加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6313
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
10卜你哇...
好想睇落去唷...
快D POST啦...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6506
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
好 睇 也 `

快 D 加 吧 - 0 -

SUP你..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
痴心*愛你
初生嬰兒

會員編號 316645
精華 0
積分 288
帖子 27
威望 0 點
I-See幣 10942 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-9
註冊天數 6260
狀態 離線
十卜牙...
po牙....好正....

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6951
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
Thx 咁 多 位 會 員 sUppppp`啦!''
而 家 po 啦 >vvv<''
記 住 繼 續 sUppppp 禾 哇 !

頂部
吹水師父

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6506
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ★S!U×欣◢ 於 2007-6-5 18:52 發表
Thx 咁 多 位 會 員 sUppppp`啦!''
而 家 po 啦 >vvv<''
記 住 繼 續 sUppppp 禾 哇 !

1定1定`
作 得 甘 好 `點 會 吾 SUP 也 `XD

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6951
狀態 離線

第 29章--- WhO aRE  U??

上次講到..佢地去唱K..

X" E...傑,,乜係你牙...好耐冇見wor!`

傑" 妖..你引Q開啦!''

X" 傑傑,,你唔愛我啦?!"'

傑" 傑你老母!`‘

瑩" 邊個黎架?!''

X" 呀瑩..你唔認得我啦?!

瑩" 乜我識你ge咩=.=''

勤" 你返泥HK做乜Q呀?!

X" 乜我返泥要你批准+咩?!''

宏" 頂你個黃凱霖....

【黃凱霖係一個勁姣GE女仔..曾經夢想溝晒勤•傑•宏3個..當然..佢溝唔到啦!】

霖" 宏宏呀...你唔愛我啦?!''

宏" 宏你老母咩!`引開啦!死姣西!''

霖" 你做乜咁講野呀~野~好衰+'

瑩" 收皮啦你!''失驚無神彈出泥..化妝化到成隻鬼咁..

勤" 咪係!屌你~

霖" 勤勤你想屌我牙?!~野~好衰+...我地去邊度搞姐咁..

勤" 你kai +..照吓塊鏡s!n啦!屌..低能架?!''

瑩" 傑、宏、勤..我地走啦..同E D人講野..簡直影衰自己...

A" 邊位呀你!`鬧我條女!..

勤" 你又邊位呀?!邊撚個係你條女aR?!''

霖" 佢咪我條仔LOR...''呀樹..我地行啦..

傑" 吓吓..咩話?!佢叫呀樹?!''真係成「婆」樹咁WoR...

宏" 咪係!..

霖" 你...你.....呀樹,,,打柒佢姐!''

勤" 邊個打柒邊個就唔知la!''

樹" 好aR...睇吓邊個好打d...霖霖..我叫大佬泥...

宏" 完來又係搵人泥撻人..都唔係自己打..唔好玩GE..

瑩" 咪係..!勤牙...我地係咁兒搵幾百人泥打佢姐...

霖" 樹牙..我地係咁兒搵幾百人泥打佢地姐...

樹'' ((勁細聲...))我邊有幾百人咁多呀?!

勤" 吓吓?!咩話?!有人連幾百條𡃁都冇?!嘩嘩嘩...

傑" 我地好驚呀...哇卡卡...

樹" 今晚十一點半..CyBer ClUb 等...

勤" hAHaha x 100000....有冇人同你講呢..Cyber CluB 係我架??!

霖" 傻架你?! Cyber club係呀樹架...

霖((勁細聲..))" 你又話Cyber club係你ge...

樹" .....

勤" on鳩鳩架!...笑爆肚...

瑩" 有D人咁懦...走啦傑、宏、勤...唔好攞景...

宏" 咁又係..我地咁好人{{好人兩隻字特別拖長...}}

-======11點半======-Cyber cluB
勤" 各位..就係佢地啦!’

all" 哦..E班友?!廢架!''

勤" 係咩?!

樹" 各位..就係佢地啦"((其實得十個人唔夠=V=''....))

勤" 吓..得7、8個人都叫各位牙?!

樹" 打你就打啦!''

-------------------------最後....緊係.........WIN左啦---------
到底邊個WIN左..
你地估吓?!‘

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6951
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -`孖;小膠.! 於 2007/6/5 07:03 PM 發表

1定1定`
作 得 甘 好 `點 會 吾 SUP 也 `XD

tHC 也-vvvv-''
Po 左 laaaaaaa‘!

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6656
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
快 d poz啦
好想睇呀
就考試啦

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6951
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 蜜瓜奶-_- 於 2007/6/5 10:04 PM 發表
快 d poz啦
好想睇呀
就考試啦

禾 天 日 都 考 試 啦``!
不 過 禾 都 會 p0....
記 住 sUppppp 哇‘!

頂部
吹水師父

榮譽勳章

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6506
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ★S!U×欣◢ 於 2007-6-5 20:49 發表

tHC 也-vvvv-''
Po 左 laaaaaaa‘!

緊 系 勤 佢 地 W!N 啦 -v-!*

快 POST 喔 `

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...