加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [批發&團訂] 70蚊就有一頂貨車帽了!!夠24人再平
載入中 ...
candy妹
嬰兒上路

會員編號 228864
精華 0
積分 647
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 12473 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-10
註冊天數 6409
狀態 離線
  只顯示 candy妹 的帖子
70蚊就有一頂貨車帽了!!夠24人再平

夏天來了!!很多大大都囍帶帽嗎??:icon07:
本小妹都很愛帶帽..我自己之前買左頂icefire..都差唔多200蚊
出邊想買頂帽無一百蚊都買唔到1頂靚小小ge
近排我搵到1個代理專幫人整帽...
不過所有圖都要自己整..自己整完個圖再send比代理..
(*如果唔識整圖ge..我可以幫大家整,不過只限整字only:icon91: 我會整完圖再比你睇..睇岩先落單都okey)
因為我同1個朋友都諗住自己整頂帽XD
所以上泥睇下大家有無興趣1齊訂!!

全新品牌獨家發售,用足靚厚料做延身和硬網高身帽形非一般平價矮斜帽形可比,品質保正,手快有手慢冇!
近年大熱的高身帽!!呢到就有得買嚕~

:icon82: 我同1個朋友已經決定一人一人頂了!
所以只欠22張單就有得平了...

依嫁..$70 (平左了!!!) 就可以整到獨一無二的帽了!!
已經平了!多人訂仲有得平D添!
如果夠24張單!只係60蚊渣!!!!!:icon34:

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
jm同baby頂帽都好靚呀,如果想整呢d款,完全無問題!!
帽入邊ge字由你話事~

-----------------------我係分隔線-----------------------------------

講左咁耐,大家係時候睇下d顏色先*

如果上邊GE色無你鐘意的..你可以講你想整咩色..:icon76:
再幫你問下有無得整你想要GE色

如果有興趣/問題都歡迎留CM~

~~注意~~
一定要先入數後做貨
logo size:高 7cm x 14cm闊 之內大小,logo用 jpg 檔或其他圖檔
可印彩色但印圖徐黑色之外其他顏色,可能會有色差,你接受才可做貨
數碼印圖設計 logo 要你自己做,做貨時間三天,除全黑帽印不上色,其他顏色帽可印

如不識做 logo可用以下字體,遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。希望可幫你能做出你獨一無二的帽! (先下戴,解壓後複制,到控制台後,看到文字檔進入,貼上就ok啦!之後用小畫家選文字,之後+字畫大小,再在檢視選文字工具列,再選式當字形就ok呀!如不知大小可打印出來看看大小呀!)

-----------------------我係分隔線-----------------------------------

:icon43: 交收方法:icon43:
面交..藍色線MTR/MK MTR(未知邊日喔)
郵寄:我諗大約4蚊郵費..多左GE話會比返你

匯豐銀行入數的*銀行户口稍後會公報!

CUT單日未定.,睇清況再決定!
多謝大家多多支持

~訂單~
ISEE ID:
數量:
顏色:(請注明顏色)
你想整的圖:自己上傳落個網再POST網址
總數:

依嫁有以前d人整過ge圖比大家睇下xd
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

大大們唔識整圖的話..
可以話比我聽..你想點樣設計,簡單的~我都可以幫你整埋圖=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
candy妹
嬰兒上路

會員編號 228864
精華 0
積分 647
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 12473 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-10
註冊天數 6409
狀態 離線
  只顯示 candy妹 的帖子
留位作訂單!!~~~~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
_Sayuriwing`
吹水學徒

會員編號 136434
精華 0
積分 1389
帖子 1087
威望 0 點
I-See幣 8659 錢
GAME幣 408 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-14
註冊天數 6650
來自 '宇星♥-]`
狀態 離線
  只顯示 _Sayuriwing` 的帖子
預訂2個`

留位"]

回帖是一種美德 如果所有人看了帖以後都不回帖
試問還會有人願意發帖嗎
請不要令有發帖者使用SELL PO
各位看帖不回 甚至買帖不回者反省一下吧
如果大家認同我以上所說的話  請把此話貼在你的簽名吧=]`

MSN;[email protected]
頂部
BINBOM
中級會員
陳大骨♥-*

會員編號 206604
精華 0
積分 1234
帖子 415
威望 0 點
I-See幣 13717 錢
GAME幣 297 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-29
註冊天數 6482
狀態 離線
  只顯示 BINBOM 的帖子
我都想整@_@
但係好似好難整幅圖出黎咁-_-"
你可唔可以幫手整@_@

頂部
_Y1nG`
吹水學徒
MUSIC IS MY LIFE``

會員編號 74388
精華 0
積分 2544
帖子 1143
威望 0 點
I-See幣 13850 錢
GAME幣 3749 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-19
註冊天數 6766
來自 I LOVE HK''
狀態 離線
  只顯示 _Y1nG` 的帖子
我想整wo`
但係點整呢個圖?!`
可唔可以唔淨只整字`
整埋d花紋果d係隔離得唔得架?!`
請指教!!!=]`&請留位 plz!!!`

頂部
IRISwish
初級會員

會員編號 352
精華 0
積分 902
帖子 130
威望 0 點
I-See幣 13753 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2004-10-27
註冊天數 7154
狀態 離線
  只顯示 IRISwish 的帖子
整呢頂OK 嗎?有無呢隻色?

頂部
IRISwish
初級會員

會員編號 352
精華 0
積分 902
帖子 130
威望 0 點
I-See幣 13753 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2004-10-27
註冊天數 7154
狀態 離線
  只顯示 IRISwish 的帖子
呢度有個圖,,係我個FD叫我幫佢DESIGN黎整CAP帽既
如果你地都想拎去用既,
就PM 我,,我會比原圖你地,,同埋幫你加字上去!

頂部
-男人.
禁止登陸

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 324552
精華 0
積分 3669
帖子 10435
威望 0 點
I-See幣 19019 錢
GAME幣 17227 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Heyo.
閱讀權限 0
註冊 2007-5-27
註冊天數 6212
來自 -這裡!3!
狀態 離線
  只顯示 -男人. 的帖子
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
-男人.
禁止登陸

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 324552
精華 0
積分 3669
帖子 10435
威望 0 點
I-See幣 19019 錢
GAME幣 17227 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Heyo.
閱讀權限 0
註冊 2007-5-27
註冊天數 6212
來自 -這裡!3!
狀態 離線
  只顯示 -男人. 的帖子
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
bobo-
高級會員

會員編號 151855
精華 0
積分 1624
帖子 739
威望 0 點
I-See幣 13286 錢
GAME幣 181 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-13
註冊天數 6621
狀態 離線
  只顯示 bobo- 的帖子
留2頂
如果你夠24張單就contact我=)可以pm我
ths

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...