢病wor!
勤:好心着人鬧-3-瑩,,走la~佢地慢慢諗!
欣:wawawa!澄牙澄牙∼呢D就叫best fd wor!
澄:係lor係lor~best fd就係咁ga啦!重色輕友就係best fd!
瑩:邊個重色輕友先!好似你地緊張傑同宏多過我bo!
    算!5同你地嘈!

上堂ge野~免提啦!

放學...
欣一出門口,,就打比呀宏,,
澄都係,一出門口就打比傑...
佢地(傑+宏)ge答案都係1樣,,病...
欣:澄呀,,,你認為會5會有咁橋1齊病病丫la~
澄:我5係弱智架!\./99.99999%5會啦!
欣:等陣我去審佢先!
澄:我都會!
欣:咁行啦!

另1邊,,,
勤:瑩aR~你收5收到封,,今日會有令仔插班生泥...仲+埋個令女插班生TiM!
瑩:你當我咩aR!我又5係8婆!點乸知你!哦~你想瞰女!
勤:5係5係!你咁令,,又點會瞰第2個wOr!
瑩:算啦~我知你最鍾意嗰個......已經5係我啦!你知5知我而家同你1齊好似係zip位咁呀!當"佢"5喺度...你就同我一齊...話好愛我....但係如果"佢"喺度呢?!我點呀??

=*+*+*續*+*+*+=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
a01033
初生嬰兒

會員編號 296687
精華 0
積分 208
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 10999 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6301
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 a01033 的帖子
好好see呀

好好see呀呀呀

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6334
來自 h.k.
狀態 離線
快d po下一篇la~~~
我都po咗lu~~~~
十卜你!!

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6592
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
sup你唷..=3=
快d p0埋落去na

頂部
FdYiNg
初級會員

會員編號 293747
精華 0
積分 648
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 12630 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-24
註冊天數 6307
狀態 離線
  只顯示 FdYiNg 的帖子
好好睇呀..
post多D啦...

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6951
狀態 離線
-+-+-+第8章-+-+-+無言以對-+-+-+-
勤:你信我啦!我真係同呀琳冇野架!
瑩:哦~原來佢叫呀琳雅....(哭着說)..個名幾好聽吖~
    我相信你呀媽會鍾意佢做媳婦ga,,
勤:瑩呀!我同佢真係冇野ge呢!
瑩:(又喊又笑..)呢個大話幾好聽丫~我好鍾意~多謝....
勤:瑩你做乜呀?!我話過愛你1生1世架~我5會變心架!
瑩:你個心梗係5會變啦!變左你就死左La~(轉身走左....)

瑩家,,,(由於瑩呀媽同daddy出外工幹...不在家....)
瑩1返到屋企,,,電話響.....
澄+欣(3人會議):瑩你做乜事呀?!聽姣婆玲聽你今日喊woR~
瑩:冇...佢睇錯啦!我有沙入眼,,,流眼水,,就以為我喊......
澄:5係就最好啦!
~~~~~~~~~電話完~~~~~~~~~
瑩佢1邊喊,,1邊講,,,
瑩:我到底算係d咩??點解勤佢會鍾意我?!
.....................

--------電話又響,,,今次係勤----------------
瑩佢冇聽電話...聽日亦冇諗住返學,,,而且佢打算...............轉校
因為,,,勤同佢已經玩完啦~亦無謂因為佢而再同佢讀埋同1間學校。
勤不停咁打比瑩,,,打去瑩手提、又打去屋企、手提、屋企.....不停不停咁打,,,而佢打GE時候..佢畢生人第1滴ge眼淚為左瑩而流............佢真係好愛好愛呀瑩.........勤亦諗住跳樓、𠝹手.....佢認為瑩5鍾意佢,,,佢ge生命已經冇晒價值!

●○●○●○●○●○●○第2日●○●○●○●○●○●○
瑩請左假...諗住搞轉校D野,,,
點知1出門口.....佢見到.........勤喺佢門口,,,
跪左喺度,,成身濕晒....(因為勤跪左成晚...尋晚又落雨...)
瑩:你喺度做咩?我5想見到你....
勤:瑩呀~你原諒我la~聽我解釋先啦!
瑩:好丫~你有咩解釋...我俾5分鐘你。
..................續..................
回po係我繼續po ge動力,,,
請回!

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6334
來自 h.k.
狀態 離線
今次po咁少嘅,
下一次po多d啦啦隊
依然係十卜你呀呀呀呀!!!!!!!!!!!!!

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6951
狀態 離線
第9章.....-+勤的解釋+-
勤:佢係琳...你知架La....佢係我mammy個朋友個女,,,
     細細個就1齊玩..我當佢係呀妹,,而佢...亦有1個男朋友...佢地甚至講緊18歲就     即刻去註冊結婚tIm.....
瑩:咁點解你拖住佢丫?!
勤:佢行行吓扭親隻腳...咁我咪扶佢lorT.T你原諒我啦..瑩呀!
瑩:好...我就比次機會你...但係冇下次!Do U understand?!
{{{{{{{{{於是,,,勤同瑩又好返啦!,,瑩都冇諗住轉校lu!}}}}}}}}}

第2日,,,勤發燒,,,冇返學....可能因為尋日淋完雨啦~
所以瑩都冇返學,,,又學煲粥....仲燉埋燕窩比勤tiM~
勤屋企....叮噹叮噹~叮噹叮噹....
勤開門,,,未訓醒咁....
勤:e....瑩你牙....今日5洗返學咩??
瑩:5係呀...我請左假喳ma~
勤:無喇喇做乜請假呀?!傻ge....係woR~做乜1袋2袋架??
瑩:(舉起左手..)呢袋鮑魚雞粥,,,(舉起右手..)呢袋就係燉燕窩....
勤:你煲架?!
瑩:緊係啦!!!我今朝5點幾起身煲同燉架....你同我食晒佢aR!
勤:1定1定...但係會5會食死我先?!
瑩:5好食丫笨(扮鬼臉..)xP....{{扮嬲}}
勤:5好嬲啦~傻妹!
瑩:傻妹係叫ge咩!{{仲扮緊嬲}}
勤:係啦!瑩牙,,,咪企喺出面食風,,,入泥啦!
瑩:^^

屋內,,
勤:又話比我食?!
瑩:仲識鬧我姐係冇事啦~走先la我...返學!
勤:5好啦~瑩呀......{{跟住抱左瑩入房}}

-----------【續】------------
回啦回啦~
1回我就po架la!

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6592
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
我回左..
仲唔p0?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...