加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
呀邱
初生嬰兒

會員編號 58558
精華 0
積分 417
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-22
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 呀邱 的帖子
I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: 呀邱
我幾碎:15
我對i-see既印象:個壇整得幾靚.
玩左i-see幾耐:1日咋.
同邊個最fd:都好多下.
鍾意邊個:我男友
平時係開咩區玩:心理測驗區
鍾意咩明星:Justin!
咩星座:水瓶座
叫咩花名:呀邱
---------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yuko121
初生嬰兒

會員編號 223616
精華 0
積分 361
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-28
註冊天數 6461
狀態 離線
  只顯示 yuko121 的帖子
我叫咩名:yuko121
我幾碎:13
我對i-see既印象:好熱鬧
玩左i-see幾耐:1個月
同邊個最fd:好多
鍾意邊個:我boyfriend
平時係開咩區玩:
鍾意咩明星:好多
咩星座:雙子座
叫咩花名:曲奇

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lwc1112
初生嬰兒

會員編號 233025
精華 0
積分 364
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-19
註冊天數 6439
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 lwc1112 的帖子
              我叫咩名:LWC
              我幾碎:16歲
              我對i-see既印象:唔錯`因為果FD話好,,
              玩左i-see幾耐:1 DAY
              同邊個最fd:KI
              鍾意邊個:......NO
              平時係開咩區玩:吹水
              鍾意咩明星:方力申
              咩星座:天蝎座
              叫咩花名:牙盔=]

頂部
[_ING`MAN]
初生嬰兒

會員編號 233642
精華 0
積分 370
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11018 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-20
註冊天數 6438
狀態 離線
  只顯示 [_ING`MAN] 的帖子
I AM ??
我叫咩名:KATHY
我幾碎:12
我對i-see既印象:好 到 爆 啦\
玩左i-see幾耐:1 日 都 冇..{BUT 幾 LIKE 呢 個 論 壇 啵}
同邊個最fd:冇 AR >V<
鍾意邊個:冇=]]]
平時係開咩區玩:笑 話 區,,XDDD\
鍾意咩明星:BERRYZ 工房=\
咩星座:水瓶
叫咩花名:ING`MAN
YA YA .. 打 完 啦 >V< 會 吾 會 加 分 ?!

頂部
mice_0311
初生嬰兒

會員編號 95939
精華 0
積分 446
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-2
註冊天數 6760
來自 .... 秋葉原╭ ★
狀態 離線
  只顯示 mice_0311 的帖子
我叫咩名:Janet
我幾碎:17
我對i-see既印象:sogd
玩左i-see幾耐:冇計過
同邊個最fd:may
鍾意邊個:me
平時係開咩區玩:tst
鍾意咩明星:no ar
咩星座:雙fish座
叫咩花名:屁股..

頂部
YAMMI
吹水新手
我是楊小煜的頭號FaNs

會員編號 233882
精華 0
積分 3250
帖子 2770
威望 0 點
I-See幣 22404 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 3 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-21
註冊天數 6437
狀態 離線
  只顯示 YAMMI 的帖子
我叫咩名:YAMMI
我對i-see既印象:好令
玩左i-see幾耐:幾日啫
同邊個最fd:冇
鍾意邊個:冇
平時係開咩區玩:好多
鍾意咩明星:EASON
咩星座:巨蟹
叫咩花名:YAMMI

頂部
~奈奈~
嬰兒上路
我係娜娜!! 一個奈葉迷

會員編號 137979
精華 0
積分 503
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-3-17
註冊天數 6686
狀態 離線
  只顯示 ~奈奈~ 的帖子
我叫咩名:娜娜
我幾碎:14
我對i-see既印象:好多野睇
玩左i-see幾耐:都幾個月啦
同邊個最fd:Mandy_kar
鍾意邊個:冇
平時係開咩區玩:日本動畫區or心理測驗區
鍾意咩明星:冇
咩星座:山羊
叫咩花名:娜娜or小娜

頂部
阿晞晞
初生嬰兒

會員編號 235072
精華 0
積分 413
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11068 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-24
註冊天數 6434
來自 Easy Country
狀態 離線
  只顯示 阿晞晞 的帖子
I AM ??
我叫咩名: 阿晞晞
我對i-see既印象: good
玩左i-see幾耐:今天
同邊個最fd:無呢
鍾意邊個:秘密
平時係開咩區玩:還不知道耶   等下去逛逛
鍾意咩明星:金楨勳
咩星座:金牛座
叫咩花名: 晞晞 , 阿晞  OK

頂部
moonting1011
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 209760
精華 0
積分 1153
帖子 733
威望 0 點
I-See幣 17882 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-9
註冊天數 6510
狀態 離線
  只顯示 moonting1011 的帖子
I AM ??
我叫咩名: 婷婷=]
我幾碎: 14   (係咪好細呢^^)
我對i-see既印象:好多野睇既一個forum
玩左i-see幾耐: 唔記得lu
同邊個最fd:  winky ,, grace ,, michelle   =]
鍾意邊個:   一個叫 ting ting 既男生
平時係開咩區玩: IQ,,,心理測驗 ...同笑話
鍾意咩明星: 飛輪海,,SWEETY,, 藤原龍也,,183,,TWINS,,DANIEL(HARRY POTTER)______仲有好多哇
咩星座:  天秤女孩
叫咩花名:  TINNY(我英文名) ,,,天理(好友改的),,,牙曾(班上男同學改的...蠻喜歡的呵呵),,,肥肥白白(最無奈的一個....我也不是很肥.....覺得幾攪笑的)________仲有好多花名___唉

頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6735
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子
我叫咩名:bobbycute
我幾碎:16
我對i-see既印象:  好!
玩左i-see幾耐:lee排再玩
同邊個最fd: i-see就冇
鍾意邊個: ??
平時係開咩區玩:  周圍去下
鍾意咩明星: jay,飛輪海,楊千嬅,,ivana,kay  
咩星座: pieces
叫咩花名:  bobbycute

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...