加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]_.+*[]]愛上你_×`!\█ 只會令自己受到傷害°|[[*°× ||[完]
載入中 ...
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6668
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 夢@朱古力@申欣 於 2007-1-14 02:30 PM 發表
偉究竟係鐘意邊個呀..?好想怏d睇呀,十卜十卜><快d post la>o<

嘻...留言下集!!

thx>3333<''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6668
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 aR紫` 於 2007-1-14 06:19 PM 發表
+卜'''''''''']]
勁好睇!

thx!!*

我會加油,,,>33<'']]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6668
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kate 於 2007-1-14 07:02 PM 發表
十卜...^^你現在做緊咩??

thx!!=3333='']]]

悶緊呀,,,,你呢??

頂部
KkKkKkaRen:]
吹水學徒
我♥笑:}

會員編號 77436
精華 0
積分 2721
帖子 1548
威望 0 點
I-See幣 22676 錢
GAME幣 32708 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-25
註冊天數 6797
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 KkKkKkaRen:] 的帖子
好睇喔~~
你仲未考完試牙??~
十卜十卜~

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6668
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 crazy...'' 於 2007-1-14 10:48 PM 發表
好睇喔~~
你仲未考完試牙??~
十卜十卜~

thx!!*

唉,,,我聽日就考啦,,,考到26號,,,考2個星期呀!!嗚

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6789
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
十卜 U>VV<
快D作喇XD*!

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6668
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小傻妹X詩XD 於 2007-1-15 12:33 PM 發表
十卜 U>VV<
快D作喇XD*!

thx!!*

作家作

頂部
kate
初級會員

會員編號 128331
精華 0
積分 949
帖子 223
威望 0 點
I-See幣 12786 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-25
註冊天數 6705
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 kate 的帖子

QUOTE:
原帖由 儀女!![]] 於 2007-1-14 09:03 PM 發表

thx!!=3333='']]]

悶緊呀,,,,你呢??

me  too....悶死人啦...

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6668
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
第20集

怡:依家講對唔住有咩用呀??;;]]]*(心痛中)

偉:我..我知我唔應該咁做既...]]*但我都好愛你架ma!!*

怡:哈,,,*愛我??你唔好玩啦!!*你愛我,,又會溝另外一條女既,,,'']]

偉:咁..咁佢一直都鐘意我,,,佢知道我有女,,佢就做傻事,,,!!*我唔想見到佢咁呀,,,*))你知啦,,,生命好寶貴架ma...'''係咪先??]]*

怡:哦,,,!!*驚佢做傻事就同佢一齊??咁咪仲傷害佢,,,要一個唔愛佢既人留係佢身邊,,依d先係最傻呀!!(喊緊)

偉:怡,,,見到你喊!!我好心痛呀,,,'']]但,,,依家又可以點喎??]]\\我想離開佢身邊又唔得!!*我都唔想同佢一齊架,,,'']]

怡:但係..但係佢咁愛!!你咪同佢一齊囉,,,]]]*唔洗同我一齊啦,,,廢事果條女知你陪我,,又做傻事!!*))

偉:sorry,,,!!*但,,但因為驚佢做傻事,,我就同佢講!!*我地散左,,,;;廢事佢又痴線!!*

怡:算啦,,;;]]你同佢一齊啦!!*我自己會照顧自己,,冇左你都可以呀(大聲+喊+心痛)

偉:怡,,,但我愛既係你呀!!!!*

怡:嗚,,,*有咩用呀??可能另一個女人比我更愛你呀,,,'']]佢為左你,,咩野都做得出!!]]\\

偉:但我為左你,,我咩都可以做架(心痛+有d想喊)

怡:咁我依家叫你同果條女一齊,,,咁得啦!!(喊+激動)

偉:係你講架!!*(指住怡),,你唔好後悔,,,(心痛中)

怡:我唔會後悔架,,,(大聲)

偉:好..我依家就走...(出左門)

怡:嗚..'''只要見到你開心,,咁就得啦!!*何況,,我都唔想你冇左一個愛你既人!!*祝你地幸福...*

[果時信入左黎]

信:呀妹,,,你真係咁願意為左一個唔識既女仔,,而放棄自己既幸福??'']]

怡:我諗,,,果一個女仔,,比我更加需要呀偉!!*))

信:唉,,,唔好咁啦,,*

怡:唉..!!*唔講都講左啦!!*))我諗我冇左偉,,都一樣可以過得好開心架,,,唔洗膽心我喎(苦笑左一下)

[睇返櫻果邊啦...]

華:岩岩怡佢做咩呀??''好似好唔開心咁既*

櫻:因為偉囉,,,(講左比華知)

華:唉!!*不過我一定唔係d咁既人黎架,,,櫻!!*你要信我呀...;;;*

櫻:係,,我信你____=]]]*

華:你食d野啦!!*

櫻:哦,,好呀,,,*))

華:你諗住幾時返信屋企呀??'']]]

櫻:唉,,''唔知呀!!*我只係知道我依家好掛住佢喳...]]]\\\;

華:掛住人咪返去囉...;;]]*

櫻:但...但我唔知點面對佢呀!!*唔通我係到會煩到你?''

華:唔係,,,我不嬲幾想你係到!!*我都唔想你咁快返去!!*))

櫻:嘻!!~咁你頭先又咁問我??;;]]]

華:我都要為信諗下架!!*佢岩岩先同夢分左手---+]]]

櫻:下!??"'係咩??;;;]]]

華:係呀!!*咁你知信依家鐘意邊個啦??

櫻:嘻,,但我都要遲d返,,等佢掛住下我!!

======================================================

post到依到先!!*

考試啦,,

我要加油呀!!*

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6668
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kate 於 2007-1-15 06:55 PM 發表

me  too....悶死人啦...

嘻...我今日第1日考試呀,,,考英文!!...

聽日要考中文呀,,,我要比心機啦>.<'']]]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...