加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 識吾識1A 29{紫社} ? [新增:有相睇]
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
  我 覺 得 佢 好 慘 丫><"
  內 在 同 外 在 都 樣 衰 -口-"
  好 擔 心 佢 嫁 吾 出 T! |\/|...*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ╰cat╮ 於 2006-12-27 01:04 PM 發表
我覺你已經唔需要擔心
因為已經x唔出...
無呢個可能性了∼
擔心都無謂∼

咁 我 就 替 佢 陰 公 喇...*
  唉...*
  潘 子 純,,,你 節 哀 順 變 喇>v<"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
我 諗 番 起 我 地 係 咪 過 份 左 d 呢 ?!
我 覺 得 佢 好  似 好 慘 咁 ...*
比 著 佢 係 你,,
你 一 定 吾 開 心 喇...*
比 我 一 定 喊 喇``
不 如 算 喇...
DeL 左 依 個 P  o s T 算 喇 ...*
潘 子 純SoRrY aR``

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SF 於 2006-12-29 09:05 PM 發表
d 老師又會知我地系邊個既-00-"
即使知 ,, 甘又點?!
香港有言論自由..
哩到吾系學校 ,,
冇d 咩規例話吾比串人b0r..
同埋哩個網我相信開左幾耐下-____-"
吾通淨系得我地去串人咩?!
我地班經常當住 ...

之 前 我 當 住 老 師 面 爆 粗 串 我 d 同 學...*
都 只 係 記 黃 " 只 " 姐...*
吾 驚 囉~
有 排 都 吾 洗 踢 出 校 喇 -\/-"
冇 野 gE...*
吾 洗 咁 驚 喇...*
況 且 我 地 都 冇 爆 粗``
之 前 我 叫 d 老 師 食 屎 ,,,
吾 好 再 姣 仔 果 D...
都 冇 野 喇-3-
仲 要 黃 "只" 都 冇 記 到-v-
吾 洗 驚 \/\/o**
仲 有 吾 好 串 佢 咁 勁...
驚 佢 跳 樓 -口-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 飛龍在天。 於 2007-3-8 07:54 PM 發表
見過佢!佢超樣衰~好想打爆佢牙牙牙牙牙牙。

樣 衰 有 罪 咩 ?!"

吾 洗 咁 牙``

我 覺 得 樣 衰 冇 罪,,,

但 系 佢 態 度 差,,有 罪!

上 次 我 見 到 佢 咁 索 咪  媾 佢 囉``

佢 吾 理 我 \/\/0*

正 X街

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...