加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]×°自閉的女孩*
載入中 ...
carmenasd
初生嬰兒

會員編號 48693
精華 0
積分 448
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 11100 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-3
註冊天數 6830
狀態 離線
  只顯示 carmenasd 的帖子
峰:hihi..我拎左d野黎食丫..

琳:哦..(睇緊書..好專心)

峰:我..仲想同你講.....

琳:(無理到佢..因為本書高溯緊)

峰:(見佢冇咩反應..死就死喇)我..鍾意你丫..琳

琳:下..(驚)

峰:我鍾意左你..琳..

岩岩企係圖書館門口既麗聽到哂...

麗:(心諗:琳明知我鍾意峰架..)嗚嗚..(喊住甘走返入房..)

琳:吾好玩喇..

峰:我吾係玩..我係認真..我仲要去做功課..走先喇..bi..快d俾答覆我喇..

琳:(拿拿臨走去房到..見到麗係到喊..)做咩野牙..麗?

麗:你個賤人..你搶我鍾意既人..枉我仲當你係我best fd..你竟然..甘對我...

琳:吾...吾關我事架..係峰佢鍾意我...我冇鍾意佢...

麗:你冇鍾意佢..但你有勾引佢..

琳:我冇牙..(喊埋1份)

麗:吾洗再講喇你..我吾想聽..大家以後..冇fd做..仲有..我會要求姐姐幫我轉房..我吾想同你d甘既人..1間房..

琳:嗚嗚(喊緊)

自從呢次之後..佢比平時更少講野..

峰依排日日搵琳...琳就日日避佢..過多冇幾耐..有個婦人..黎孤兒院領養小朋友..d姐姐介紹我佢識...無幾耐..佢就帶左我返屋企..雖然..呢個媽媽....吾係日日甘得閒..但佢都好錫琳...琳講1聲..佢既媽媽..會盡量滿足佢既要求...

琳今日..再次聽到呢句..大家以後..冇fd做..仲要..係自己個best fd..佢忍吾住..叫媽轉學+搬屋..
因為佢媽真係好鍚琳..佢見到今日琳哭住甘返黎..佢心軟..答應左..

琳1入班房..就見到好多男仔+女仔望住佢..
琳搵左個角位..見到冇書包係到..應該冇人..甘就坐低左..miss終於入左黎..

miss:good morning..

全班:good morning..8婆..

miss:(無聲出..周圍甘望..見到我)好喇好喇..坐低...

女仔a:你邊隻眼見到我地企左起身..?

miss:我今日同大家介紹位新同學..(無理到個女仔a)

全部人都望住我..

快d黎十卜我,,咪知下集''xdd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
carmenasd
初生嬰兒

會員編號 48693
精華 0
積分 448
帖子 31
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6830
狀態 離線
miss:呢位新同學..介紹下自己..

琳:(冇理到佢..起身..谷公..坐低左)

miss:可..可能呢位同學..口嚨痛..所以先介紹吾到自己...我幫佢喇..佢叫xx琳..

男仔a:琳琳..我今日同你食lunch丫..

男仔b:琳琳..我今日陪你放學..送你返屋企丫..

男仔c:琳琳..你聽日得吾得閒牙..陪我出街丫..

男仔d:我聽日..接你放學丫..你住邊架..?

琳:(冇理到佢地)

男仔a:啞架..算..

男仔b+c:自閉妹黎架...吾野好過野..

男仔d:乜聲都吾出...點q樣丫..?算

琳:(無反應)

琳隔離個位..婷..

婷:hihi..琳

琳:(冇反應..心諗:我吾可以應佢..1應佢..同佢做做下朋友..為左搶男仔..佢就會吾同佢做朋友..)

婷:你吾想應..就算喇...

話甘快..到左lunch.. {/if}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
carmenasd
初生嬰兒

會員編號 48693
精華 0
積分 448
帖子 31
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6830
狀態 離線
話甘快..到左lunch..

婷:去吾去食野牙你..

琳:(令頭)

婷:哦..甘好喇..bi

琳:(拎起隻手..同佢bi)

琳係課室..

有人..how下佢張木台..

琳望上去..

見到1個男仔..

男仔:hihi..我叫信

琳:hi..(好冷淡)

信:拿...(拎左個飯盒出黎)..知你冇食lunch架喇..買左個返黎俾你..

信:你吾肚餓架..?

信:係牙..我買左海洋公園2張飛..本來諗住同妹去..但係..佢話佢老師叫佢幫手佈置壁報...去吾到...你得吾得閒牙..星期6..10:00a.m

琳:(心諗:想去..但俾人地見到..又話我勾引信架喇..都係吾去喇..)(令頭)(p.s:信都幾令仔...好多人心目中既白馬王子黎架.)

信:吾好甘喇...我知你想去架..我星期6..係海洋公園門口等你..不見不散..(放低張飛..走左去)

琳:(心諗:佢話不見不散姐..依家好少男仔可以做到甘架..吾好信牙..xx琳)

信:(心諗:he..我有信心..劈開呢座冰山佢)

到左星期6..9:00a.m..

琳係到學緊琴...

miss:琳..你做咩野牙..呢半個鍾,,你彈錯左好多..平時既你吾同架..

琳:對...對吾住..miss

miss:有咩吾開心..同我講丫..吾好屈埋屈埋..(教左琳半年琴..同佢講得最多野..既..係今次)

琳:(up頭)

miss:9:30喇..我係時候去第2到教喇..bibi..琳.

琳:(手:bibi)

琳:(心諗:依家9點半喇..佢約左我10點架喎...吾可以心軟架..xx琳..)

喂喂牙''
睇完回1回牙''''
都冇人睇既...吾post喇//

頂部
一生不變~
初級會員

會員編號 138466
精華 0
積分 854
帖子 170
威望 0 點
I-See幣 12655 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-3-18
註冊天數 6665
來自 •…海底﹏。
狀態 離線
  只顯示 一生不變~ 的帖子
吾好吾PO 牙!
我要睇>UUU<
快D PO 比我睇牙!嘻

頂部
carmenasd
初生嬰兒

會員編號 48693
精華 0
積分 448
帖子 31
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6830
狀態 離線
信到左海洋公園門口..等緊琳..佢始終相信琳1定黎..

到左10點半..

琳:(心諗:佢應該走左架喇..去學畫晝先)

12點..

信:(心諗:吾通琳佢真係吾黎?..我1定要等到佢黎)

琳:(心諗:做咩成日諗起佢架....佢冇可能再係到等我架喇)

2點果陣..

信仲企係海洋公園門口等琳..

突然..個天黑哂,,想落雨..可能個天係想可憐信..

信見到落雨..都冇走去避雨..佢驚琳黎到果陣..見吾到佢..

琳:(心諗:死喇..依家落雨喇..佢會吾會仲係到等我架喇?吾會既吾會既..冇可能係到等我架..學跳舞先)

4點...

d雨..越落越大..天文台..仲發出紅色暴雨警告..

可憐既信..仲企定定係到等琳...

琳:(心諗:唉..吾好估喇...去睇下咪知囉)

去到..見到1個著住藍色衫既男仔企左係門口..

琳:(行埋去..用把姐..姐埋佢)信?!

男仔:下..我吾係信喎...

琳:哦..(心諗:果然..冇係到等..男仔講既野..我吾應該信)

有隻手..係後面拍下琳..琳令轉..見到信

信:你終於黎左喇..我等左你好耐喇..哈啾

頂部
carmenasd
初生嬰兒

會員編號 48693
精華 0
積分 448
帖子 31
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6830
狀態 離線
睇完十卜下喇...
吾十卜..吾post...><哼

頂部
KT..
初生嬰兒

會員編號 145380
精華 0
積分 475
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-31
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 KT.. 的帖子
我 睇 過 LA..
不 過 都 會 十 卜 你 的..

頂部
筆+怡
初生嬰兒

Ooo王子變青蛙x||

會員編號 113023
精華 0
積分 1008
帖子 41
威望 0 點
I-See幣 12828 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-2
註冊天數 6709
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 筆+怡 的帖子
唔錯,,但點解成日都轉野既@.@"

頂部
carmenasd
初生嬰兒

會員編號 48693
精華 0
積分 448
帖子 31
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6830
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 筆+怡 於 2006-5-1 03:55 PM 發表
唔錯,,但點解成日都轉野既@.@"

haha''
其實......
吾話俾你地知-v-'''

頂部
carmenasd
初生嬰兒

會員編號 48693
精華 0
積分 448
帖子 31
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6830
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KT.. 於 2006-5-1 01:05 PM 發表
我 睇 過 LA..
不 過 都 會 十 卜 你 的..

你係邊到睇-0-"
話俾我聽@@"v

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...