加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6277
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★-]SKy 於 2007-9-1 09:23 PM 發表
兩個都有問題煩
不過我相信佢地一定可以渡過既

嗯嗯**
一定得既"
THzzz=]]

QUOTE:
原帖由 小戀x 於 2007-9-1 11:12 PM 發表
好正耶!!+卜..支持妳xD

嘻嘻`
THzzz=]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6277
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 迷-戀 於 2007-9-2 12:33 AM 發表
巧巧c 喔,,,,,
          快de post啦,,,^^

呵呵`
0k*即p0!!
THzzz=]]

QUOTE:
原帖由 小戀x 於 2007-9-2 08:14 PM 發表
哈哈..我覆啦!!  真係好正呀*v*"
十卜到妳爆..xD

kAkA"
唔正又點會p0比你睇呢?!
sUpEr THzzz=]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6277
狀態 離線

Ch 58`!=]

我地食完野就訓覺`
臨訓之前 .

我 :: 峰呀 .如果呢。我係話如果 ,,我有日離開左你 .你會點呀?

峰 :: {諗返起恆單野} ...老婆妳唔係諗住離開我呀?

我 :: 傻既你 .我係話如果姐 , 講喇 , 你會點?!

峰 :: 睇下係邊種離開喇 , 如果係移情別戀 , 我會默默等妳回心轉意。

我 :: {感動} 嘻 .老公我咁愛你 .我唔會離開你咖`!

峰 :: {錫左我1淡} ..我愛妳`! {笑}

到第2朝` ..照舊 .1早起身Call埋柔同豪就閃左去茶餐廳食野。

柔 :: 個Camp就快到 .你地準備好未呀!?

我 :: 女仔必需品我就1定帶 {笑}

豪 :: 姨媽巾雖要嗎?! {笑}

柔 :: 1拳 .同我埋黎`! 咁多口水呀拿

我 :: 柔b .算吧喇妳 ..你捨得先算喇`! {笑}

柔 :: 咩唔捨得姐 .衰佬 {指住豪} 同我過黎呀`!

豪 :: {從後攬住柔} .老婆 .你呢到會痛咖喎 {指住柔個心+笑}

我 :: 好凍呀唔該! {笑}

峰 :: 哈哈 .唔好胡鬧喇`!諗定帶d咩咪仲好

我 :: 老公 .又會無喇喇咁正經既!? 唔似你d言語喎` {笑}

峰 :: 老婆咁睇小你老公我!? 我好文雅你地唔係宜家先知呀嘛?!

豪 :: shit `!你文雅 .呢個世界無人粗魯咖喇`! {笑}

柔/我/豪 :: -我地(婢)視你 `!哈哈哈哈 {大笑}

峰 :: {扁咀} 老婆 ...你唔要我喇?!

我 :: 唉 .我地唔好玩佢喇 ,,你睇下佢個樣 !`哈哈 {又笑}

峰 :: 咩喎`!

講講下都落堂`! 聽日就係暑假第1日喇` 好興奮
camp就係後日舉行`!

臨放學最後果堂 .離放學仲有10分鐘`

miss黃 :: 好喇 .今堂我地講到呢到`!仲有小小時間 .你地自修喇`

峰 :: 老婆 .今日諗住去邊`!?

我 :: um .你可唔可以同我去海邊呀?!

峰 :: 做咩無喇喇咁感性呀?! 你無事呀嘛?!

我 :: 放心喇 .我無野呀 .我只係想去果到姐`!

峰 :: 咁好喇 .放學同你去` {笑}

我 :: 老公 .多謝你 {笑}

仲有10秒落堂`成班倒數`勁顛`!

class :: 10 ,9 ,8 ,7 ,6 ,5 ,4 ,3 ,2 ,1 ,0` 好耶 .我自由喇` {勁歡呼}

成班企哂起身狂嗑 .有d仲急急腳咁走`!方死唔係去玩咩`

我 :: 柔柔 .今日我同峰去海邊呀`!陪唔到妳

豪 :: 唔緊要喇 .我同老婆有節目 {興奮}

咁我地就分開走 .去到海邊 .我坐左係到`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6277
狀態 離線

Ch 59`!=]

咁我地就分開走 .去到海邊 .我坐左係到`

我 :: {企左起身} 呀`!! (好大聲向住個海叫)

峰 :: 傻婆 .妳做乜呀`?! {笑}

我 :: 舒服哂` {笑}

我 :: {坐返低 .} 咩無人同你講 .當煩惱既時候`!
向住個海大嗌 .會舒服D既咩`? {笑}

峰 :: 妳係第1個囉`! {笑}` 做咩呀 .老婆宜家好煩呀?!

我 :: 下 ,,唔係呀`! 無聊先嗌下 ..你都試下喇` 掂咖 {拉峰起身}

峰 :: {初初唔起身`最後都起左} ..1次咖咋`!

峰 :: 呀 ....

峰 :: 又真係舒服D咖喎`!

我 :: 係呀呢 .好采呢到無人咋`!如果唔係 .實魚死

{我講完之後就訓左係d沙到-

峰 :: {企左起身} 張紫妍 .我愛妳呀`! {大嗌}

之後我起身拉1拉峰`

我 :: ` 傻佬 .做乜咁大聲呀 .1陣俾人聽到就真係魚死喇`

峰 :: {攬住我} 我吾怕咖 .怕乜俾人知姐`

我 :: {甜+笑} 你唔怕 .我怕咖`

峰 :: {吱我} 仲怕唔怕呀咁?!`

我 :: {狂笑 .加跑} 哈哈` 我唔怕喇 .`

峰 :: {追住我} 算你知驚`

當我跑到同峰有1段距離既時候`

我 :: 我其實怕咖 .哈哈`! {伸利}

峰 :: 唉也也 .妳個衰婆`! {又追住我}

當然喇` 男既跑得係快過女仔` 無幾耐 ,峰就追到我喇`

峰 :: {捉住我} 衰婆`!仲唔捉到你 .

我 :: 哈哈`!我棄權喇 .

我緊係係咁郁黎郁去喇`! 痕咖嘛`! 之後避避下 .我(cake)親峰`
跟住我地2個都攤左係地下`! 仲要係男上女下面對面果隻 .

峰 :: 你話係咪衰呢 .仆死我喇`!

我 :: 咩喎`!我係咪應該仲慘過你呀 .你好重呀 .仲唔起身`

峰 :: {奸笑} 嘻嘻 .我唔起身咖喇`!你吹得我脹咩?!

我 :: 你唔起呀嘛?! 我嗌非禮咖 .

峰 :: 唔玩喇`! 老婆 .我真係真係好愛你呀`!

講完之後錫左落我到`!
係呢個咁浪漫既氣氛底下`
妍同峰就渡過左呢1日`!

___

懂得讓我微笑的人 -再沒有誰比你有天份
愛我 非你莫屬
我只願 守護 -由你給我的幸福

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6174
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
好耐無來添...-3-
佢兩個真係好浪漫呀...>v<
SUP...
繼續PO啦...
GO...

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6277
狀態 離線

推推推!!
快d+卜吧-xDD"

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6696
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

第1次留
十卜你啊

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
臭BE`
初級會員

會員編號 357283
精華 0
積分 597
帖子 275
威望 0 點
I-See幣 13511 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-10
註冊天數 6146
來自 =]`
狀態 離線
  只顯示 臭BE` 的帖子
好正喔`@@
快dpost跟住果d吧@@`

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6291
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
十卜十卜 ~
期待之後賫 posts ...

頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6885
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子
仲有我個回覆就可以P0ST埋去..XD
加油作落去*

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...