加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我好想開個讓人問侯自己的POST!
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-29 01:28 AM 發表

你正一旦散 仲係垃圾廢柴  你不滿我 死人賤種 死開D啦 ah-jade
落水狗 扣我分呀白痴

收嗲la 你..甘冇品ge 你..型衰我地d男人

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 newplayer7 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-29 12:58 AM 發表

我知道啦 講到最後我唔想見到pky俾newplayer搶走阿joy

-w-有D無奈TIM-w-".......................

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 城城老豆 的帖子

QUOTE:
原帖由 `傑 於 2007-7-29 01:30 AM 發表

收嗲la 你..甘冇品ge 你..型衰我地d男人

我係姚俊大爺 城城既隊長 替城城老豆報仇呀 你收聲啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-29 12:14 PM 發表

我係姚俊大爺 城城既隊長 替城城老豆報仇呀 你收聲啦

咩人黎=.=? 甘我系咪 傑 大爺

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 newplayer7 的帖子
上黎吹下水姐-w-唔洗鬧到咁喎-w-!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 newplayer7 於 2007-7-29 05:38 PM 發表
上黎吹下水姐-w-唔洗鬧到咁喎-w-!

系ge`!潮大爺

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-29 01:16 AM 發表

你真係唔應該 前世同你有仇  係度阻頭阻世 八卦版主

你話嫁-
扣咪扣囉"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-29 01:20 AM 發表

成日都惡死能登 唔駛至意嫁得出 版主惡意中傷自已會員 去死啦

我點樣惡意中傷會員牙"
總有牙....
我嫁吾嫁得出洗理你咩?
你個城城都1定嫁唔出啦"
算啦" 我係呢度點樣惡意中傷會員呀??"
你總話我去死!!
你死先唔好?
我d野唔洗理你囉"
理下你自己個仔總好啦 - -

扣分

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-29 01:28 AM 發表

你正一旦散 仲係垃圾廢柴  你不滿我 死人賤種 死開D啦 ah-jade
落水狗 扣我分呀白痴

你先旦散 垃圾廢柴  ,我冇話滿唔滿意你囉"

扣你分都叫唔滿意你呀? ! 又唔見我扣其它區d 人講出面"

我賤??夠你衰咩" 你同我講死開"! 你死先唔好?
日日講死"講得 多吾吉利! 知道味呀? 小朋友?
呢位牙生.

扣分"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-29 01:11 AM 發表

扣我分啦 冇用既版主 你正一災星

我冇用?
咁我有會做到見習版主= =?
咪傻啦" ! 做版主1定會無用?!
你講野都幾好笑喎*
我災星? 咁你更加係地球既之中災星既人渣都不如既人啦!!
扣分"  我扣你"因為唔想見到你開咪d 不知所謂既post
加上, 係留言上! 都好多會員話你開咪晒d無聊post"
咁我又點唔可以唔處理? 唔係玩針對囉"
你講咩都好.. 信唔信由得你.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...