加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
THEN佢地返到屋企!!
小欣已經喊緊"
俊:[抱起佢]小欣做咩喊丫!?
小欣:嗚..我1醒吾見哥哥同蛙姐姐嗚..
俊:咁你E+見到俊哥哥開吾開心先!?
小欣:開心,,[仲喊緊]
俊:咁開心係喊咖咩!?
小欣:吾係,,
俊:咁吾好喊-哥哥帶你去食早餐好冇!?
小欣:好,,咁哥哥蛙同YAN姐姐呢
俊:[望1望佢地-訓曬=W=]你睇下佢地係懶訓豬-得我同你去食好冇!!
小欣:好,,
俊:我地細聲D-E+同你去換3先啦

THEN佢地就去M記食!!
俊:你想食咩餐-哥哥買比你食好冇!?
小欣:我想食開心樂園餐-要麥洛雞=]
俊:咁你等等啦-,,

過左陣=]
俊:快D食啦-你返幾點咖!?
小欣:9點"
俊:E+8點啦-,,
小欣:哦=]
俊:咁你慢慢食啦-仲有成個中-,,
小欣:嗯

吃完送佢返學LU!!

返去東屋企
俊:好采岩岩拎左鎖匙姐"

之后佢刀訓左!!仲交左鬧中係1點要接返小欣!!

根住嘈醒左YAN"
YAN:吾-,,岩岩去左邊!?
俊:1返泥你地個個刀訓曬-我咪送小欣返學LO
YAN:我覺得小欣中意你
俊:1個讀緊幼稚園既人你刀呷醋!?
YAN:我講真咖=]
俊:訓啦-9點幾啦-1點要接佢返泥
YAN:你去丫!?
俊:吾係叫醒東同蛙!?
YAN:唉-你中意啦
俊:你去吾去!?
YAN:梗係去啦-1間佢搶左你咁點!?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

俊:哈-佢聽我話咋-吾係中意我-吾好諗咁多啦!!
YAN:係啦-訓啦"又話1間要接佢
俊:我諗諗下-9點幾訓刀訓得3個中-我幾起吾到身"
YAN:咁你想點!?
俊:UM-返屋企"
YAN:返屋企做咩!?
俊:造人囉
YAN:車*
俊:好啦-你老公我要丫
YAN:唉-麻鬼煩"

THEN佢地返屋企造人"
俊:吾-,,舒服曬-快D沖涼啦
YAN:你係廁所叫我點沖
俊:又吾係未見過-1齊沖LO!!
YAN:吾,,

之后飛的去接小欣
小欣:[攬住俊]哥哥你遲到"
俊:哥哥有D野做-刀未訓覺就要接你啦
小欣:咁哥哥你咪好鍚我!!
俊:吾鍚你就吾會接你啦
小欣:咦-YAN姐姐點解你拖住哥哥!?
YAN:因為我地拍拖LO
小欣:咩叫拍拖丫!?[行緊返屋企]
YAN:即係俊哥哥刀中意我-
    之后我地咪1齊左個D=]
小欣:咁我同俊哥哥刀拍拖丫!?
    我有鍚到俊哥哥咖
俊:小欣"你食吾食晏就!?
小欣:食咩丫!?
俊:小欣;中意呢!?
小欣:哥哥中意食咩小欣就中意食咩!!
俊:咁我地問下YAN姐姐好冇!?
小欣:吾好,,小欣中意食吉野家"
YAN:[係俊耳邊講]佢有冇搞錯-4歲既靚妹泥!?
    睇佢智慧刀吾似
俊:咪咁啦"
YAN:你地食啦-我吾食啦"走先BYEBYE
小欣:點解吾食丫吉野家好好味咖!?
YAN:我冇謂口姐
小欣:[眼紅紅]姐姐吾中意食咁姐姐中意食咩!?
    小欣比你揀=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
YAN:我冇謂口姐
小欣:[眼紅紅]姐姐吾中意食咁姐姐中意食咩!?
    小欣比你揀=]
俊:你有冇搞錯-對個細路刀咁惡
YAN:佢真係好煩
   我個BOYFD刀要同佢分咖啦-仲想點!?
俊:[明白佢既意思]哦,,我明啦-
    你真係呷醋"
YAN:痴鬼線-邊個[抱起小欣]吾通係小欣!?
小欣:[刀驚驚地]吾..吾係
YAN:對吾係丫-丫欣姐姐岩岩心情吾好搵你發脾氣!!
小欣:[鍚YAN1淡]我刀中意姐姐-咁小欣同姐姐拍拖好冇!?
俊:[扮喊]哦,,小欣吾要我
YAN:小欣係我既-小欣中意食吉野家我地就去食好冇!?
小欣:[UP頭]嗯

睇下屋企"東岩岩醒來!!
東:吾見曬!!咦=][見到蛙]
   唉,,點解你吾中意我!?
[鍚左蛙1淡]
蛙:[醒了]早晨"
東:早!!

THEN佢地就尷尷尬尬咁冇野講!!
  刀維持左2日*中於刀立出院啦*
蛙:哥哥-搬曬野去你度啦!!
立:咁我地E+返屋企啦"
蛙:嗯-其實呢-,,我想
立:嗯!?
蛙:我想飛去英國!!
立:去英國做乜丫!?
蛙:吾想留係度LO*
立:我陪你丫"
蛙:吾好啦-你呢度有開心既回憶!!
立:我開心既回憶咪係你LO

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
立:我陪你丫"
蛙:吾好啦-你呢度有開心既回憶!!
立:我開心既回憶咪係你LO
   我想去左葡萄牙先
立:去旅行!!OK-但點解係去葡萄牙先呢!?
蛙:因為葡萄牙係C朗既祖國囉[PS:本作者中意C朗-哇卡卡]
立:你有睇波咖!?
蛙:HE-睇曼聯咋
立:哦-我吾睇波-但你中意我地去啦
蛙:嗯-同YAN講聲先啦我要
立:咁幾時飛!?
蛙:今晚啦好冇-反正要轉機!!
立:嗯=]

THEN蛙去搵YAN!!YAN的家"
蛙:YAN=]
YAN:咩事丫!?咦-立幾好WOR-個身體!!
立:哈-係丫"
蛙:我同立要去葡萄牙旅行!!
YAN:去旅行幾好丫"
蛙:YA!!我地吾知幾時返咖
YAN:下,,吾係去幾日咋咩
蛙:吾係,,環遊世界刀有掛啦"
YAN:[眼濕濕]我會吾捨得你咖T^T
蛙:我刀會!![喊左]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

YAN:[眼濕濕]我會吾捨得你咖T^T
蛙:我刀會!![喊左]
蛙:1般啦=]點解咁問!?
YAN:你知吾知1個人對你不忠=]
    如果你又吾中意佢既話
     你遲D就吾會諗起呢個人
   但係你係中意DICKY!!你先成日諗起佢
     即係..UM*你明吾明丫!?
蛙:HE=]明明地掛!?你想話我中意佢先憎佢!?
   RIGHT!?
YAN:YES!!
蛙:我承認我仲中意佢
立:[呆1呆]你仲中意個衰仔!?
蛙:吾係我衰佢刀吾會衰啦"
俊:其實佢呢排生性左好多咖啦
蛙:係咩!?
俊:佢最起碼冇洛D*洛酒吧比女溝
    佢刀吾上"
蛙:喔-,,咁希望佢搵到個好過我咖囉

吾知係邊度彈出泥既DICKY"
DICKY:你係我心目中係最好
蛙:你..你幾時泥左咖!?
DICKY:你地上泥之前!!諗住同俊講飛走"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:[扮冇野]喔-咁你去邊丫!?
DICKY:英國!!
蛙:[失失地望]喔=]
DICKY:你去葡萄牙!?
蛙:嗯-
DICKY:同立去!?
蛙:嗯-難得有人肯同我去WOR
DICKY:[捉住蛙隻手]咁如果我同你去呢!?
蛙:[呆1呆]下,,
DICKY:我肯同你去呢!?
蛙:我,,但係我吾可以拋抵哥哥"
DICKY:立-你想吾想蛙幸福!?
立:吾想就吾會陪佢啦-,,
DICKY:咁如果我陪佢呢!?
立:睇佢意願!!佢想你-我咪吾去囉
蛙:哥哥,,
立:傻妹-我知你仲中意佢咖WOR
    咪當你地去散下心囉
蛙:[眼紅紅]哥哥T^T你對我真係好好
立:你係我細妹丫麻"DICKY!!
   你吾好再HURT蛙-吾係下埸就..
蛙:哥哥-你又話吾會再做埋D咁既野"
立:下埸係點我刀吾知!!
蛙:咁我驚丫麻"
DICKY:[捉住蛙隻手]我吾會再做D對你吾住既野"
     我發誓我永遠愛你1個"
YAN:佢真係當我地死咖
俊:算啦-人地E+要溝女"吾好左住佢!!
YAN:你丫-死仔*你再搞喊佢你既下埸就係1個字
DICKY:咩字丫-丫嫂"
YAN:死LO-仲有[吾好叫我丫嫂]好老
俊:吾通你想佢叫你老婆!?
YAN:你..
立:咁我返屋企先啦-你地1對1對
蛙:哥哥"[攬住立]
  我去完旅行我就會返泥搵你
   去你度訓咖啦麻
DICKY:你吾返屋企丫!?
蛙:我想同哥哥1齊住"
DICKY:咁佢可以訓係BEE仔間房
蛙:[肯堅決]1定吾得
DICKY:點解丫!?
蛙:邊個訓過個間房刀死"
   我吾可以比哥哥死
YAN:蛙-你又吾好咁迷信!!
蛙:我吾可以比哥哥冒呢D險=]
俊:咁賣左間屋買返間囉-吾使煩
蛙:幾好主意BOR
DICKY:吾係丫麻=W=

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:你吾想丫!?[扮沮喪]咁算啦-,,
DICKY:[見到咁既樣又..]吾係吾係,,咁我地刀要去旅行啦=]
     邊個幫我地睇呢!?
YAN:[搶住泥答-XD]呢D野梗係我幫你地啦-,,
DICKY:[鄙視的眼光-,,]乜..你..咁..好..死..丫[1粒1粒字大大聲地讀=3=]
YAN:為左可以同返蛙住返1齊-就算點刀值得咖-呵呵呵"
DICKY:[想打YAN]你,,[MET她的面]真係可愛=]
     又咁鍚我老婆-真係抵MET"
YAN:[摸住塊面]放手啦-好痛,,嗚T^T
    紅曬啦-,,
DICKY:比哥哥睇下"[再MET]
     咦-冇野丫
YAN:你個死變態佬-,,

[之后2人在打交-俊去幫手"
  留下蛙根立]
蛙:哥哥-,,對吾住T^T
立:我刀想你幸福!!!
蛙:我刀吾知同吾同去好"
立:我諗佢真係變左咖啦=]
   如果佢對你吾好-
  你飛左佢
蛙:HEHE!!我1定會咖-,,但我吾捨得你
立:咁快就吾捨得"咁你去左旅行點算!?
蛙:UM,,所以我要同你影相
立:哈-日日夜夜對住張相!?
蛙:梗係啦-晚晚對住個電話傾計TIM丫"
立:你真係..你吾怕比DICKY呷醋咩!!
蛙:佢吾係吾知我同你咩關係丫麻
    佢呷醋直飛啦-XD
立:你吾好講飛飛飛啦-,,
   最后刀係吾捨得咖啦=]
蛙:你..[打立]

佢地5個就咁打打鬧鬧完左1天=]
明天蛙根DICKY便不在了"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
THEN到第2天了"
蛙:YAN-我覺得好似吾記得同邊個講咁=]
YAN:傻婆-齊人咖啦=]食完早餐先去機埸
俊:你地吾記得同東小欣講=]
蛙:係WOR
YAN:唉-真係好記性-,,咁刀記得[大聲]小欣"
俊:老婆丫-,,吾係丫"
DICKY:咦-俊快D打比小欣啦[仲未知咩事=W=]
俊:喂-係兄弟吾好出聲
DICKY:咁你吾打我打啦
YAN:咪係-人地當正你係哥哥[又大聲]咁咖麻"
   E+蛙走刀吾送下人咩!!
蛙:其實冇..
YAN:打啦"
俊:哦..

電話中*
東:喂"
俊:東-帶埋小欣泥XX荼餐廳啦
東:去個度做咩丫!?
小欣:[係屋企大嗌]邊個泥咖!?
東:[對住小欣講]俊-[對返俊講]我地即泥

俊:打完啦-,,
YAN:小欣聽咖!?
俊:東-,,吾好講呢個話題啦=]
DICKY:究竟咩事姐
俊:唉-冇事丫"
YAN:冇丫-小欣中意俊之MA
DICKY:1個幼稚園既人中意你[好驚訝]
俊:得啦-知啦-收聲

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
YAN:冇丫-小欣中意俊之MA
DICKY:1個幼稚園既人中意你[好驚訝]
俊:得啦-知啦-收聲
    1個靚妹講埋D咁既野=]仲吾係中意俊
DICKY:哦-,,你地2口子刀好地地
    吾好為左個細路搞到咁=]
YAN:唉-我刀吾知"希望1間小欣吾會捉住俊啦"

之后講講下-佢地到LU"
東:點解你要走刀吾講聲比我聽丫!?
蛙:E+咪講左LO
東:我E+先知[望1望DICKY]點解佢係度咖!?
蛙:佢同我去丫MA!!
東:吾係立咩!?
蛙:吾係,,你放鬆D啦
東:你..我祝你1路順風-
蛙:多謝*[抱起小欣]小欣
小欣:蛙姐姐"
蛙:嗯-乖啦=]姐姐就走啦WOR-  
  想吾想要手信丫!?
小欣:[興奮中]想丫想丫"
蛙:咁你錫淡我好冇!?
小欣:[肯快地錫左淡]錫左啦-禮物呢-姐姐!?
蛙:傻小欣-我刀未去-點比你"
小欣:咁你返泥記得搵我啦喎
蛙:知啦=]

之后小欣走左去俊個度=W=
YAN:[細聲]行緊埋泥啦

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
小欣:YAN姐姐-抱抱=]
YAN:下,,
小欣:我中意你*3*
YAN:[抱起小欣]你吾係中意俊哥哥咩*?
小欣:哥哥話我吾可以中意俊哥哥-因為你會呷醋
    咁我中意你咪得囉
俊:[對住小欣講]你吾驚我呷醋*?
小欣:哥哥好大方"
YAN:咁即係話我小器啦"
小欣:下,,[吾知答咩好]
YAN:講笑姐-小欣想食咩丫!?
小欣:3文治=]

隔離張枱條女X講野"
女X:唉-屌你"吾知點先可以病就吾使返[仲係學生妹來的]

蛙聽到就話
蛙:E+行出馬路度比車車1車咪吾使返囉
ALL:哈哈-,,
女X:你講乜撚野丫*?
蛙:聽吾明!?可惜我又吾想同你講多次[望1望條女-有D眼熟呢]
女X:你,,南哥丫[姣住隔離條仔]
南:[望住蛙刀吾出聲].........
女X:南哥*
蛙:[中於諗到女X係邊個]仆街我知你係邊個啦=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...