加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
檸檬`
嬰兒上路

會員編號 349626
精華 0
積分 448
帖子 58
威望 0 點
I-See幣 12623 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-22
註冊天數 6184
狀態 離線
  只顯示 檸檬` 的帖子
我 寧 願 牙 妍 同 牙 傑 OR 牙 楠

一 齊 都 好 過 同 牙 峰 LO ..   佢

吾 信 自 己 女 朋 友 重 要 最 後 吾 認 錯

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-8-16 12:02 AM 發表
哇,,
好正呀,,
我覺得最後小妍都係同峰一齊,,
十卜,

呵呵`
0fcl0SE-xDD"
THzzz*

QUOTE:
原帖由 【└鱔魚┘】 於 2007-8-16 12:10 PM 發表
h0h0睇唷''
10卜您...XDDDD*

嘻..
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 H!u. 於 2007-8-16 01:16 PM 發表
尼3集刀冇咩講既`

但系好好睇xp.

快d p0 la*

嗯嗯**
不過..暴風雨前夕都係好平靜既..
OK*宜家P0!!
THzzz*

QUOTE:
原帖由 ~小晞~ 於 2007-8-16 03:09 PM 發表
十卜你呀

呵呵`
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小笨`慧 於 2007-8-16 05:24 PM 發表
+ 卜 你 丫 /\/\"

h0 h0 睇 `

傑 甘 賤 咖 ! .\/.

THzzz*
嘻..
係有d賤人先好睇ma..

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-16 06:04 PM 發表
十卜...
小妍同小柔B真係好姐妹...
PO啦..PO啦...

THzzz*
呵呵`
OK*宜家p0喇`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 :..鬼娃..: 於 2007-8-16 06:12 PM 發表
個 峰 真 系 超 衰 l0'

臨 走 仲 要 甘 Hurt 妍 ..

系 我 一 把 車 落 佢 度 '

嗯..
你都幾暴力嫁啵-xDD"[[唔好嬲喎]]
THzzz*

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-16 07:54 PM 發表
呢幾集悶悶地-3-`
我都系想知妍同個衰人點-vv-`
xpp`

嗯嗯**
HEHE~
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 檸檬` 於 2007-8-16 08:11 PM 發表
我 寧 願 牙 妍 同 牙 傑 OR 牙 楠

一 齊 都 好 過 同 牙 峰 LO ..   佢

吾 信 自 己 女 朋 友 重 要 最 後 吾 認 錯

咁的確..同佢地一齊好d既..
不過人就係咁嫁喇`
AnyWay,,
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

嘩嘩嘩!!!
9個cM`加埋之前果個一共10個..
即係5篇"
讀者們有褔Luuuu*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

________[ cHhhh 32 ] - * =)

柔 :: 我地宜家都吾系好肚餓 ..夠咖喇 `我地成日都系咁的-3-

楠 :: 咁你地中意喇 *V*

咁佢地食完之後就返學校 `

楠 :: 喂 !! 1陣間搵妳 ..我去打波 `

我 :: 我去睇你打得吾得 ???

楠 :: UM ..妳地中意N0R

我 :: 柔柔 ..睇吾睇 ?

柔 :: 是但N0R *

楠 :: 行NA ` =)

thEN我同柔就去睇佢打波 *
唉 `咁岩俾我見到峰佢都系到打緊波-vvv-
之後我吾理 ..行去楠到睇佢打算了 `
根住峰打打下見到我 ..無理到N0R `
佢有佢打波..我有我睇波*V*

打聆 *** 上堂 ..

楠 :: 我打波系咪好型呢 ??XD

我 :: 系AH系AH ..真系型既姐 ` [ "皮"視 ]

楠 :: 超 ..

柔 :: 喂 ..吾同你地傾住..搵下我隻豪先XD

我 :: 重色輕友 -3-

楠 :: 喂喂喂 `行快d喇 `

我 :: 我吾想上AH ..陪我AH

楠 :: 大小姐AH ..咁妳想去邊AH ?

我 :: 我地去天台 =)

楠 :: 是但N0R `

theN我地上到去了 ..
楠系到煲煙N0R `

我 :: 喂 ..講D野你知AH `其實我同陳子峰拍過拖咖 `‵

楠 :: 咁做咩你地會散 ?

我 :: 因為1個誤會 -vvvvv-

楠 :: 妳宜家仲好中意佢 ? `

我 :: 之前既事喇都系 ..宜家 ? 我自己都吾知 `-____-"

楠 :: 咁如果話我想溝妳呢 ? `XD

我 :: 咪玩喇 ` 玩吾起 ..傷過1次已經夠 !!!

楠 :: 咁無野N0R `去吾去我屋企AH ?

我 :: 去你屋企 ? 點知你會吾會對我做什麼 XD

楠 :: 吾信我 ...算 !!!`-3-

我 :: 去咪去N0R `超 !=333333333=

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

*_________-cHhhh 33 =)

楠 :: 吾 信 我 ...算 !!!`-3-

我 :: 去 咪 去 N0R ` 超 !=333333333=

之 後 我 就 同 佢 1 齊 去 j0R 佢 屋 企 =)

去 到 NA ` 佢 屋 企 都 OK 既 ..整 齊 中 帶 小 小 凌 亂 !!!
吾 可 以 話 大 * 吾 可 以 話 細 -3333-
都 幾 令 咖 ` =)

我 :: E ..你 屋 企 都 OK 喎 !!! 無 人 既 ?

楠 :: 下 * 我 自 己 1 個 住 既 -33-

我 :: 車 - 咁 得 閒 我 上 黎 得 吾 得 AH ?

楠 :: 你 中 意 N0R =)

我 :: 我 要 玩 電 腦 >333<

楠 :: 系 房 ` 自 己 去 玩 NA !!!

theN 我 走 左 去 自 己 玩 ..
睇 見 個 M0N 有 張 相 ` 2 個 男 仔 ..
1 個 系 楠 ..另 1 個 吾 知 系 邊 個 -,-"
不 過 幾 令 仔 -3-

我 :: 喂 ..李 啟 楠 小 deE deE * 呢 個 男 仔 邊 個 黎 ?

楠 :: 邊 個 AH ? [ 行埋黎 ] 佢 系 我 AH 哥-vvv-" [ 沉默帶點不愉快 ]

我 :: 喔 ..幾 令 仔 WOR * 做 咩 無 喇 喇 咁 既 樣 AH ?

楠 :: 其 實 ........佢 系 1 單 意 外 中 死 j0R * [ 不高興]

我 :: 下 ..節 哀 順 變 NA !! 開 心 D ..人 都 令 仔 D =)

楠 ::
佢 系 我 最 中 意 既 1 位 親人 `
佢 細 個 個 陣 已 經 好 錫 我 -3-"
到 大 個 ..我 同 佢 就 好 似 朋 友 咁 `{微笑}
記 得 有 1 次 * 佢 中 意 左 1 個 女 仔 ..
佢 吾 夠 膽 開 口 * 搵 我 做 替 死 鬼 黎 識 佢 !!!
識 到 佢 之 後 ..反 而 系 個 女 仔 主 動 話 同 佢 1 齊 *
佢 緊 系 開 心 NA ` 過 左 1 個 月 ..佢 竟 然 同 左 個 女 仔 分 手 -vv-"
之 後 佢 1 路 都 無 拍 拖 ..
系 上 年 開 始 ` 佢 先 拍 返 拖 `
佢 仲 同 左 個 女 仔 1 齊 去 日 本 渡 假 ..1 個 月 後 *
佢 條 女 黎 左 搵 我 ` 1 邊 喊 1 邊 話 佢 地 發 生 意 外 既 過 程 ..
原 來 佢 系 為 左 救 佢 條 女 令 到 自 己 無 左 條 命 *
當 時 我 呆 左 呆 ..當 然 吾 會 系 佢 條 女 面 前 喊 NA "
返 到 屋 企 ..我 講 左 個 真 相 比 屋 企 人 知 ..
我 地 成 家 都 系 到 喊 ..諗 返 起 佢 真 系 覺 得 佢 傻 .. { 眼濕濕 }

我 :: 對 吾 住 AH ` 如 果 我 吾 問 可 能 你 就 吾 會 諗 返 ` =[

楠 :: 吾 關 你 事 .. 系 我 自 己 要 諗 ` { 喊+攬住我 }

我 :: {1齊喊} 你 吾 好 咁 NA * .. 你 咁 會 搞 到 我 好 自 責 咖 `=(

楠 :: 我 無 野 WOR ` 其 實 我 都 吾 知 點 解 會 同 你 講 咁 多 野 `=)

我 :: 呵 .. 我 吸 引 囉 XD

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

*_________-cHhhh 34 =)

我 :: 呵 .. 我 吸 引 囉 XD

楠 :: 又真系幾吸引咖 `xP

我 :: 吾采你 `我想訓覺AH *

楠 :: 咁我玩電腦NA `陣間叫醒妳OK ?

我 :: OK NA `訓你張床吾介意咖可 ? xP

楠 :: KEKE * 你中意NA "

我 :: { 仆上去訓XD }

話咁快 `我就訓著 j0R ..
到 6:00 ` 我醒左 *
見到楠個電腦仲開緊 ..旦系佢自己就系電腦 [木台] 訓左 `-vvv-
等我 [目及] 下佢先 XD
睇下佢個M0N ..系到上緊壇果D `
睇下佢個樣 ..真可愛 -3- 真系幾得意咖 =]
[目及] [目及] 下 ` 佢無NA喇醒左 ..

楠 :: 做咩眼甘甘咁望住我呢位大令仔 ? XD

我 :: 嘔 -,- " 我中意望咪望N0R `=3=

楠 :: 超 `系WOR ..6點幾NA `你走未 ?

我 :: 玩多陣先喇 `我返吾返都得既 =)

楠 :: 你留系到都無野玩咖B0R `-0-

我 :: 我中意留系到就留系到 `你咪嘈 xP

楠 :: 呵*100 ` KEKE [奸笑] 其實我不知幾想你系到 `奸左你都吾知牙MA -3-

我 :: 白痴仔 * 好肚餓AH `!! 有咩食 ?

楠 :: 1系我同妳落去食野 `食完再送妳走OKAY ?

我 :: UM ....你中意N0R `

theN我同佢落左去食野 `食完野佢就送我走LU*

{ 差一些可一起 * 你與我那點距離 * 怎麼可以收窄至可親你 } <----電話聆聲

邊 個 打 黎 呢 ?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...