加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}★!||*!世界上有真愛♥嗎?-*╯°▲(雯+佩搞笑之作)nO.10兩個揀一個*
載入中 ...
ar_yee
初生嬰兒

會員編號 389611
精華 0
積分 225
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11115 錢
GAME幣 122 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-1
註冊天數 6043
狀態 離線
  只顯示 ar_yee 的帖子
CM!!!!
好好睇!!!

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-2-20 11:03 PM  代幣  -2   字數不足
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
I-See幣 11136 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-9
註冊天數 6097
來自 牙媽的肚子唷a3a"
狀態 離線
  只顯示 牙雯卍 的帖子
回復 #60 呆魚-] 的帖子

我成日都唔係home ... 同埋我好bc...so po唔到

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6083
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
快dpost啦,
果個人係咪之前係公園見到果個人呀?

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6097
狀態 離線
  只顯示 牙雯卍 的帖子
回復 #63 ☆小婷★ 的帖子

唔知呢....你睇下一集就會知嫁la^^
請十卜十卜

頂部
純茶x)
初生嬰兒

會員編號 404258
精華 0
積分 336
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 11242 錢
GAME幣 299 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-6
註冊天數 5977
來自 媽的肚子<3
狀態 離線
  只顯示 純茶x) 的帖子
回復 #62 牙雯卍 的帖子

你既然有時間回人地-3-
咁不如用黎p0st`

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12632 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-9-23
註冊天數 6113
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
邊個啊- -?我要睇0.0"

頂部
牙佩`
初級會員

會員編號 363122
精華 0
積分 478
帖子 105
威望 0 點
I-See幣 12756 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-26
註冊天數 6141
來自 "!`友誼~世界..*[
狀態 離線
  只顯示 牙佩` 的帖子
nO.10兩個揀一個

係吾係等左好耐牙?!

吾好意思~

我LE個冇記性既人差D吾記得左LE個故事tim*

不過好才有個朋友提我.

所以我就可以為大家送上nO.10!!

多謝大家既支持..

好開心牙!!因為..已經到左第7頁LU`

.............

牙謙:哎呀!!好痛牙..邊Q個牙..行路吾bring眼GE??去死啦!!

x:哇..原來你係禁既人黎GA..

牙謙抬頭一看..

牙謙:哇..係你牙..吾好意思牙..

x:[勁開心]你重記得我牙?!

牙謙:[迷人既一笑]5..你叫詩曉琳up ma..

曉琳:係牙..

曉琳:[諗]點解佢會記得我GE?!莫非佢對我一見鍾情?!

係又吾區..我都鐘意佢..

曉琳:[發緊白日夢禁講]I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU...

牙謙:[心諗]下?!佢同緊邊個講牙..如果佢同我講就好啦*

我都對佢有FEEL..禁難得我對女仔有感覺`

但係曉琳重係度..

曉琳:[重係度傻]我愛你牙!!可吾可以接受我牙??

牙謙:[大聲]小姐!!起床啦!!

曉琳:[客到傻左]下?![彈左起身]咩事咩事?!

然後曉琳就摸下自己塊面..

曉琳:好才好才..未死得

牙謙:[偷笑中]

曉琳:[好驚]你做咩牙?!你想點牙?!

牙謙:你頭先係度話咩I LOVE YOU..有話咩可吾可以接受我禁..

曉琳:[面紅]

牙謙:你究竟同邊個講牙想?!

曉琳:下..下..關你咩事姐~

牙謙:哦

然後大家互望..

曉琳+牙謙:[面紅]

曉琳:你知吾知牙?!頭先你係度笑..我以為你想....姦左我....[面紅]

牙謙:咩你好想咩?![哄埋去曉琳既臉]

曉琳:咩..咩..牙[心諗]佢真係好令仔牙..

牙謙:你肯我都吾肯啦..冇D身材

曉琳:你..你..[比牙謙激到死死下]

牙謙:[心諗]其實佢真係好令女..有好身材!!

曉琳:吾同你講住啦..886

當曉琳走左之後..

有個女仔跑去牙謙身邊..

x:謙謙..我返黎啦!!

牙謙:牙宜?!

牙宜:[發姣]哎喲..謙謙..你重記得我牙?!

*新人物:何善宜(牙宜)牙謙既前度[女]朋友..牙謙好愛佢..但係知道左牙謙係機既之後..就離開左牙謙`

樣OK..身材OK..好窮..所以她貪錢*係個好犯賤既人

牙謙:你點解會返左黎GE??

牙宜:鐘意咪返黎lo..點牙?!見到我開吾開心呢??

牙謙:OK啦

牙宜:我重好愛你GA!!

牙謙:哦

牙宜:我好想同你複合!!

牙謙:下?!你比D時間我啦..[心諗]曉琳同牙宜都係我愛既人..我應該點做好?!

牙宜:55..你慢慢考慮啦..我大把時間

<曉琳個邊>

曉琳:係bor..個個男仔究竟叫咩名呢?!不如我返去問下佢啦!!

之後曉琳就跑返去個個公園度..

去到公園..曉琳最吾想發生既野終於發生左..

曉琳見到牙謙同牙宜係度KISS`

D人重係度大叫:哇!!好Sweet牙..

有D已經有情人既女仔就同D男仔講:你睇下人地幾sweet..你都吾會禁做..

曉琳:[無奈]法國式既濕吻..[失控+狂流眼淚]haha..haha

牙謙聽到一把好熟悉既聲..就抬頭望..

牙謙:[意想不到]曉..琳

曉琳:[扮開心]嗯..HI..你女朋友牙?!

牙宜:係牙..你好..

牙謙:你黎做咩牙[好溫柔]

曉琳:其實我黎係好想問你叫咩名既..

牙謙:哦..我叫鍾正謙..你可以叫我做牙謙or Andrew!!

曉琳:個名好好聽牙..牙謙牙謙..

牙宜:[一巴打左落曉琳度]八婆..你做咩牙謙牙謙禁..叫到禁親熱牙?!

曉琳:[望住自己塊面]禁我而家走啦..

當曉琳令轉面想走既時候..

牙謙:[心痛]曉琳..佢吾係我女朋友黎GA

曉琳:[係禁喊]我..吾,,理..佢係吾..係你女朋友都好..我好想同你講一句說話..

就係我愛你..由我第1見到你..我已經愛上左你..但係事到如金..

[望下牙宜]我諗我應該學識點去忘記你..我要講既係禁多..有緣再相見!!

牙謙:[眼紅紅+心痛]

牙宜:[再一巴打落曉琳度]你LE個賤女人..你講到好似係你讓仔比我禁..謙謙根本就係愛我多D GA啦..

[勁大聲]你係第3者牙!!

曉琳一聽到LE個說話之後..佢知道自己吾應該再留係LE個傷心地..所以就跑走左..

牙謙:何善宜!!你點可以禁樣罵佢GA?!

牙宜:[眼紅紅]你從來都冇try過禁罵我GA!!你而家竟然為左一個賤女人而罵我?!

鍾正謙!!我同你講牙!!我比3日時間你..一係揀佢一係揀我!!3日後係LE度等

牙謙:[好煩]得啦得啦!!你快D同我走牙!!我而家好煩牙!!!!!!

跟住牙宜就走左..

然後所有人都散場..

<待續>

想吾想知最後牙謙會揀邊個呢?!

而曉琳又跑左去邊呢?!

牙謙同曉琳又可吾可以有情人終成眷屬呢?!

想知就要睇下一集啦..

要有cm先會po ga bor..

BY牙佩`

頂部
白之戀人
嬰兒上路

會員編號 394792
精華 0
積分 306
帖子 76
威望 0 點
I-See幣 11252 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-18
註冊天數 6027
狀態 離線
  只顯示 白之戀人 的帖子
十卜!!!好好睇Ar!!!+油!!!

我糸小羽
頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6097
狀態 離線
  只顯示 牙雯卍 的帖子
小佩勁牙...po到第10 - -""你好叻牙...叻女叻女!!!

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12632 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-9-23
註冊天數 6113
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
機ge會鍾意女人@@?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...