加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]_.+*[]]愛上你_×`!\█ 只會令自己受到傷害°|[[*°× ||[完]
載入中 ...
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 惡天使 於 2007-1-6 01:01 AM 發表
十卜十卜勁好睇

thx...*))

係??

我會努力架啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kate
初級會員

會員編號 128331
精華 0
積分 949
帖子 223
威望 0 點
I-See幣 12786 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-25
註冊天數 6701
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 kate 的帖子
加油加油呀....繼續支持你嫁!^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~雪瑩~ 於 2007-1-6 12:11 PM 發表
仲有冇呀,,,??
快d作喇,,,,,,,好好好好好好睇呀~~~^&^
十卜你呀.........

有..依家作!!

thx>3<

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙南〞 於 2007-1-6 03:12 PM 發表
快 post喇//

okok..作家作=.=''

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ↓小雙↑ 於 2007-1-6 03:58 PM 發表
個{信}簡直係可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡可惡中o既可惡!
打都打5哂,佢肯定遲早中2返{櫻}o既
十卜十卜u,之前又冇黎十卜u,梳a!!! ...

嘻嘻..你又唔洗嬲....

thx!!唔緊要啦..;;依家支持都ok呀>3333<

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊婷// 於 2007-1-6 04:58 PM 發表
個啊信好衰啊~都唔明點解櫻會鍾意佢嫁!!
十卜十卜,俾心機寫喔~支持支持...

唔知呀....^0^

thx ,,,

我會架啦>333333333333333333333333<'''

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kate 於 2007-1-6 08:29 PM 發表
加油加油呀....繼續支持你嫁!^^

都好耐冇見你啦.....好掛住你呀>33<

thx!!*

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
第14集

[果然比櫻講岩左....到左夜晚]

夢:HI...櫻!!*

櫻:HI...你唔係同信散左啦咩!?!""

信:你好想我地散呀!?"'(大聲+惡)

櫻:唔..唔係(細聲)

信:咁咪係囉...(惡..)

夢:喂...你唔好咁惡死啦..;;;成日都咁話你細妹..]]!!*

信:超...唔講囉..;;*

夢:唔講咪乖囉...(笑左一笑)

信:我咁乖...我要你錫我呀!!*(扮細路)

夢:>33333<''

櫻:我..我都係煮飯先啦!(好快咁走入廚房到...)

[廚房...]

怡:你睇你把口講D野幾準呀=.=''

櫻:唉..''如果佢地感情好,,唔洗我講;;佢地都會係返一齊;;\\感情唔好,,,//我講佢地都唔會係一齊啦!!*

怡:又係既...(覺得櫻講得有道理)

櫻:算...''我都係煮飯先啦!!*

怡:你唔覺得信對你,,,同對果個夢好唔同咩!??:;

櫻:我都覺得...]]佢對夢好好,,,//對我好差呀MA!!~*

怡:係呀...'']]你唔覺得依D男人唔值得你愛咩!??""

櫻:鬼叫我愛佢咩....我都唔知點解會愛上左佢!!*

怡:唔好再為佢啦...'']]你為左佢喊左幾多次呀!??"

櫻:你之前又話有奇蹟,,佢會愛返我既!??依家講D野點解同之前唔同左既!??"'

怡:唉...''咁唔同時間,,當然講唔同既野啦!!*))

櫻:哈....!!*唔好講啦...煮野啦..;;

怡:OK...*!!))

[煮完野,,,拎出去]

信:夢...你食多D啦!!*

夢:知啦...*!!]]

信:食完上房啦...*!!~

夢:我要係到睇電視呀_______=]]

信:我房都有得睇啦!!*

夢:我鐘意同櫻一齊呀...]]]

信:哼..有佢唔洗我啦!!*(扮嬲)

夢:老公...*唔好嬲啦!!*(好爹)

信:嘻...;;;]]唔嬲啦!!*

[坐係旁邊食飯既櫻,,,睇都好心痛...!!*但..咁又點呀??佢地2個好似當櫻唔存在咁...話咁快,,就食完飯啦]

信:上房啦!!*))

夢:唔上...*____=]]

信:咁我抱你上啦...(抱起夢)

夢:喂呀...''放開我呀!!:;;

信:我唔鐘意放呀...*(行緊樓梯)

夢:妖...信唔信我'吱'你呀!!

信:唔信...

夢:我'吱'...(吱信)

信:喂..唔好呀!!(失左平行..跌落樓梯)

[跌左落去...]

信:依...點解唔痛既!??

櫻:呀...你壓住我呀!!*

夢:信..你有冇事呀!??(拉信起身..)

[原來櫻果時見到信佢地跌落黎,,,咁佢諗都唔諗,,,就去幫信...因為櫻驚信受傷...]

櫻:嘩...好痛呀!!(佢隻腳未好返架...再加上頭先比信壓一壓...仲唔傷上加傷!??")

信:哼...你睇唔到我跌緊落黎,,,仲要行依到!!*你依D係咪叫低死呀!??]]

櫻:我...(冇出聲...)

夢:喂...唔好咁話人啦..;;係櫻幫左我地就真!!*

信:哈..;;佢都識得幫人!??']]]你唔洗幫佢講好說話啦...我地上去啦!!*

[個廳得返怡同櫻]

櫻:唉...'

怡:我扶你起身啦..*

櫻:唔該哂呀!!*

怡:我知你頭先想幫信...哼..;;佢仲咁話你!!*真係好心著雷X<--唔識打,,希望大家知係咩字啦

櫻:唉..''算!!*你同夢知道我幫左信咪得囉!!*

怡:依家咩都唔好理...我幫你查藥膏先!!*

櫻:好呀...頭先真係好痛!!*

怡:咪係囉!!*咁你又幫??''

櫻:我都唔想見佢受傷...;;

怡:咁做FD既我,,,又好想睇到你受傷呀!??''你成日都為佢諗,,又冇諗過自己會有咩後果!??''唉...]]服左你...!!\\\

[睇返信果邊啦...]

信:都唔知櫻有冇事??'(細聲...但都比夢聽到)

夢:頭先仲咁惡死話人!!*依家又心痛啦...;;]]

信:我只係擔心佢姐....

夢:又係既...邊個呀哥會唔擔心細妹呀!??:;;;

信:夢..我想同你講一件事呀!!*

夢:咩呀!??"'

信:其實...櫻佢係我老婆黎架!!*))

夢:哦..我知呀...'''

信:下!??]]你又知??]]\\

夢:華同我講既!!*

信:咁你又唔嬲我!??"'

夢:反正你都唔鐘意佢架....第時同佢離婚咪得囉!!*

信:55...____]]''講得岩!

夢:仲有....我之前見到佢同華一齊攬住哂咁...仲要係街到呀!!*到時比人知你老婆有第2個,,你到時就咩面都冇架啦!!*
{心諗:嘻...信一定相信我既...仲唔同果係8婆離婚!!}

信:妖...算!!*我好快就會同佢離婚..;;唔好提佢!!*做正經野先啦...*<---我諗大家都知正經野係咩啦!??'==

夢:依...咁衰架!!*

信:黎啦....

==============================

POST到依到先!!*

原來夢係咁衰架>.<

今次作得多啦怪!??=.=''

頂部
傻婆[[善]]
初生嬰兒

會員編號 222226
精華 0
積分 459
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 10970 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-23
註冊天數 6461
來自 傻婆[[星球]]
狀態 離線
10卜10卜呀,,
快d post啦*))''...

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6664
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 傻婆[[善]] 於 2007-1-6 09:55 PM 發表
10卜10卜呀,,
快d post啦*))''...

thx...*!!))

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...