加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

SOGO門口 ..

昕 :哇 ..攪咩呀你仲遲過我既

我 :哦 ..冇野呀

昕 :冇事架 ..唔洗驚啵傻豬 ..

我 :[攬住阿昕喊] 我真係好驚好驚好驚 ...

昕 :傻妹 ..呢度好多人望住架 ..一係我地去飲杯野先好冇 ..

我 :[抹左D眼淚] 唔洗LA ..我想快D知道結果 ..

昕 :嗯 ..咁我地而家去診所喇 ..

診所 ..

姑娘 :請問睇過未架

我 :ER ..我未睇過架 ..

昕 :佢想驗孕

姑娘 :嗯 ..[比左D小便樽] 你去左留小便先 ..呢邊直入係TOILET~

我 :[接過] 唔該 ..

昕 :洗唔洗我陪你呀

我 :唔洗喇. .你係度等等我

昕 :嗯 ..

之後我就去左TOILET留小便 ...

出番黎之後...就比左姑娘

姑娘 :咁你坐低等等先啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

之後我就去左TOILET留小便 ...

出番黎之後...就比左姑娘

姑娘 :咁你坐低等等先啦

15分鐘後 ...

姑娘 :樂小姐 ...你可以入得架喇

我 :[望一望阿昕]

昕 :你洗唔洗我陪你入去呀

我 :um ...我都係自己入la ..

昕 :嗯 ..

入左醫生房 ..

dr :halo ..樂小姐請坐"

我 :[坐低左] 醫生 ...我想問 ....

dr :你幾多歲呀"?

我 :18歲 ..

dr :嗯 ...最後果次經期係幾時"

我 :我真係唔記得左 ...上一個月有冇黎到 ..但一定係月頭黎的

dr :嗯 ...你睇下個結果 [放左驗孕棒係我面前]

我 :兩條線 ....[個心拿住]

dr :嗯 ..冇錯 ...如果依照個驗孕棒上面既顯示

我 :[個腦一片空白]

dr :樂小姐"?

我 :[回神] 我 ...可以點算"

dr :你會選擇生定係人工流產

我 :我好亂呀 ...而家要決定架la?

dr :因為你唔記得最後一次經期 ...冇辦法預計到個bb有幾大"如果你要流產 ..必須係12星期之內'

我 :我 ...

dr :或者咁 ...我出定一封信比你. ..係去醫院做人工流產 ..另一封就係証明你懷左身孕去檢查"

我 :咁 ...唔該你 ..[起身想走]

dr :或者你同你男朋友商量下 ...呢d事 ...唔係一個人可以承擔到 ..

我 :[苦笑] 佢係外國 ...

dr :[無言]

我就轉身出去 ...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

我就轉身出去 ...

昕 :[緊張] 點呀

我 :[DUM低頭]

昕 :唔係呀MA ...玩野咋嘛

我 :[攬住阿昕喊] 我 ...可以點算呀..

昕 :真架"?

我 :[UP頭]

昕 :唉 ...唔好喊住先 ...[比左紙巾我] 抹左先

我 :[放開阿昕抹眼淚]

昕 :你會同阿瑜講"?

我 :我 ...唔想佢擔心

昕 :痴線 ..一定要講呀 ...佢有責任"

姑娘 :樂小姐

我 :係 [行左埋去]

姑娘 :咁呢度有兩封信 ..都係比你去醫院既 ...有寫明做咩架LA ..

我 :嗯 ..唔該哂. .幾多錢呀"

姑娘 :醫生話唔洗收~

我 :下. ..點解呀 ..

姑娘 :佢話你往後無論做咩決定. ..都需要錢

我 :唔得既 ...

姑娘 :同埋佢話 ...佢又幫唔到你D咩 ...只係出左兩封信"

我 :驗孕都要錢架

姑娘 :真係唔洗LA ...[笑]

我 :咁 ...麻煩你幫我多謝醫生

姑娘 :好丫 ...你都盡快考慮清楚了 ..唔拖得

我 :UM ..我會架LA... 咁我走先LA

姑娘 :嗯 ..拜拜

我+昕 :拜拜

昕 :洗唔洗食D野先呀

我 :我冇胃口呀"

昕 :唔好咁LA ...你打算幾時同阿瑜講呀

我 :我 ..唔知呀 [又想喊]

昕 :[捉實我隻手] 唔好咁喇阿純 ..你而家喊黎都冇用. .

我 :我知道 ..但我好驚 ...我應該 ...生個BB定落呀?

昕 :緊係落LA ...你邊有能力養佢呀

我 :但 ...我唔想. ..佢始終都係我親生架 ...

昕 :你要理智D ..而家唔係一件衫 ...係個BB呀

我 :我想番屋企 ...

昕 :[冇出聲]

我 :你比我一個人靜下LA ..

講完我就跑走左. ..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

講完我就跑走左. ..

我冇番到屋企 ..周圍行. ...周圍行 ..

唔小心撞到個人 ...跌左落地下"

我 :哎也 ..

x :哇 ...你睇住丫ma ...e ...阿純

我 :[望一望] 嘉嘉 ...[隻眼已經紅哂]

嘉 :做咩呀 ...而家係我比你撞到啵 ..你仲想喊 :::

我 :[攬住佢] 嘉嘉 ...

嘉 :喂. ..你黎真架. .做咩事呀

我 :我 ...我有左呀"

嘉 :你講真架 ..[拉開我望實佢]

我 :嗯 ....

嘉 :check清楚哂"?

我 :頭先阿昕陪我去診所架 ...

嘉 :你 ...唉 ..有左幾多個月呀"

我 :我自己都唔知呀 ..

嘉 :下"!!有冇攪錯呀 ..自己都唔知"!

我 :我記得月頭黎過 ..但真係唔記得呢個月定上個月喇 ...

嘉 :唉 ...咁阿瑜知道未呀"?

我 : [擰頭] 我 ...唔識講呀 ...

嘉 :咩唔識講姐 ..就咁講囉

我 :而家佢同個屋主發生左d唔係咁開心既野 ..佢都好煩 ...唔通而家我仲煩佢咩

嘉 :你傻架"!佢識唔識分輕重呀!!

我 :我 ....

嘉 :我地去電話亭打比佢 ...

我 :唔好喇 ..

嘉嘉冇理到我 ..拉到我去電話亭前面 ...

我猶豫左好耐 ...先肯入錢打電話 ..

其實 ...呢個已經係事實 ...都要講出口 ...何況 ...一個人...我真係承受唔到呀 ...

電話接通了 ...

o都 ...o都 ...o都 ...

瑜 :halo ..

我 :喂 ...

瑜 :老婆"?

我 :嗯 ...

瑜 :做咩呀 ...你而家係邊呀

我 :冇 ..我同嘉嘉一齊咋嘛 ...

瑜 :你唔好哂錢打比我 ..我而家打黎你手提 ..

我 :嗯 ...好喇..拜拜

瑜 :拜拜

嘉 :做咩收左線 ..

我 :冇呀 ..佢打比我咋嘛 ,.,,,叫我唔好哂錢

嘉 :哦哦 ..

電話響起了 ..

我 :喂

瑜 :老婆仔 ..去左邊"

我 :冇呀 ...頭先去完診所 ,,

瑜 :[緊張] 下 ...做咩呀 ..唔舒服呀 ..唔怪得喇 .,,,你把聲怪怪地 [一輪咀咁講野]

我 :唔係呀 ..

瑜 :咩唔係呀傻妹 ...你次次病都唔認 ..[未講完]

我 :我話唔係呀 ...我唔係有病 ...我去驗孕呀..

瑜 :[呆左]

我 :[流淚了]

瑜 :你講真架 ...老婆 ...

我 :[哭]

瑜 :老婆 ..你唔好喊喇 ..唔好嚇我喇 ..你做咩事呀

我 :有呀 ...有左呀 ...[嗚嗚]

瑜 :肯定"?

我 :唔通我會呃你呀 ...

瑜 :我唔係咁既意思 ...咁 ..我地應該點"

我 :你問我呀"?我自己都好亂呀 ...

瑜 :咁 ...

我 :我想自己靜下 ..遲d先傾 ..

之後我就cut左佢線 ..

嘉 :做咩發哂脾氣咁既 ..佢講咩呀

我 :冇呀 ...我都唔知點解自己心情咁差 ...

嘉 :呢d咁既事發生 ...好難會心情好架啵 ...

我 :唉 ...

嘉 :上黎我屋企laaa ...你而家自己係屋企 ..咪盞亂諗野 ..

我 :唔會阻住你咩

嘉 :痴線 ..幾多年姊妹呀 ..阻住"?

我由心笑了 ...可能 ...而家我真的需要一點依靠 ...實在的依靠

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

嘉嘉屋企 :::

嘉 :洗唔洗飲D野呀?

我 :唔洗LA ..

嘉 :[拎左野比我飲] 拿 ,,你最中意既寶礦力呀

我 :[接左]唔該哂

嘉 :傻婆 ..[摸一摸我個頭]

我 :[望住嘉嘉] 我 ....應該點呀

嘉 :問題好簡單 ...你想唔想要

我 :想!!

嘉 :好 ...咁要解決其他問題 ..你有冇能力養佢 ..

我 :我會好努力咁做野. .

嘉 :咁阿瑜呢 ..

我 :佢 ..讀書囉 ..

嘉 :一黎佢唔係香港 ..叫BB出世點算 ..二黎 ..佢讀緊書 ..冇錢幫手 ..三黎 ..佢屋企人唔中意你呀. ..

我 :咁唔通我落左佢呀

嘉 :咁唔通你生左佢呀

我 :[唔出聲]

嘉 :你冷靜D處理喇好冇 ..你平時D理智去哂邊呀 ..

我根本一句都聽唔入耳 ..我今次 ...真係崩潰 ,,,徹徹底底 ,,,,連哭也哭不出聲 ...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

回到家中 ...上左msn ..

阿瑜即刻sd過黎 ..

msn ::

瑜 :老婆 ..老婆

瑜 :你點呀 ..應下我喇

瑜 :做咩唔開電話. .

瑜 :你有冇事呀

我 :我冇事 ..

瑜 :你終於肯應我喇 :::

我 :嗯

瑜 :個肚 ...真係"?

我 :嗯 ..

瑜 :咁 ...你打算幾時去落 ..

我 :下 ..你叫我去落呀"

瑜 :嗯 ...我地都要唔到個bb ..

我 :我唔想落 ..我想要呀 ...

瑜 :老婆呀 ..

我即刻off左line ..

唔夠一分鐘 ...屋企電話響起 ..我知道一定係阿瑜 ,,

我拎起聽筒 ..

瑜 :喂喂 ...老婆. ..

我 :點呀

瑜 :做咩冇啦啦off左 ..

我 :我覺得同你講唔到落去

瑜 :點解呀. .又做咩呀?因為我話唔要個bb ..

我 :[喊] 我想要呀 ..我好想要呀 ..

瑜 :老婆唔好喊住先喇 ..我知道你好想要呀 ..但而家 ...

我 :你講 ..你係咪唔想要個bb ..

瑜 :我唔係唔想要呀 ..係 ...而家我地根本就冇能力 ..加上 ...我又係英國 ..

我 :我可以生左bb等你番黎架 ..

瑜 :傻妹 ...唔可以咁自私架 ...

我 :我就自私 ..咁你呢 ...殺左我bb呀 ...

瑜 :唔係呀 ...

我 :算喇 ..你比我靜下 ...

瑜 :咁 ...好喇 ...

我 :係咁 ..

收左線之後 ...我喊左好耐 ...但開始頭腦有d清醒 ...

bb係好想要 ..但 ...我要不來 ...

唔知過左幾耐 ...訓著左 ..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

送多左4頁比你地睇XDDD*
        衰豬衰豬,,,CM牙XD=]

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6741
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
HEHE..今次又係咪第一隻衰豬呢

我叫Dong : ]
MsN:[email protected]
♥可以做個朋友嗎?
頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6571
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
睇 哂`` 阿 純 應 該 落 佐 佢 呀
生 佐 出 黎 盞 會 令 自 己 有 麻 煩 的

頂部
floraman2004
嬰兒上路

會員編號 276068
精華 0
積分 433
帖子 65
威望 0 點
I-See幣 11263 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-14
註冊天數 6430
狀態 離線
  只顯示 floraman2004 的帖子
我都覺得阿純應該落呀
cmcm:]   十卜十卜

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...