加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `轉]]★||世間只有你面容最美..世間只有我是最愛你]]*現已恢復..p0左喇!!
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
29*/
我 :: 吾 好 咁 ` 我 吾 想 MAMI 擔 心 丫 MA `
軒 :: 哦 !` 原 來 同 我 1 齊 ,, 你 MAMI 咁 擔 心 !!` 咁 同 傑 1齊 你 MAMI 咪 吾 擔 心 LO`
我 :: 你 吾 好 咁 小 器 得 吾 得 牙 ??
軒 :: 我 系 咁 小 器 ` 吾 中 2 咪 同 歧 傑 1 齊 LO ` [ 我 走 左 出 去 ]
我 :: MAMI ` 我 吾 舒 服 ! ` 88
發 覺 軒 真 系 超 小 器 ,, 我 吾 話 俾 MAMI 知 ` 系 因 為 吾 想 MAMI 將 軒 當 做 SAM `
好 想 見 琪 ` …
[ 琪 HOME ` ]
琪 :: CRYSTAL ,, 點 牙 你 ?? 軒 呢 ??
我 :: 吾 好 提 佢 !!` 你 同 BB 點 !
琪 :: 可 能 我 讀 埋 E 個 禮 拜 … 陪 吾 到 你 讀 `
我 :: 吾 緊 要 LA ` 你 應 該 系 全 世 界 最 令 女 既 MAMI `
琪 :: 可 能 遲 D 你 又 要 做 多 次 伴 娘 !`
我 :: 下 … 你 同 小 揚 揚 結 婚 !`??
琪 :: 系 ! `
我 :: 你 就 可 以 幸 幸 福 褔 1 世 ,, 我 就 …
琪 :: 咩 牙 ! 你 有 軒 “
我 :: 佢 牙 `
[ 電 話 響 … ` ]
MAMI :: 囡 囡 有 冇 事 牙 ??`
我 :: 冇 LA `
MAMI :: 快 D 返 HOME`
我 :: OK `
我 :: 88 LA ` 我 返 HOME `

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線
30`
哥 :: 喂 ... 你 條 仔 今 日 溝 女 溝 得 好 過 癮 !! ` 自 己 睇 住 LA `
溝 女 溝 得 好 過 癮 ?? `
SD SMS 俾 軒 `
我 ” SORI 牙 ` 今 日 ...
佢 1 直 都 冇 RE 我 !`
旦 我 信 任 軒 ,,`
我 系 吾 會 擔 心 ` [ 自 己 呃 自 己 ` ]
[ 第 2 日 ] [ SCHOOL ]
揚 :: 今 日 做 咩 咁 DOWN `
我 :: 系 眼 訓 `!!
揚 :: 系 咩 ` [ 見 到 軒 返 左 黎 ]
[ 行 過 去 ]
我 :: 喂 ` 吾 好 嬲 la `
軒 :: 我 冇 嬲 ar ` 拿 ( 拎 左 隻 戒 指 出 黎 ) 送 俾 你 架 `
我 :: 多 謝 ` ( heee` 系 軒 第 1 次 送 俾 我 既 禮 物 牙 )
軒 :: 使 吾 使 牙 !` 老 公 送 野 俾 老 婆 系 應 該 架 ! `
我 :: 你 有 冇 睇 我 尋 晚 sd 俾 你 個 sms 牙 ??`
軒 :: 吾 見 左 ( 吞 吞 吐 吐 )
我 :: 哦 `
我 直 覺 話 我 知 ` 軒 系 到 呃 緊 我 `
旦 系 我 應 該 問 佢 .` 定 當 冇 事 !`
旦 系 如 果 我 系 到 呃 自 己 `
e 個 就 吾 系 crystal lee *
揚 :: 喂 ,, 有 咩 諗 到 咁 投 入 牙 ??
我 :: um .. `
揚 :: 系 咪 fd sin `
我 :: 我 覺 得 軒 有 第 2 個 `
揚 :: 車 .. ` 1 定 冇 可 能 `
我 :: 可 能 我 亂 諗 姐 `
好 奇 怪 ` 點 解 我 會 咁 吾 信 軒 架 ??
第 1 次 對 軒 有 d 咁 既 直 覺 `
連 揚 都 話 冇 可 能 `!
我 要 俾 d 信 心 我 自 己 `
冇 人 可 以 系 我 到 可 以 搶 得 走 軒 既 `
愈 系 勸 自 己 就 愈 覺 得 有 野 `
神 牙 ` 可 吾 可 以 吾 好 俾 我 再 亂 諗 牙 `

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線
*31`=)
[ 電 話 響 ..` ]
我 :: 喂 ` ( 差 吾 多 訓 )
樂 :: crystal lee ` 你 依 家 出 黎 mk `
我 :: 出 黎 做 咩 牙 `
樂 :: 快 d la` 你 出 黎 就 知 `
吾 知 點 解 我 會 理 個 陳 家 樂 ` maybe 我 好 人 .. xd
[ mk ]
我 :: 咩 事 牙 !`
樂 :: 我 頭 sin 見 到 你 條 仔 同 條 女 上 左 去 !`
佢 指 住 個 到 係 軒 home `
我 :: 可 能 系 佢 家 姐 !`
樂 :: 喂 ,, 你 咁 樣 好 吾 公 平 ` 上 定 吾 上 牙 `
可 能 神 真 系 想 俾 我 知 道 真 相 `
我 :: 上 咪 上 `
[ 軒 home 門 口 ]
我 :: {咁} 鐘 la `
樂 :: {咁} 咩 牙` 拿 ( 拎 左 條 key 出 黎 )
我 :: 點 解 ??
樂 :: 咪 嘈 la `
入 到 去 ,, 見 到 地 下 好 多 3 `
吾 會 既 `! 地 下 到 仲 有 軒 個 電 話 `
佢 講 大 話 `
入 到 軒 間 房 `
軒 :: 做 咩 開 門 牙 `
女 :: 邊 有 ` ( 見 到 e 到 ` 我 就 喊 左 出 黎 )
軒 :: crystal` 我... ( 走 左 出 去 ` )
1 路 系 條 街 到 跑 `
好 辛 苦 牙 ` 點 解 個 個 都 要 呃 我 !`
個 個 都 要 玩 我 `
我 系 咪 特 別 蠢 牙 `??
軒 追 到 我 `
軒 :: crystal 牙 ,, 聽 我 解 釋 !! `
我 :: ( 冷 笑 ) 陳 霆 軒 ,, 其 實 你 冇 講 大 話 ` 你 話 我 走 左 就 1 定 溝 女 牙 ma `
軒 :: crystal 牙 !`
我 :: 吾 好 再 叫 我 牙 ` ( 除 左 隻 戒 指 ) 送 返 俾 你 條 女 la `
從 今 日 開 始 ,, 我 地 就 再 冇 關 系 la `
眼 淚 1直 沖 洗 我 既 記 憶 `
人 總 會 有 { 翠 藥 } 既 1 面 ` 現 在 的 我 就 表 現 出 來 了 `

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線

呼..
終於p0完喇..
cM`P|zzz*

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6280
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
即刻比你....
sup...
軒巧衰衰喔...
做咩會禁嫁...

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-5 11:07 PM 發表
即刻比你....
sup...
軒巧衰衰喔...
做咩會禁嫁...

呵呵..
睇落去你咪知囉..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線
* 32 `=)
再 次 心 碎 既 感 覺 `
好 難 受 `!!
......=]
MAMI :: 第 3 日 LA `CRYSTAL [ 搵 ] 住 左 自 己 3 日 LA`
DADDY :: 吾 好 咁 LA `
MAMI :: 我 吾 想 2 年 既 悲 劇 再 發 生 系 CRYSTAL 既 身 上 `( 喊 )
[ 房 入 面 ` ]
眼 淚 1 直 都 系 到 洗 緊 我 個 心 `
洗 去 我 同 佢 既 記 憶 `
傑 ... 如 果 你 仲 系 到 就 好 LA `
[ ON MSN ... ` ]
SD MGS TO 傑 `
我 { 好 想 念 你 在 我 身 邊 的 日 子 ` }
SD 完 E 句 之 後 ,, 我 就 暈 左 LA `
[ E 院 ... `]
我 :: E 到 邊 到 黎 架 ??`
MAMI :: 囡 囡 ,, 你 知 吾 知 你 頭 SIN 系 房 到 暈 左 `
我 :: 對 吾 住 AH ` MAMI 我 下 次 吾 會 再 令 你 擔 心 架 LA `
MAMI :: 系 至 好 `你 知 吾 知 DADDY 同 我 都 好 擔 心 你 架 `
我 :: 我 淨 系 想 返 HOME 咋 ( 嗲 MAMI ` )
由 於 DADDY 同 MAMI 要 返 工 的 關 系 ,, 自 己 返 屋 企 `
[ HOME ...]`
終 於 返 到 黎 ` 我 KAI 左 咁 多 日 `
點 解 次 次 都 系 咁 ... 失 敗 `
[ 電 話 響 ... `]
我 :: 喂 `
傑 :: 點 AH 你 `
我 :: 冇 野 AH ` 吾 講 LA ` 88 `
傑 AR ` 1 聽 到 你 把 聲 `
就 諗 起 你 同 我 癲 ` 同 我 玩 `
如 今 已 不 再 ` 1 個 電 話 又 有 用 咩 ??`
[ 電 話 響 ... `]
我 :: 喂 `
傑 :: 你 掛 吾 掛 住 我 SIN `
我 :: 吾 掛 牙 `
傑 :: 咁 你 MSN 做 咩 SD好 想 念 你 在 我 身 邊 的 日 子 黎 AH `
我 :: 車 ` 咁 掛 又 點 ?? ` 你 又 吾 會 出 現 `
傑 :: 咁 你 去 你 間 房 睇 下 我 送 俾 你 份 禮 物 AH `
[ 入 到 房 `... ]
見 到 真 系 有 份 禮 物 系 到 `
( 心 諗 ; 佢 吾 會 系 入 面 跳 出 黎 咁 爛 GAG AH ` )
拆 緊 份 禮 物 個 陣 ` 冇 LA LA 後 面 有 人 攬 住 我 `
傑 :: SURPRISE `
我 :: 有 冇 人 同 你 講 過 ` 人 嚇 人 冇 藥 醫 架 `
傑 :: 我 嚇 緊 隻 鬼 之 MA `
我 :: -0-` 你 都 話 我 ( 有 D 想 喊 既 FEEL ` )
傑 :: 你 都 系 我 見 過 最 令 既 鬼 `
- 系 我 心 目 中 ` 傑 系 1 個 唯 1 可 以 令 我 復 原 既 人 `*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6384
狀態 離線
p0左喇..
cM`p|ZZZ*

頂部
屎婆__
嬰兒上路

會員編號 353410
精華 0
積分 367
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 12738 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-31
註冊天數 6262
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 屎婆__ 的帖子
好好睇呀,,,幾時會再post呀?!~
快d post喇,,,   =]]]]]]

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6280
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
好睇呀...>.<
sup...
傑返左來....
sup*...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...