加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地覺得gobo [ 羅繼x] 點呀???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 羔羊 的帖子
其實好既老師有好多,
好似陳美蘭黃文強真係好好人,
不過你地只係睇佢地既表面...................

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 羔羊 於 2006-11-19 12:07 AM 發表
其實好既老師有好多,
好似陳美蘭黃文強真係好好人,
不過你地只係睇佢地既表面...................

其實我覺得佢地唔鬧人個陣時都幾好人嫁....
-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 羔羊 的帖子

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006-11-19 12:23 AM 發表

其實我覺得佢地唔鬧人個陣時都幾好人嫁....
-口-

尤其係文強既phy呀~
笑到我地丫~
原本係「水蒸發時吸能量,溶解時放能量」,
佢就話蒸發係天堂,
溶解係落地獄,
姐係「上天堂係吸能量,落地獄係放能量」......................

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小K-KAY 的帖子
串咀1個.\_____/.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《華》 的帖子
做咩講講下gobo講田雞= =""
不過田雞真係好煩..成日係學生面前扮哂野..係家長面前就成隻狗咁
gobo佢我覺得佢幾好人..唔係你錯佢都唔會無啦啦罵你啦= ="
有人話gobo罰完人留堂會請人飲野..<<<係唔係真架a_a"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 《華》 於 2006/11/20 00:28 發表
做咩講講下gobo講田雞= =""
不過田雞真係好煩..成日係學生面前扮哂野..係家長面前就成隻狗咁
gobo佢我覺得佢幾好人..唔係你錯佢都唔會無啦啦罵你啦= ="
有人話gobo罰完人留堂會請人飲野..<& ...

吾中2田雞 - __________- `
不過GOBO有時無lala 屈我,,
我咪好憎佢lor` -0000000000-"
係甘ge話我即刻比佢留堂la @v@"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿SHAN 於 2006-11-20 12:53 PM 發表

吾中2田雞 - __________- `
不過GOBO有時無lala 屈我,,
我咪好憎佢lor` -0000000000-"
係甘ge話我即刻比佢留堂la @v@"

佢成日都屈人嫁啦....
-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006/11/20 13:06 發表

佢成日都屈人嫁啦....
-口-

係BO-
變態的 XPPP'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 加美尤 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿SHAN 於 2006-11-20 01:08 PM 發表

係BO-
變態的 XPPP'

大家都係學校上緊==

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子
=.= 我都上緊電腦堂=.= 哈哈

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...