加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
茉月
初級會員

會員編號 85532
精華 0
積分 837
帖子 146
威望 0 點
I-See幣 12584 錢
GAME幣 204 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-12
註冊天數 6772
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 茉月 的帖子
我叫咩名:茉月
我幾碎:15
我對i-see既印象:唔錯啊~
玩左i-see幾耐:唔記得lu....U___U
同邊個最fd:未有..QwQ
鍾意邊個:未有..QwQ
平時係開咩區玩:漫畫區~XDD
鍾意咩明星:成日轉ga bor~不過依家係WaT~(心)
咩星座:金牛/雙子(你覺得呢?)
叫咩花名:叫茉月或者小月都ok la~:〕

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
南B
初生嬰兒

會員編號 198624
精華 0
積分 1026
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 12725 錢
GAME幣 109 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-8
註冊天數 6533
狀態 離線
  只顯示 南B 的帖子
我叫咩名:南B*
我幾碎:12
我對i-see既印象:初梨報道*吾清禁=]
玩左i-see幾耐:2日到
同邊個最fd:張小LUN`!
鍾意邊個:[你]牙xP
平時係開咩區玩:私相
鍾意咩明星:JAP>>
咩星座:山羊咩咩
叫咩花名:南B*

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-12 07:56 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yandyli_128
嬰兒上路

會員編號 198724
精華 0
積分 469
帖子 51
威望 0 點
I-See幣 10971 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-8
註冊天數 6532
狀態 離線
  只顯示 yandyli_128 的帖子
我叫咩名:牙恩
我幾碎:14
我對i-see既印象:好
玩左i-see幾耐:一個月到
同邊個最fd:好多人
鍾意邊個:明道
平時係開咩區玩:『搵』錢地帶   
鍾意咩明星:183 club
咩星座:人馬
叫咩花名:妹妹,,yan,,牙恩

本帖最近評分記錄
紫`   2006-8-13 12:44 AM  代幣  +10   
YAN:D   2006-8-13 12:43 AM  代幣  +10   
頂部
蝶蝶蝶;3
吹水老手
   - jennifer beliba .

會員編號 171693
精華 0
積分 10433
帖子 6189
威望 0 點
I-See幣 25478 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 wsyan.
閱讀權限 100
註冊 2006-6-2
註冊天數 6600
來自   - 're missing you.
狀態 離線
  只顯示 蝶蝶蝶;3 的帖子

I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: 蝶
我幾碎: 15
我對i-see既印象: well
玩左i-see幾耐: 1個幾月 xD
同邊個最fd: ..cin `婉  `純
鍾意邊個: 自己..
平時係開咩區玩: 唔知 ..
鍾意咩明星: fi
咩星座: 處女 xD
叫咩花名: 蝶 .__.
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
紫`   2006-8-13 12:44 AM  代幣  +10   
YAN:D   2006-8-13 12:43 AM  代幣  +10   
頂部
SHIRMAN_1314
初生嬰兒

會員編號 197542
精華 0
積分 522
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11013 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-5
註冊天數 6535
狀態 離線
  只顯示 SHIRMAN_1314 的帖子
我叫咩名: SHIRMAN
我幾碎: 14
我對i-see既印象: 幾好!
玩左i-see幾耐: 數天"一年前也有玩唷
同邊個最fd: 多得很
鍾意邊個: 我!!
平時係開咩區玩: 好多架!!(其他又唔夠分><")
鍾意咩明星: RAINIE
咩星座: 巨蟹子=]
叫咩花名::雪*

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-13 03:02 PM  代幣  +20   
頂部
→↓§魔§↑←
初生嬰兒

會員編號 197343
精華 0
積分 1201
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 12251 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-5
註冊天數 6536
來自 ⓛⓞⓥⓔ ..
狀態 離線
我叫咩名: →↓魔↑←
我幾碎: 15><
我對i-see既印象: 都唔錯~
玩左i-see幾耐: 兩個星期至三個星期到=.=
同邊個最fd: 係岩岩識果d都好fd^^
鍾意邊個: 鍾意係會員自貼區果到d人
平時係開咩區玩:會員自 貼區....
鍾意咩明星: 古巨基......
咩星座: 雙子
叫咩花名: ┌蚊└g┐順┘

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-13 03:01 PM  代幣  +20   
頂部
Ying050514
初級會員

會員編號 183671
精華 0
積分 832
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12703 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-1
註冊天數 6571
來自 星球
狀態 離線
  只顯示 Ying050514 的帖子
我叫咩名:Ying
我幾碎:12
我對i-see既印象:好好玩
玩左i-see幾耐:2個月
同邊個最fd:婷
鍾意邊個:某男仔
平時係開咩區玩:有趣圖片分享區
鍾意咩明星:S.H.E
咩星座:白羊
叫咩花名:BB

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-13 03:01 PM  代幣  +20   
頂部
JustYami. (初音控♪)
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
I-See幣 16103 錢
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-9-12
註冊天數 6863
狀態 離線
  只顯示 JustYami. 的帖子

我叫咩名:靈
我幾碎:81513 碎 了 ,, 惡 夢 碎 數 ,,
我對i-see既印象:一 開 始 是 挺 不 錯 的 ,, 因 為 在 這 裡 交 到 很 多 知 心 好 友 ,, 同 時 地 ,, 第 1 次 的 網 戀 也 是 在 這 裡 發 生
玩左i-see幾耐:都 差 吾 多 有 一 年 嚕 ,, 呢 一 年 有 開 心 有 吾 開 心 ,, 呢 到 好 多 人 都 好 關 心 我 呢 個 無 名 小 人 **
同邊個最fd:我 想 應 該 系 年 糕 老 師 吧 ,, 他 教 懂 了 我 很 多 ,, 感 謝 他 喔 :]
鍾意邊個:呢 個 有 關 我 C 隱 既 問 題 ,, 當 然 吾 會 公 開 喇 ,, 但 系 如 果 你 想 知 既 話 就 PM 問 我 喇 :]
平時係開咩區玩:屯 門
鍾意咩明星: 我 比 較 喜 歡 漫 畫 角 色 ,, 目 前 我 比 較 喜 歡 月 島 星 璃 ,, 她 也 是 歌 星 喔 `*  
咩星座:C 子 { 好 矛 耐 性 的 那 種 ` }
叫咩花名:靈 子 :]

本帖最近評分記錄
頂部
KAKAYEE:]
吹水學徒

會員編號 46329
精華 0
積分 3357
帖子 1103
威望 0 點
I-See幣 13893 錢
GAME幣 70 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蜜糖B女
閱讀權限 60
註冊 2005-9-27
註冊天數 6848
狀態 離線
  只顯示 KAKAYEE:] 的帖子
我叫咩名:KAYEE
我幾碎:16了..''
我對i-see既印象:不錯
玩左i-see幾耐:好耐了
同邊個最fd:差不多
鍾意邊個:自己吧
平時係開咩區玩:頭區
鍾意咩明星:MM
咩星座:雙魚
叫咩花名:死YEE

本帖最近評分記錄

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA=)

頂部
田中君
吹水天王

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 188915
精華 0
積分 23143
帖子 20283
威望 0 點
I-See幣 49500 錢
GAME幣 167 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 月若灕
閱讀權限 120
註冊 2006-7-13
註冊天數 6558
狀態 離線
  只顯示 田中君 的帖子
我叫咩名:24732。
我幾碎:20。
我對i-see既印象:年齡層偏低。
玩左i-see幾耐:一個月。
同邊個最fd:看看我簽名檔那主題有什麼人啦。
鍾意邊個:我愛人囉。
平時係開咩區玩:吹水區、化妝討論區。
鍾意咩明星:椎名林檎、中島美嘉。
咩星座:雙子座。
叫咩花名:藪、字字。

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-13 03:02 PM  代幣  +20   

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...