加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
s!umon
初生嬰兒

會員編號 269815
精華 0
積分 320
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-1
註冊天數 6456
狀態 離線
  只顯示 s!umon 的帖子
我又玩先=3=
新來的..
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:s!u蚊,,
我幾碎:14歲啦,,╮╯o╰╭好大個
我對i-see既印象:一個好華麗既論壇,,
玩左i-see幾耐:岩岩第一日,,但就即刻回貼x)
同邊個最fd:冇wo  =口=||
鍾意邊個:張子恆x)
平時係開咩區玩:去吹水區,素材同埋愛情x)
鍾意咩明星:冇丫..=3=冇迷星的啦
咩星座:巨蟹xd
叫咩花名:no money=]  跟中文名的讀音改的=[
---------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SoyinG
吹水學徒

會員編號 222609
精華 0
積分 2302
帖子 1823
威望 0 點
I-See幣 14759 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-24
註冊天數 6555
來自 茉 莉 香 園
狀態 離線
  只顯示 SoyinG 的帖子
I AM ??
我叫咩名: 小 瑩 *
我幾碎: 無 可 回 答 *
我對i-see既印象: 多 采 多 姿 *
玩左i-see幾耐: 開 壇 不 久 都 開 始 玩 ( 忘 記 舊 帳 P W = = " )
同邊個最fd: 數 之 不 盡 *
鍾意邊個: 鄭 大 業 *
平時係開咩區玩: 林 林 總 總 *
鍾意咩明星: 外 國 明 星 *
咩星座: 雙 子 座 *
叫咩花名: 小 瑩 ,. 瑩 瑩 ,. 傻 瑩 ,. 小 英 ,. 英 英 ,. 蘇 櫻 *

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙魚yu
初生嬰兒

會員編號 269291
精華 0
積分 340
帖子 14
威望 0 點
I-See幣 11066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-31
註冊天數 6457
來自 你牙媽個肚
狀態 離線
  只顯示 牙魚yu 的帖子
我叫咩名:牙魚YU

我幾碎:11

我對i-see既印象:唔錯牙,,好多野睇!仲有好多好KIND既壇友~~

玩左i-see幾耐:數天...> ,<

同邊個最fd:岩岩黎喳啵...

鍾意邊個:...所以人...

平時係開咩區玩:區區都玩下``

鍾意咩明星:濱崎步,楊丞琳,JANICE

咩星座:獅獅[[很惡的]]

叫咩花名:牙魚...魚...魚魚...魚仔餅...[好多的

牙魚魚...
頂部
doglover118
初生嬰兒

會員編號 192828
精華 0
積分 370
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 10999 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-24
註冊天數 6648
狀態 離線
  只顯示 doglover118 的帖子
我叫咩名:Sheena
我幾碎:1x
我對i-see既印象:very gd
玩左i-see幾耐:...dun know
同邊個最fd:Candy
鍾意邊個:no bo
平時係開咩區玩:all la
鍾意咩明星:Janice,kelly Clarkson Fergie
咩星座:twins bb
叫咩花名:Sheena

頂部
Mibabe23
初生嬰兒

會員編號 255975
精華 0
積分 329
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11058 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-2
註冊天數 6486
狀態 離線
  只顯示 Mibabe23 的帖子
我叫咩名:Mi*
我幾碎:13
我對i-see既印象:幾好
玩左i-see幾耐:2005年2月8號開始玩-V-
同邊個最fd:勁多喎
鍾意邊個:哈2
平時係開咩區玩:潮流
鍾意咩明星:大東 ,舒夫
咩星座:巨蟹
叫咩花名:Mi>>

頂部
糖心
初生嬰兒

會員編號 268522
精華 0
積分 302
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-29
註冊天數 6458
來自 Love Paradise
狀態 離線
  只顯示 糖心 的帖子
I AM ??
我叫咩名:心
我幾碎:唔講得唔得啊
我對i-see既印象:好鐘意IQ區
玩左i-see幾耐:1個月未夠
同邊個最fd:未有=.=
鍾意邊個:無=.=
平時係開咩區玩:好難講架喔
鍾意咩明星:Gill
咩星座:人馬
叫咩花名:啊婆

頂部
§〃幸運.星@
嬰兒上路
沒人理... 呠 >u<

會員編號 37115
精華 0
積分 1270
帖子 70
威望 0 點
I-See幣 14330 錢
GAME幣 116 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-2
註冊天數 6973
來自 《迷失的夢想國》
狀態 離線
I AM ??
我叫咩名: 仙*sin
我幾碎: 15快16
我對i-see既印象: 好好,,係一個令人happy的壇
玩左i-see幾耐: 唔記得lu......睇註冊日期la^^
同邊個最fd: 嗯......好多bor......
鍾意邊個: 自己←勁自戀
平時係開咩區玩: sure係頭區
鍾意咩明星: 小雅--miyabi
咩星座: 雙子
叫咩花名: 仙仙 or 胡椒

頂部
忘。了
初生嬰兒

會員編號 272010
精華 0
積分 448
帖子 26
威望 1 點
I-See幣 11139 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-6
註冊天數 6451
狀態 離線
  只顯示 忘。了 的帖子
我叫咩名:aR Y
我幾碎:14
我對i-see既印象:很 愛 這 兒 的 藍 色,,感 覺 很 清 爽,,
玩左i-see幾耐:以 前 係 度 玩 過,,
同邊個最fd:TEA
鍾意邊個:自 己 也 不 清 楚
平時係開咩區玩:頭像專區
鍾意咩明星:JUSTIN,,JAY,,REINA,,GAZETTE
咩星座:VIRGO
叫咩花名:豆 豆,,不 太 喜 歡 的 說,,和 我 不 合 襯,,
---------------------------------------------------------------------------------------[/
color]

頂部
三宅桁
初生嬰兒

藤原雜貨店ˋ﹏ˊ''

會員編號 198279
精華 0
積分 693
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11128 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-7
註冊天數 6633
來自 嘰嘰喳喳星ˋ︿ˊ
狀態 離線
  只顯示 三宅桁 的帖子
我叫咩名:三宅桁
我幾碎:!99..老了...
我對i-see既印象:好 .. XDD
玩左i-see幾耐:忘了
同邊個最fd:董伯伯.:
鍾意邊個:我條女XDD..
平時係開咩區玩: 吹水區 ..交友
鍾意咩明星: jay..kobe..james

咩星座: 獅子
叫咩花名: 阿桁

頂部
tl25a
初生嬰兒

會員編號 272556
精華 0
積分 304
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-7
註冊天數 6449
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 tl25a 的帖子
I am here Thanks

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...