加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 1a 邊倨最令女  (單選) [參與投票的會員]
袁芷塋   42 (36.84%)
黃家愉   0 (0.00%)
馬楚虹   51 (44.74%)
鍾文鑾   14 (12.28%)
粱靜雯   3 (2.63%)
簡潔玲   4 (3.51%)

標題: 1a 邊倨最令女
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
1a 邊倨最令女

識得鍾文鑾既...
你地覺得佢靚唔靚女..
我就話唔只全班...全校都得...
校花!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
1a 邊【個】最令女

打錯字..唔好意思

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
有冇搞錯??

我冇搞錯呀...

我知...我係打錯你個名...﹝因為我唔知你個名點寫﹞

更何況..你根本唔係因為我打錯你個名而嬲...

而家冇人投你..我有冇講錯呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
哈哈

算吧喇你...

冇人投你就係度發脾4...

咁你唔係1a既一份子咩...唔寫你落去....哈

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
我鍾意..

我鍾意呀...點呀...

你靚女咪寫落去囉...哈哈

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
好過你囉

人地有權話人地樣衰,,,
人地可能係靚過呀be呢,,
但係你就無權問人地好唔好,,
你知..你I  I黎...你邊有權話人地呀,,
我冇叫D差佬拉你返大陸,,
算你好彩,,而家係度口水多多,,
你仲係唔底得冇人投你票呀I  I
咁又係既..係慘D架喇,,
各位好心人,,唔該投一投佢,,
唔係佢又係度嘈生哂架喇,,
有好心人係度嗎,,
係度就做野喇,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
我好黑人憎??
咁又點.
我都係講事實only

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
其實我唔覺得牙be靚..
係q姐..個人意見唔好圍sm我

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
我有d野想講..
乜我有話要溝佢咩??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
嘩..
你好勁呀.......
比如就用呀be尼比如嫁拿?
你唔好用你呀媽尼比如?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...