加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉===我吾比你做TB,你只可以系我條女 ! \__/[有粗口]
載入中 ...
sMOkiNg
初級會員

會員編號 211862
精華 0
積分 656
帖子 138
威望 0 點
I-See幣 12536 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-16
註冊天數 6470
來自 hK
狀態 離線
  只顯示 sMOkiNg 的帖子
便利店]

牙麗執埋D野,就放工離開左便利店,

但牙麗一出門口,佢見到牙風企左係門口?

牙風 : 牙麗,我有野要問你 !!

牙麗愕然 : 我同你仲有咩好講.. ?

牙風認真 : 個日你係唔係真係醉左?

牙麗冷淡 : 過左去,講左都冇用..

牙風 : 唔得 ! 你要比個答案我 !!

牙麗 : 我好攰,比我休息下,再見.. !

牙麗同牙風揮一揮手就離開左,但估唔到牙風捉實牙麗隻手,

將牙麗輕盈既身軀拉去自己溫暖既胸膛,再用雙手抱緊牙麗..

牙風激動 : 我要知道真相 !!

牙風聞到牙風身上發出既氣味,有少少心醉..佢有幾耐冇同牙風一齊擁抱 ?

但牙風仍都唔可能再屬於自己,因為佢已經有女朋友..今日仲一齊買..condom ,

咁..如果牙風知道真相,個個女仔點 ? 自己同牙風既關係又點 ?

牙麗享受完呢一刻短暫既溫暖後,好決絕咁同牙風講左句,

牙麗心虛 : 個日我冇醉 ! 我係想分手 !!

牙風認真 : 真係 .. ?

牙麗認真 : 嗯 !

牙風 : 你講左大話,我睇得出你眼神,而家你眼神好閃縮.. !

牙麗冷靜 : 好,我醉左,咁我地而家分手..你明白未 ?

但牙風回應牙既係...一個熱吻 !!

牙麗冇辦法推開牙風,因為牙風既雙手就好似鐵鍊咁,cool緊牙麗既身同心..

牙麗有一瞬間真係沉迷左牙風熱吻,佢一諗起牙風既咀唇仍都接觸過另一個女人.

牙麗突然大力咬緊牙風既咀唇,牙風仍都放開左牙麗,掩住流血既咀唇

牙麗 : 唔好搵我,

牙麗講完之後,轉左身跑去街道,影子仍都消失左係人流中..

牙風用手抹左咀唇,眼神好堅決,

牙風 : 我唔會比你再離開左,never !

柒__.*b+b//';[][]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sMOkiNg
初級會員

會員編號 211862
精華 0
積分 656
帖子 138
威望 0 點
I-See幣 12536 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-16
註冊天數 6470
來自 hK
狀態 離線
  只顯示 sMOkiNg 的帖子
牙麗低頭咁行路番屋企,踢一踢地上既枯葉..

個心好亂好迷糊,

點解牙風咁霸道 ? 佢咁做會唔會好傻 ?

但一見到牙風同另一個女人一齊既時候,佢個心就好痛,好憤怒 !

哈,但頭先係佢自己提出分手既 ! 冇得怪任何人..

牙麗冷笑 : 人就係咁犯賤..

牙麗一抬起頭既時候,已經企左係自己屋企門口..

時間過得真係快..牙麗心諗..

[喳] ,牙麗打開左屋企大門時,牙麗嚇左一跳!!

點解屋企咁亂 ! 做咩d野比人搵過哂,電視機比人打爆左 ..

就好似一個廢墟,有一股恐怖既感覺,牙麗扲左部電話出黎,

準備打999,但點解佢打既號碼係牙風電話 ?

牙麗放輕腳步,行去廚房,佢見到係一個衣衫襤褸既女人係度飲緊啤酒 ?

女人好似發現左牙麗既存在,轉左頭望一望牙麗..

女人 : 好耐冇見啦 !

牙麗驚訝 : 你..2娘 !! 你..你 ?

麗媽 : 哈,唔想見到我呀 ?

麗媽 : 你知唔知做咩我冇番黎 ?

麗媽 : 個日,我係想死架,但估唔到D飛仔捉左我

麗媽 : 強姦,任佢地玩弄,你知唔知有幾痛苦 ?

麗媽扯一扯自己衣領,麗媽雪白既心口有唔少深紫色既吻痕..

麗媽 : 佢最後都捉左我去做妓女,哈,多得你同牙風咋 !

牙麗掩住口,好驚訝..點解麗媽比人強姦左.. ?!

麗媽冷笑 : 收埋你個D同情我既眼光 !

麗媽飲左一口啤酒,之後成個玻璃瓶扔落牙麗身上,

牙麗避開唔切,個頭中左d碎片,d血由額頭流落黎,一滴一滴咁滴緊落地下..

但牙麗仍然好冷靜咁望住麗媽,麗媽見到牙麗仲係一面冷靜

個心更加憤怒 ! 點解會有個咁既女 !! 唔怕痛,唔會避既 !! 悶到成條木頭咁 !

牙麗冇咩反應,麗媽見到更加唔開心,唔舒服 !!佢只想見到牙麗痛苦既樣 !

柒__.*b+b//';[][]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cute_yan
初級會員

會員編號 138309
精華 0
積分 680
帖子 135
威望 0 點
I-See幣 12590 錢
GAME幣 6483 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-3-17
註冊天數 6653
狀態 離線
  只顯示 cute_yan 的帖子
繼續post..好好睇呀...

13.不可回覆少於8個字〔不包括符號、數字〕
今次系警告,下次就扣分

By : [[愛.戀.gill`

頂部
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6778
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
+ o i l ar !!

十卜十卜 ar^^

頂部
薯條靜
初生嬰兒

會員編號 153307
精華 0
積分 444
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11128 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-17
註冊天數 6622
狀態 離線
  只顯示 薯條靜 的帖子
我都睇左啦...

之後又會點點點牙?!

頂部
淫糖a_a''
初級會員

會員編號 224814
精華 0
積分 666
帖子 186
威望 0 點
I-See幣 12719 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-31
註冊天數 6425
狀態 離線
  只顯示 淫糖a_a'' 的帖子
好睇牙 ;]
可吾可以P0多D =.= ?!

頂部
中級會員

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6778
來自 香港某地
狀態 離線
快  D    p o s t  l a . ...  . .

全 世 界 等 住 你 P O S T 牙   . . .. .

唔 好 音 訊 全 無 la . . . .

拜 託 ..................!

頂部
呀風
初級會員
我叫小風呀 >∪<

會員編號 42376
精華 4
積分 1674
帖子 240
威望 0 點
I-See幣 12319 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-18
註冊天數 6833
來自 feelingsayumi
狀態 離線
  只顯示 呀風 的帖子
見樓主禁耐都未 post , 而 D 人又想睇 , 所以就幫 post ..

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

如睇o岩,可以pm我,多買多平,買滿$30,有精美禮品送^^
頂部
中級會員

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6778
來自 香港某地
狀態 離線
回復 #78 呀風 的帖子

巧多謝你ar . . ..

我 想 問 下 你 係 邊 度 睇 到 架 ? ?

比 個 w e b 我 丫 ^^

o k  ?   ?

( 心 急 的 我  . .. . .=.=)

頂部
JustYami. (初音控♪)
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
I-See幣 16103 錢
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-9-12
註冊天數 6839
狀態 離線
  只顯示 JustYami. 的帖子
嘻 ;]
好 好 睇 牙 *0*
希 望 快 D 有 得 睇 ;]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...