加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

no .319

睇戲果陣 ...見到阿樂同爽爽好SWEET咁睇戲 ..仲攬住爽爽條腰 ...

但很奇怪既係 ....爽爽個身很彊硬 ...是為什麼"?

經過90分鐘 ..套戲終於完了 ...

爽 :頭先套戲好好睇呀 ..阿樂可

樂 :係呀 ..你個爽妹睇到卡卡聲笑

爽 :咩啵 ..你夠有咯 ..

我一直聽住佢地打情罵悄 ..很無奈 ..

爽 :阿純 ..做咩你唔出聲呀?

我 :下'"?冇呀 ..

樂 :一定係我地悶親你喇

我 :唔係 ..邊度係呢 ..

純 :我地而家去邊呀 ...3點幾咋啵

樂 :不如 ..

我 :我要去CWB ...你地走先喇

樂 :去CWB做咩?

我 :冇呀 ...讀化妝D野咋嘛 ...

純 :咁我地一齊,,

我 :唔洗喇 ..我一陣仲要搵阿瑜...

樂 :[攬住爽爽條腰] 咁好喇 ...拜拜

爽 :[望一望阿樂..再望一望我] 咁你小心D喇 ..拜拜

我就自己搭MTR走..

另一邊 ..

阿樂見到我走入左地鐵站 ..就安心放開攬住爽爽隻手

樂 :唔該哂 ..

爽 :其實 ..你覺得咁樣呃佢會好咩?

樂 :我唔想佢為左揀而辛苦 ..既然佢唔識揀 ..就由我幫佢 ..

爽 :你太自私喇 ..

樂 :下"?

爽 :如果佢係愛你既呢"?

樂 :唔會 ..永遠都唔會 ..佢心入面 ..始終都有一個人 ...

爽 :就係 ..阿瑜"?

樂 :嗯 ..而家既阿瑜對佢好好 ...

爽 :咁又係 ...只要自己既人開心幸福就夠喇 [個樣好DOWN]

樂 :係呢 ...佢點呀?

爽 :你指係我中意果個男仔"?

樂 :嗯 ..

爽 :結左婚 ...好幸福 [笑]

樂 :對唔住 ..

爽 :傻喇 ..我有D累 ..想番屋企喇

樂 :我送你 ..

爽 :我想靜下 ..

樂 :咁 ..你小心D ..

爽 :呢句野 ..頭先你應該同阿純講 ..

樂 :[答唔出聲]

爽 :好喇 ..有咩再打比我喇

樂 :唔該哂 ..

爽 :拜拜

講完就轉身走左 ...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

NO. 320

我去完報化妝 ..就打電話比阿瑜..

電話中 ..

瑜 :喂~老婆"?

我 :係呀..老公

瑜 :做咩打比我咁好 ..

我 :冇呀 ...我過左黎CWB報化妝

瑜 :係"?我仲有10分鐘食飯喇 ...你等唔等我呀?

我 :緊係等喇 ..咁我係TIMES正門等你

瑜 :好既 ...一陣見喇

我 :嗯拜拜

10分鐘後 ...就見到阿瑜跑過黎喇 ..

阿瑜一見到就攬實我 ..

我 :傻豬 ..

瑜 :[放開] 好耐冇見你喇 ..

我 :而家咪見到囉 ..

瑜 :嘻 ..[拖住我]

我 :想去邊度食野

瑜 :近近地江仔記"

我 :好既 ..

之後我地去左食野 ...食完野又要分開喇

瑜 :我差唔多要番去喇

我 :嗯 ..唔經唔覺一個鐘喇 ..

瑜 :係呀 ..你而家去邊呀?

我 :我都番屋企喇 ..

瑜 :咁好喇 ..自己小心D ..

我 :係呀 ...你星期2得唔得閒呀"

瑜 :姐係幾多號呀?

我 :2月8呀衰人"

瑜 :咩日子呀?好似約左人喔

我 :咁 ...算喇 [轉身走]

阿瑜即刻拉住我 ,,,仲攬實我

瑜 :我老婆生日點會唔得閒 ,,,

我 :嘻 ..好野 ...

瑜 :我做到7號唔做喇 ..

我 :點解呀 ...

瑜 :因為我想日日陪你 ..反正我做野都為左買野比你咋嘛

我 :傻佬 ...[感動]

瑜 :真係要走喇 ..有咩見面再講

我 :咁好喇

瑜 :[錫了我一啖] 拜拜老婆

之後我都搭車回家LU

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

NO. 321

幾天後 ...2月7日了 ...

今天是阿瑜最後一日番工 ...

出門口時 ..

瑜 :老婆 ..你累就訓多陣喇 ..

我 :我要等你番黎呀 ..

瑜 :我放5點呀傻婆..

我 :而家都10點喇"

瑜 :係喇係喇 ..你諗下今晚點扮靚靚仲好喇"

我 :係既"

1點幾 ...嘉嘉同阿昕..芯兒3個一齊打比我 "

我 :喂

嘉 :壽星女"

昕 :又老一歲喇

芯 :哈哈 ...終於18喇"

我 :喂喂喂 ...等等先 ...各位我聽日先生日呀"

芯 :又係啵 ..

嘉 :講定都差不多架喇"

昕 :係囉 ..仲有幾個鐘咋嘛 ..

我 :你果幾個鐘真多 ..成9個鐘

芯 :哎也 ..唔好講無聊野喇 ..我BOOK左位喇"

我 :咩位呀

昕 :今晚食BUFFET丫嘛 ..

我 :好野 ..

嘉 :正一傻婆"

昕 :咁你BOOK左幾多個呀"

芯 :UM ..數下先...有我地4個喇 ..阿麟..阿家..阿樂..阿樂女朋友..阿瑜 ..阿詩..阿詩男朋友..11個呀

我 :哇 ..咁多人既 ..

昕 :ER ..可唔可以加多一個呀..

我 :下..加多邊個

嘉 :係囉 ..岩數呀"

昕 :其實 ....我有男朋友喇"

我地3個 :下"!!邊個"

昕 :洗唔洗咁齊呀?

我 :緊係要喇 ..邊個呀?

昕 :係囉 ..好想知

芯 :嗯 ...吊住人地癮

昕 :其實係348識架 ...係阿君D FD"

我 :死人野 ...落D識果D都唔方好架喇"

嘉 :嗯 ...MK D講句 ..D場冇真愛"

芯 :算喇 ..佢地都一齊左咯 ..點既樣架"

昕 :今晚出黎咪知囉"

我 :又好姐 ..好緊張呀 ..哈哈

嘉 :喂 ..而家唔係講你D感情事呀"我地打黎係想早D出去行下街..影下相呀"

芯 :丫 ..係啵

我 :咁去邊呀"

芯 :我地係TST食野 ..咁不如就TST喇"

嘉 :但MK D機靚D

昕 :咁落左MK先喇 ..

我 :好丫 ...咁幾點呀"

昕 :5點喇好冇"?

3個 :好喇"

昕 :咁5點 BODYSHOP等"

3個 :好喇 ..拜拜

收左線之後我就扮靚靚出去啦

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

NO. 322

5點鐘 ..我好准時出到去BODYSHOP ..但竟然見到佢地4個都到齊了 ...[唔知邊個叫阿詩= =]

我 :哇 ...奇蹟啵

嘉 :你一定想講我地咁早到喇"

我 :哈哈 ..不枉我地識左你咁多年..

昕 :你生日啵 ..我邊敢遲到呀:::

芯 :咪係囉 ..唔怕比你打咩"

詩 :我地而家去邊呀?

我 :唔係去影相咩??

嘉 :係呀 ..GOGOGO

昕 :去新之城好冇"

我 :我冇所謂 ..

芯 :緊係去新之城 ,..銀城果D仆街好串 ..

詩 :哇 ...阿芯好小咁串"

我 :算喇算喇 ..我地去影相

之後我地影完一輪 ..又行下街就6點喇 ..

我 :點解阿瑜仲未打黎架"?

昕 :佢唔係要番工咩"

嘉+芯 :係囉係囉 ..

我 :佢今日放5點呀 ..

詩 :不如你打比佢丫 ..

我 :嗯 ...

之後我就打電話比阿瑜 ...

瑜 :喂 ..

我 :你放左工未呀"

瑜 :放左了"

我 :你而家係邊呀?

瑜 :我係MK買緊D野囉 ..

我 :下 ..真係架"?我都係MK ..我黎搵你丫

瑜 :唔好 [勁快]

我 :下 ..點解呀?

瑜 :唔係 ..我就過TST喇嘛 ..唔係8點食飯咩?

我 :咁我地咪一齊過囉 ...而家先6點 ..仲有成兩個鐘

瑜 :唔好喇 ..

之後我聽到有把女仔聲 .. [你中意邊一隻呀]

瑜 :是但喇 ..[唔係同我講]

瑜 :[同番我講] 我過到TST打比你喇..拜拜 [CUT線]

我 :古古怪怪

昕 :做咩呀"

我 :佢打比佢 ..佢話係MK ..話過去搵佢又話唔洗 ...之後我仲聽到女仔聲

嘉 :街一定有女仔架嘛

芯 :咪係

我 :但同佢講野架啵

之後佢地個個都唔出聲 ...

究竟個女仔係邊個 ..而阿瑜又係邊呢"?

頂部
77love你
嬰兒上路

會員編號 326362
精華 0
積分 342
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 11256 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-30
註冊天數 6325
來自 mama個肚
狀態 離線
  只顯示 77love你 的帖子
好想see埋落去呀!!!~~~吊住人地條癮tim>3<
sup******************

頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
I-See幣 17623 錢
GAME幣 2281 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2006-4-28
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子
po完未牙?!
你吊住人地條癮
十卜

頂部
floraman2004
嬰兒上路

會員編號 276068
精華 0
積分 433
帖子 65
威望 0 點
I-See幣 11263 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-14
註冊天數 6430
狀態 離線
  只顯示 floraman2004 的帖子
快D PO 啦!
十卜十卜

頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6571
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
個 女 仔 可 能 幫 阿 瑜 揀 禮 物 既.
or 佢 既 表 妹/姐 之 類 掛.... ^^"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 77love你 於 2007-7-28 05:25 PM 發表
好想see埋落去呀!!!~~~吊住人地條癮tim>3<
sup******************

天日P0=]
     THZ

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6299
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MOUSE`鼠=] 於 2007-7-28 05:41 PM 發表
po完未牙?!
你吊住人地條癮
十卜

P0完LU~~~
   天日先再P0

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...