加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 草貓 於 2007-8-29 06:04 PM 發表
快D P0啦

等緊你P0哇..

SUP牙

0k`即刻p0!!
嘻嘻..
THzzz*

QUOTE:
原帖由 :..鬼娃..: 於 2007-8-29 10:38 PM 發表
=0=* 正 a____a'

笠 多 幾 篇 黎 !

kEE..
0k`即p0!!
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線

8個cM`
4篇..
即p0了"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
* CH 52 =) `

我 :: EE,,多謝你,,我已經諗到點做`
旦系 ,,為防簡錯左 ,,我都系等多陣先決定上吾上`

的士 :: 嗯 .你咁就岩喇 .`=)
咁我吾左你喇 .再見 xd` 祝你好運`

之後我就去機場` 坐左系到 .
等左30分鐘左右 -_-都差吾多入去

柔佢地戈邊 ------------------`

峰 :: 柔 .點解吾見小妍既?!.

楠 :: 系L0` 我見佢1考完就走左 .佢去邊ah?

柔 :: 唉 .算喇 .呃吾到咁耐咖喇 .我諗小妍都走左喇`

峰 :: 下 ..小妍 .佢走左? 去邊ah?-_-

楠 :: 做乜吾1早話我地知ah?

柔 :: 冷靜-0-

豪 :: 小妍 .佢為左吾想3個痛苦,,簡左離開 T3T`

峰 :: {保持冷靜} .佢去左邊?

柔 :: 我認成左佢吾講得咖 .你吾好逼我喇`/__\

豪 :: 老婆 .系時候咖喇 ` -佢去左英國

峰即刻走左去 .

全班 :: 楠 .你做乜吾追ah?

楠 :: {喊+苦笑} .我知 .佢最愛戈個系峰 .我吾想去S0妖佢地` {之後慢慢行走左}

峰戈邊 .佢1出門口 .
就節左架的士 .去機場*V*
我戈邊 .就快要入嚕`

我 :: 都系算喇 ./__\ {有點失落}
--------
峰 :: 的士 .吾該快D `

的士 :: 睇你都系追女仔喇 .`

峰 :: {無奈} .姐姐 .吾該快D好無?

其實系岩岩車小妍戈個EE .

的士 :: 唉 .你宜家D後生仔女真系ah`
中意人又要逃避 .岩岩我車戈個女仔 .佢喊到幾可憐ah`

峰 :: {驚訝} `姐姐 .你頭先車戈個女仔 .系咪好令女咖?

的士 :: 系ah .不過喊到眼都腫曬呢`

峰 :: 系咪長頭髮 .眼大大 .矮我半個頭到喇 `

的士 :: 好多女仔都系咁咖b0`-_- 哥仔. 你玩野麼?

峰 :: 牙 .吾好意思ah` 咁你岩岩車戈個女仔有乜特徵ah?

的士 :: 樣呢 .同你形容既差吾多` 同埋佢俾人1個好舒服既感覺 .

峰 :: 系佢喇 .姐姐 .吾該再快D `

系佢加速之下 .架的士好快到左`-_-
峰沖左入去 .我呢 ,就行緊去登機`*V*
-
-
-

沒有誰能把妳搶離我身旁
妳是我的專屬天使 為我能獨佔

妳想去的地方 就是我的方向

究竟 .峰佢追吾追到小妍呢?
下回自有分曉`xd
各位CM吾該`<3

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
* CH 53 =) `

系佢加速之下 .架的士好快到左`-_-
峰沖左入去 .我呢 ,就行緊去登機`*V*

峰佢系甘跑ah跑`
都系見吾到我既蹤影`
我呢 ,就行緊去NA`
正正系呢1刻`
我另轉個頭`

我 :: 再見喇 ,,甘多位` {自言自語}

峰 :: -v-小妍?
然後即刻跑過去`

峰 :: {大叫] `小妍 ,,吾好入去住ah`

我 :: @@? 邊個叫我? {左叻右另都見吾到邊個叫佢}`

峰 :: {捉住佢}` 小妍 ,系我ah`!

我 :: {呆了] - 點解 ,,點解你會系到?`!

峰 :: {攬住我} ` 吾好走`!

我 :: -v-峰! ..點解 ..你會黎?

峰 :: 因為 -我愛你L0R` X)

我 :: {攬返佢} `傻佬,,,,,{喊}

峰 :: 嘻 ,甘仲走吾走ah?`!

我 :: 哼`! 系你搞到我無得走`

峰 :: 對了 ,你以後都走吾出我五指山`xd

我 :: 超 ,,`!甘返屋企未ah? 其實我好累!-_-

峰 :: 好 ,老婆見累 ,老公陪訓!xd

之後佢地就去搭車閃返屋企*V*

系床到`!

我 :: 峰ah `甘楠 ..點?

峰 :: 你見佢無追黎就知道喇`!

跟住`!就系甘 ,訓左成日`
真系好累好累`
第2朝` D同學見我返番黎` 覺得好怪!xd

同學 :: 小妍 ,點解` 會甘既?`{望下我同峰隻手`拖住左!xd}

我 :: 嘻 .我決定吾走喇 ` 開心嘛?!X)

柔 :: 小妍 -真咖`? 點解會甘既?`

我 :: 1陣同你講拉`xd

呢個時候 ,楠佢返左黎`

我 :: 楠 ..你好`!

楠 :: 早晨W0`!琴日做乜無拉拉走左去? {明知故問}

我 :: 嘻 ,,貪玩姐`xd

楠 :: 下次吾准再甘樣 ,知吾知先`?

我 :: 知喇!=)

之後我地都做返FD`
佢都知我同左峰1齊`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
* CH 54 =) `

之後我地都做返FD`
佢都知我同左峰1齊`

就系甘樣``
我地又再次成班FD 1齊返!xD

根住就上堂拉`

MLZ :: 甘多位同學``考完試系咪1身輕呢`?
好拉,,就放假拉```甘多位帥哥美女有乜搞`?

男同學 :: 緊系去溝女Na``呢間學校,,根本全部[-扒!] *V*

峰 :: 你講乜aH`?我老婆呢,,吾系aH`

女同學 :: 咪就系,,吾好話你地追吾到`
我地太高質素咋掛``

男同學 :: {臭左xD} 因為俾人UP中左`xD

MLZ :: 好拉,,吾好嘈住先``如果你地無野做`
可以返黎學校,,因為我地搞左個CAMP``

柔 :: 甘幾時aH`?

MLZ :: 系呢個月`!

豪 :: 甘多位,,點`? JOIN嘛`?

傑 :: 當然Na``放假我諗你地都無野做咖Na`xD

楠 :: 都好aH` 就甘話,,我去`!

我 :: 甘aH``我都玩Na`

峰 :: 老婆玩,,我緊玩咖`!

柔/豪 :: 我地都玩咖` 預埋吾該`!=)

我/峰 :: 洗吾洗甘齊`?-__- {你地咪又系}

之後佢地4個相對而笑``xD

傑 :: MLZ,,我地甘多個都玩咖`

MLZ :: 其實有限人數``想玩既快D報名Na`

之後D人又話要玩Na`
加加埋有10幾個到Na`

根住1UNCH``
去左味千``成班人xD
4男2女``
朋友永遠是最好的``

食完之後我地就返學Na``
行返去既時候``我同柔見到間飾物店``
之後行左過去睇Na``
峰佢地4個就去左D機鋪到等我地!xD
根住我地系到睇Na`
俾我睇中左個介子,,情侶GE`=)
真系好令好令`` 令到吾知點講``

我 :: 柔,,呢個介子令吾令`?

柔 :: 令到無侖`xD

我 :: 我想買左佢aH``

柔 :: 同峰aH`?=)

我 :: 別說廢話-3-

之後我就買左Na``
個sale就同我講,,叫我留電話`
因為要訂- 甘我咪留左l0`
峰佢地就系機鋪出返黎``
之後1齊行Na`

_________

現在的我`什麼也有`
朋友,,愛情`
但是這會改變嘛?

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
* CH 55 =) `

之後我就買左喇
個sale就同我講,,叫我留電話
因為要訂- 咁我咪留左囉
峰佢地就係機鋪出返黎
之後1齊行喇。

食完野返學校!
有個同班既女同學同我講 .有條女搵我
咁我就出左課室 .見到條女 .
個樣唔算醜樣 .都ok靚
之後佢行左過黎我到

條女 :: 張紫妍 ,的確係幾靚女既`

我 :: 就係妳搵我`? 妳邊位呀?識妳咩? {有點不耐煩}

條女 :: 我叫沈日晴 .當然 -妳係唔識我 .

我 :: 沈日晴?!聽都未聽過 .講`!!搵我咩事?

晴 :: 無他既 .皆因我睇中左妳條仔 .陳子峰 {肯定既語氣}

我 :: 開玩笑`{普通話} .難道你睇中我就要俾妳?! .哼` {內心驚訝}

晴 :: 早料到妳會咁樣講 .唔緊要 .公平 ''竟'' 爭`

我 :: 無可能 .我地已經1齊左 .你點哂時間都無用

晴 :: 我會張佢個心由妳到移向我到 .睇住黎喇` {堅定}

【我心諗: ..峰 ` 你 .頂到嘛? .我好驚好驚,你知唔知呀? 】

之後我1路諗1路返課室 .話咁快就行到
1返到去 .峰就問我

峰 :: 老婆 .岩先果條女搵你做咩事呀?

我 :: {強顏歡笑} .嘻 .無野呀 .傾d無聊野姐

峰 :: 喔 .原來係咁` {笑}

但係 ..聰明既柔 `又點會相信小妍所講既野同埋佢d笑容呢?!

【SMS-
*柔。小妍 ,,妳呃唔到我

*妍。柔 ..我``好驚好驚 .

*柔。講我知咩事 .!

*妍。岩先個條女 .xXyz@#$!%^&$*dxyd {1五1十講哂出黎}

*柔。唔洗驚 ..你地經歷左咁多野 .峰佢唔會因為咁樣離開妳咖

*妍。我 .可能對佢無哂信心 `! 我真係驚佢頂唔到 .同左晴1齊

*柔。峰佢唔係d咁既人 .你要對佢有信心 .放心喇
1日妳仲同緊峰1齊 .就唔會因為1個女仔分開.

*妍。嗯 .希望喇 .多謝妳呀柔柔. {笑}

之後SMS完畢 .放學嚕.

豪 :: 老婆 .我地去邊呀?

柔 :: 不如 ..我地2對公公婆婆去影貼 .你地話好無?!

峰/妍 :: 同意同意 .{歡呼}

我地4個去左影貼紙相 .影得真系好令。

無耐 .去食野果時 .我電話嚮。
來電係唔知邊個黎 .

我 :: 喂! 邊位?

對方 :: 我系幫你訂介 ''子'' 果位sale。

我 :: {1聽到就離開佢地} .呀 .係係係。請問咩事?

sale :: 你要既介''子'' 已經整好喇 .想問下你幾時可以黎拎?

我 :: 我宜家未有個時間 .不如我知道再打返俾你。

sale :: 咁好喇 .再見!

峰 :: 老婆豬 .邊個黎?

我 :: {有口難言咁} ...!! D同學打黎姐.

峰 :: 但係我聽到男仔聲喎 .

我 :: 男同學 所以男仔聲囉。

峰 :: 你唔會中意佢咖可? {唔開心的語氣}

我 :: 傻佬黎咖`

頂部
永遠的承諾
初生嬰兒

會員編號 56712
精華 0
積分 986
帖子 41
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-18
註冊天數 6817
來自 你屋企
狀態 離線
CM也`=]
堅h0睇- -
+油吧=]

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線

冇人SuP既T^T
推推推!!

頂部
月淚。兔
嬰兒上路
◆"夜鬼族__萬歲-___- ...

會員編號 326426
精華 0
積分 483
帖子 94
威望 1 點
I-See幣 12289 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-30
註冊天數 6229
狀態 離線
  只顯示 月淚。兔 的帖子
我回...
岩岩睇哂...
宜家兩個...
post啦///
一個都好...
個故好好睇呀//
sup~*

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6495
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
我泥我泥-0-`
推推推`xd
好好睇`快D`p0st牙-0-
吾好吊癮了`xp

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...