加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 新仔喔''-3-多多指教''!}xP''
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-19 01:18 AM 發表
中幾先得架@v@!!!等禾溝下佢先= =!
我記得唐老鴨教f4個班有幾個女仔好得意同令令- -v
吾知系咪個班~但系一定系f4=3=

還記得的說;
中4可是沒美女的喔!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 柏洛仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 【魚旦】 於 2007-9-19 02:07 AM 發表

還記得的說;
中4可是沒美女的喔!

中4既令女咪姐係我老婆?!xd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子

QUOTE:
原帖由 柏洛仔 於 2007-9-19 02:21 AM 發表

中4既令女咪姐係我老婆?!xd

你老婆系中3;
系到扮哂野xd!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
呵呵~~~~~~一陣返完學先同你地傾

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 臭b!杰{! 的帖子
-3-''邊個老師最鳩屎牙''?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 癲chi`:] 的帖子

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-18 05:11 PM 發表
= =好串嘴哇-v-比你串親~
jj都甩埋=3=!!!!你中幾架-v-令吾令女先@v@!!!!!
你老吹左先啦= =
大家睇表演- -

我串極都有限啦-3-"
點夠你串丫-,-'
jj都甩關我咩事-3-'系你jj姐,,吾系我ah-_-v
我f.3`-v-'
1定要我吹咖咩- -
你吹吾得咖-3-你1定忽左喇._.`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 sIUSHaN` 於 2007-9-18 07:28 PM 發表

佢令女黎架:pp
好可愛<3.

ah shan<33
你害我ah-口-'?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 臭b!杰{! 於 2007-9-19 07:12 PM 發表
-3-''邊個老師最鳩屎牙''?

個個老師都鳩屎咖啦-3-'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

哇=v=!!!!好串嘴哇-3-!比你串到o曬嘴哇~
衰婆串溝好勁wo......kaka
加油努力= =支持梨的~哇卡卡!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 癲chi`:] 於 2007-9-19 09:07 PM 發表

個個老師都鳩屎咖啦-3-'

唐老鴨吾系wo\口/!!!!佢巧巧人a_a!!!~
愛爆佢哇+v+

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...