加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 1st TIME POST HERE...*
載入中 ...
Tracy〞☆
嬰兒上路

會員編號 68611
精華 0
積分 627
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 11185 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-8
註冊天數 6892
狀態 離線
  閱讀全部
1st TIME POST HERE...*

下星期就UT了..但做什麼都沒了以前的原動力..= =
想入4A..但能怎麼辦?

昨天..也失去了我最著緊的東西了...我還有什麼??

說回正題吧!=]
永遠懷念SEASON 3的O.C...
整左兩句BAN..兩個係分別美化的..所以不同...= =
原圖:
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

BAN 1:

BAN 2:

入到來就評兩句先走吧!^^"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Tracy〞☆
嬰兒上路

會員編號 68611
精華 0
積分 627
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 11185 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-8
註冊天數 6892
狀態 離線
  閱讀全部
THANKS FOR ALL REPLIES!!*

QUOTE:
原帖由 hazuki 於 2006-11-1 17:59 發表
ban 2靚d ..
但美化..就ban 1好d''sup

哈哈..因為BAN 1個美化白D吧!BAN 1的美化是新試的..

QUOTE:
原帖由 nesta 於 2006-11-1 18:02 發表
同上面既意見一樣
如果用ban 1既美化正ban2會令d

下次試試吧..^^"

QUOTE:
原帖由 arigato_raike 於 2006-11-1 18:06 發表
ban 2 美化輪廓比較明顯 ...
係底色唔太襯 ..

支拎 tracy x]
{ 你唔知我係邊個 .. 我聽日會殺左你 } 講笑 xp

BAN 1好似濛左D吧..
個底..想改ge時候唔小心CLOSE左個FILE..開番之後唔想搞..因為個底都整左好耐..= =

支持我咩先??
好驚俾你殺..XDDD

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 2006-11-1 18:22 發表
不如估下我係邊個XD

較愛第2個DES
個底唔係好襯

SUPPOTY :D

跟我食飯的KATHY AR MA..XDD
路人甲:(靜係記得人地同你食飯...= =)
講笑JA..MY GOOD FRIEND KATHY!!^^"

但係其實我鍾意1多d..kee kee*
扮見唔到個底啦!!XDD
其實都唔知點先MATCH佢地..個個件衫都唔同..= =

QUOTE:
原帖由 KY; 於 2006-11-1 18:37 發表
個底唔錯 但唔MATCH

美化都幾好呢

多謝你呢..^^"

QUOTE:
原帖由 AR琪 於 2006-11-1 19:17 發表
BAN底唔係好MATCH個人

1.同2的DES都唔錯  = )

BG..唔知點整好..HEH*
THANKS AR..我都係亂諗DESIGN GA JA..=]

QUOTE:
原帖由 `翼:G!RafFe' 於 2006-11-1 20:26 發表
正得唔錯喔@0@
不過BAN1太白啦D人
個底都唔係好襯

多謝你AR..
因為驚黃得滯所以整白D..=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...