加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: RUBBISH`` G0 T0 RUBBISH BIN``
載入中 ...
:Kaikoey:
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
I-See幣 30183 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊 2004-8-22
註冊天數 7335
來自 ^___^
狀態 離線
  只顯示 :Kaikoey: 的帖子
RUBBISH`` G0 T0 RUBBISH BIN``

-V- ''  唔識整GIF`` ..  所以搞成咁 ..  我好努力美化架啦  /3\

-V- XD    ALS0 A BAD TRY``  

冇諗過個BAN會係我整GA -V- ..

B0NNIE XD .. 我刀唔知點解送左小舞俾你 XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
I-See幣 39034 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 7016
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子
第2個BAN最令..
之後果2個我覺得白得濟...有點嚇人..
KAGO果個MV HD好似加左紋?!
太深..框唔襯..
最尾果個就BH落得太多..搞到好濛甘

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6918
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
最原始的感覺最好
唔加細人仲正

aibon 的框唔襯 .. 紋幾好
小舞的 .. 框同美化怪怪地

= ]

頂部
iamBONNIE
吹水中手
ろマゆゆ∼

會員編號 17381
精華 0
積分 8119
帖子 4054
威望 0 點
I-See幣 22322 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Heibbi
閱讀權限 100
註冊 2005-7-11
註冊天數 7012
狀態 離線
  只顯示 iamBONNIE 的帖子
BAN 第一最好
FEEL 好正 ;]

AIBON 的很美呢
色好靚
MAIHA *V* 超喜歡唷
好耐都無人送 MAIHA 既東東比我 XD
謝糕 `!

頂部
冷面笑像 (張枒悕)
贊助會員

會員編號 163448
精華 0
積分 37594
帖子 36899
威望 6 點
I-See幣 206791 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2006-5-13
註冊天數 6706
狀態 離線
  只顯示 冷面笑像 的帖子
no.1&4 banner
I think banner is 污穢...
becasue banner have 紋 in his face
no.2&3 banner
是左右下角都是太碎
no.3&4banner
美化 are good

all banner colour are OK..

no.1 gift
she is so cute
colour is 偏blue
框不錯
no.2 gift
you add to brush in banner
lt is OK
框不錯

support       support

You

@                     @
    @               @
       @         @
             @

頂部
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊天數 7335
來自 ^___^
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 冷面笑像 於 2006-11-12 04:36 PM 發表
no.1&4 banner
I think banner is 污穢...
becasue banner have 紋 in his face
no.2&3 banner
是左右下角都是太碎
no.3&4banner
美化 are good

all banner colour are OK..

no.1 gi ...

XD ..紋是專登唔擦走的 ..
THZ U = ] XD

頂部
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊天數 7335
來自 ^___^
狀態 離線
CA ``

THZ .. XD .. 因為我驚黃得濟 ...  所以整白左 XD

RAIKE ..

我係覺 XD .. THZ``  GIF真的要改善1下 /3\ ..唔識搞 XD

B0NNIE ..

我記得上次係電話你話鐘意小舞 XDDDD``
因為JJE我真係分唔清楚邊個打邊個 -V- XDDDD...

頂部
蒙妮卡x]`
吹水中手
玩酷就是態度.

會員編號 59277
精華 0
積分 7719
帖子 3992
威望 0 點
I-See幣 19360 錢
GAME幣 95 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 露莎x]`
閱讀權限 90
註冊 2005-10-22
註冊天數 6908
來自 香港島 >3< ,,
狀態 離線
  只顯示 蒙妮卡x]` 的帖子
BAN 好正
第 1 個最好吧,,
字的擺位好型 XD

AIBON 的 字 不太好
小舞的 太白

SUP

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7124
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
KOEY同我勁岩囉. ..我今日都整左個KAGO BANNER. ..>V<
好耐冇見佢喇. ..琴日睇左果05年既HIP CON. ..仲有W. ...
SO MISS 佢. ..=V=""
我都唔識整GIF呀. ..
噤我未SEND左D PV過你既. ..XD. ..
你要識做呢. ..= =V. ...XD
講笑. ..你有時間就. ...卡卡卡卡
美化已經好好了. ..因為我不會GIF MA. ..

BANNER. ..我比較鍾意68果一個. . .不錯的FEELING. ..>V<""

頂部
AR琪
吹水中手
thank wingyi

會員編號 25112
精華 0
積分 9687
帖子 4027
威望 0 點
I-See幣 44606 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-8-4
註冊天數 6987
狀態 離線
  只顯示 AR琪 的帖子
banner 1,最好 其他的效果有少少怪

gif 1. 個框怪怪地 2. 美化怪左少少

support : ]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...