加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
YOYO:哦-我知你邊位啦"
    DIU我個條仔*
DICKY:我DIU你媽媽就真"
南:吾好咁過份[把聲好MAN*V*]
蛙:佢係你條女!?
南:吾係
蛙:咁得啦-你吾好左住我地
YOYO:你尋晚係床度又話好愛我*?
蛙:你呢D女係人刀上得啦
YOYO:你個8婆丫[摑蛙=W=]
南:你咪咁過份啦-仆街[摑YOYO=3=]
YOYO:你..我打去叫我丫哥泥-打鳩你地班仆街
[電話中-,,][係間荼餐廳傅出泥]

[原來係立*O*]
立:喂-,,
YOYO:契哥-我比人恰"
立:由你比人打死囉"[企係身]
  [大嗌]你呢D性格真係吾撚知點講你好
    我咩刀睇到曬啦-你打我丫妹
YOYO:我夠係你丫妹洛
立:我係人類-吾會有D畜生既野做我細妹咖囉

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
雞係畜牲

立:好妹妹"
YOYO:我話比黑哥聽*
立:你應為我老豆會幫你咩-白痴"
   老豆話你再搞到獲就搵人打撚死你
YOYO:我,,
立:我乜春!?你1係E+走-1係我CALL人泥*揀
YOYO:挑*[個手拎住隻碗][行埋蛙度-口拍]

蛙個頭就咁爆光=W=
立:你老尾..[未講完]
DICKY+南:仆街-你死撚梗[對望]
DICKY:蛙你吾好有事[抱起蛙-搭的士LU]

哇嗚嗚嗚..
小欣*喊緊"
俊:小欣做咩喊丫!?
小欣:蛙姐姐好多血-,,
YAN:[刀喊緊]放心啦-蛙姐姐冇事咖
    快D根住DICKY`=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
THEN佢地去曬[瑪麗]E院*
DICKY:E生-佢留好多血丫
護士:吾好意思-我地E+只係可以幫佢止血'
    因為要做分流"
DICKY:咩分流丫
護士:睇下D人傷得點*
DICKY:你見吾到流血咩"會吾嚴重咩
護士:吾好意思-我E+搵人泥幫佢止左血先
     你地要坐係等候室等嗌名
DICKY:吾使啦-你幫佢止左血先"

THEN止完血*
護士:佢可能會留[巴]
DICKY:你同佢鑝左幾多針丫
護士:12針"
DICKY:夠啦-吾該

之后YAN佢地刀到了
立:佢點丫!?
DICKY:鑝左針好好多=]
立:1日最衰刀係我
DICKY:知就好啦
立:我..
俊:你吾好咁啦-立刀吾係特登"
蛙:你吾好鬧哥哥啦
DICKY:你地1個2個幫曬佢得啦
     E+係佢搞到蛙咁咖

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

蛙:你吾好鬧哥哥啦
DICKY:你地1個2個幫曬佢得啦
     E+係佢搞到蛙咁咖
蛙:你吾好趕佢走囉[啤住DICKY]
DICKY:我,,

[老婆-聽電話話話*係你老公我打泥]=3=[YAN玲聲]
YAN:喂,,
YAN媽:喂-丫囡[超好聲好氣]
YAN:你做咩咁溫柔同我講野丫
YAN媽:咩丫-我不嬲刀咁溫柔"
YAN:吾知你啦-打泥做咩
YAN媽:聽日我地1齊去飲茶
YAN:咁我帶埋俊去
YAN媽:吾得[好堅決]
YAN:點解丫
YAN媽:冇丫,,我地1家人飲丫MA
YAN:俊刀係我1家人
YAN媽:吾得就吾得-聽日你返泥屋企先,,係咁啦[CUT線]
YAN:我,,
    DIU,,
俊:咩事丫!?
YAN:我老母要我聽日同佢飲茶吾準帶埋你囉
俊:喔,,咁好小事姐*你聽日去飲茶啦
   飲完我去接你
YAN:嗯*
蛙:咁聽日咪冇人陪我囉
立+DICKY:有我丫MA
DICKY:你想點姐,,你係咪想溝佢
立:吾係,,我當佢係細妹咋
DICKY:唉,,算撚數*我吾想同你嘈

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
但係YAN覺得佢老母吾係想同佢飲茶咁簡單!!
  決定打比佢老母"
YAN:你叫我去飲茶係做乜咖!?[吾好老脾]
YAN媽:相體囉[口快快講左出泥]吾係吾係,,同人飲茶
YAN:相體我吾會去囉"
YAN媽:我已經約左人啦-人地又有塊田
YAN:有田有Q用咩-起吾起到樓丫
YAN媽:梗係得啦"你聽日著得靚靚地丫我話你知"
YAN:[CUT線]
    唉,,老公-我聽日去相體
俊:你咪有我囉"
YAN:唉,,我老母話我聽日1定要去囉-仆街"
蛙:咁你嚇走佢咪得囉
YAN:點嚇WOR
蛙:哈哈哈[笑到失控]你食食下野個陣-冇啦啦大嗌-XD
   之后又正常返,,之后你叫[奶黃包],,C開張紙之后
  就同奶黃包講-你出吾出聲丫"你信吾信我打到你流[龍]
  THEN你1手打洛個包到,,就話[哼]仲吾流龍".,,,,,
ALL:哈哈哈

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

蛙:哈哈哈[笑到失控]你食食下野個陣-冇啦啦大嗌-XD
   之后又正常返,,之后你叫[奶黃包],,C開張紙之后
  就同奶黃包講-你出吾出聲丫"你信吾信我打到你流[龍]
  THEN你1手打洛個包到,,就話[哼]仲吾流龍".,,,,,
ALL:哈哈哈
  之后1泥就拎2個夾係[格LA底]飲完荼就比伯母食
   XD!!
YAN:你吾好咁變態啦-,,我好冇面咖"
蛙:車,,咁你1係拒絕佢囉*
   呢個只不過係正常D既做法=]
  XD!!你想趕走佢就用我個個方法啦*
YAN:你痴線啦-,,
蛙:HAHA!!返屋企啦-吾使去旅行!!
YAN:但係你間屋比人賣左啦
蛙:咁快*?
YAN:有熟人咖MA!!
蛙:WA,,識得D有錢仔WOR*
YAN:死啦
立:咁返我屋企先啦-蛙"
蛙:OKOK!!
DICKY:咁我呢*?
立:梗係返我屋企啦,,
DICKY:哦,,[有歉意]
立:吾好咁啦
DICKY:對吾住"
立:心照咖呢D野"

之后佢地返屋企,,但小欣堅持要去俊屋企
東:真係吾好意思,,小欣好麻煩!!
YAN:吾係吾係,,佢咁中意俊"俊刀好樂意既"
俊:HAHA,,
YAN:你丫..著呢條褲啦
    D褲成日亂擺
俊:我著左條啦-我得2隻腳1個PAT點著咁多褲
YAN:你..
小欣:HAHA

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
俊:我著左條啦-我得2隻腳1個PAT點著咁多褲
YAN:你..
小欣:HAHA
小欣:我要幫YAN姐姐,,咬你!!

係咁用冇牙既口咬洛去-XD
 仲好多口水"

去蛙個面LU!!

蛙1返到去就攤左係SOFA度
蛙:好累丫"
立:抖下囉!!
DICKY:我地會吾會左住你咖"
立:吾會吾會,,
蛙:哥哥-我好想問你樣野
立:除左問我點解吾講你知我有黑底之 外你問啦
蛙:魚,,人地就係想問你呢樣"
立:吾好意思-答你吾到!!
蛙:點解吾答WOR!!哼,,我自己諗
立:你[天資聰敏]諗到先算啦
蛙:你..[返入房]
DICKY:佢真係成個細路咁
立:嗯,,DICKY!!我想同你講多次"
DICKY:咩丫*?咁正經既個樣
立:吾好再HURT蛙
DICKY:喔.,,我知咖啦!!
立:吾係既話,,嘿嘿
DICKY:知你有料啦-大哥" 

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
立:打鳩你-XD[玩打交]
DICKY:肚餓啦-洛去食野=]
立:嗯[大嗌]蛙,,洛去食野啦!!
蛙:我仲未諗到-我吾會做咖!!
立:你吾好咁啦-食野重要D*
蛙:哥哥既野重要D-,,
立:我地買返泥比你食
蛙:你地中意啦
立:咁我地行啦WOR!!
DICKY:嗯[大嗌]自己係屋企小心D!!
蛙:知啦-BYEBYE"

蛙仲係咁諗,,
 吾通哥哥*O*
可想比人知=V=
  我呢個諗法同哥哥簡直1樣啦

諗諗下就訓左LU!!

而佢地刀上返泥"仲打比俊佢地叫佢地過泥"

全部人到家的時候*
YAN去左廁所!!
YAN:頂"
蛙:做咩丫!?
YAN:我流血囉
俊:[好緊張]邊度丫
蛙:挑,,
YAN:哈哈哈"
俊:邊度流血姐!!
YAN:我講吾出口*
俊:[無言]GET到啦

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
俊:邊度流血姐!!
YAN:我講吾出口*
俊:[無言]GET到啦
DICKY:[面紅]吾好意思
小欣:點解吾用膠布丫-YAN姐姐
    咩叫M巾*?
YAN:[啤1啤DICKY-講多句]多得你啦-DICKY哥
    小欣-你大個D就會知
小欣:哦=]

第2日*YAN要去相體啦
係荼樓*
YAN媽:咁遲咖=]
YAN:[細聲]泥左已經比面你"[啤住佢老母=V=]
YAN媽:係啦-係啦*陳太-你個仔仲未泥既
陳太[相體的MAMI]:1講嘈粗-嘈粗就到啦-就係后面

YAN望后去-咁面熟*
陳太:咁耐先泥咖-南*
南:遲左起身姐,,你地刀未叫野食啦
陳太:哎也,,吾好意思*我個仔係咁咖=]
    佢叫陳朗南*今年18歲
   不過刀讀吾完中五囉
YAN媽:我個女刀吾係好好咋*
     17歲讀完中五刀吾知做乜
陳太:哦,,吾係丫,,1表人才*
YAN:陳太-你個仔18歲咋WOR
    吾使咁快相體丫MA!?
南:你吹丫,,你吾記得我啦
YAN:識鬼你
南:荼餐廳呢
YAN:[回想起]哦,,係你*
南:就係囉,,我忽然間對呢頭婚事好有興趣!!
YAN:我有男朋友咖-,,

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
陳太:下,,乜原來你有男朋友咖啦"
YAN:係丫,,
陳太:咁r,,
南:媽子-你放心啦*我吾介意
陳太:但係,,好似破壞緊人地咁
南:我吾會做任何野破壞佢地既"
YAN媽:HEY,,佢刀咁講啦"吾好咁啦
陳太:但係,,
YAN媽:吾好但係啦*飲茶啦
YAN:我想走先囉
南:我送你
YAN媽:好丫好丫"我比條鎖匙你啦"
南:吾該你YAN媽*
YAN:媽咪-你有冇搞錯[走左出去LU]
南:吾好咁講你MAMI-佢刀係想幫我同你姐
YAN:我17歲咋-,,使同你結婚!!吾好咁吾知羞啦"
    我仲有丫俊咖
南:我會等你丫,,對你幾有興趣!!
YAN:對吾住囉-我對你冇興趣!!
南:送你返屋企先啦=]
YAN:吾使啦-我去男朋友屋企咖

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...