加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論]хみЯ⑦ヲ娘現時的情況
載入中 ...
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部
不介意我多餘的話我其實都想說說我個人的感想

其實我接觸到早安只是短短數個月
不久已傳出吉要卒業的消息
當時作為吉飯的我十分無奈:
其實吉雖然是隊長
但表演機會確是不多
當時的確很失望

新早安出現了
先是光井的加入
再是兩位中國人的加入
但加入中國人這消息還是給我嚇呆了
但我心想
還有miki和ai應該還好吧

miki從被拍到到引退的過程十分快
六月頭便宣佈退出
我真是認為是事務所迫的
miki其實很多首歌中都是擔任主音的位置
live表演都不俗
miki一走其實直接令到早安裡唱得之人越黎越少
不過還有ai呢
幾日後又傳出又被拍到
如果連ai都走的話我敢該說早安collapse是遲早的事

其實我是否應該要興幸吉吉走得早?
起碼走之前她領導的早安還是過得風平浪靜
沒有留下污點

將來局面方面
risa接任做隊長
副隊長方面我是認為eri或田中做較好
因為她們是人氣和唱功中都是較好的人

十周年的早安
反而是最多風多雨的一年

另祝願吉往後發展順利

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-4 07:14 PM 發表
to bobbycute
有心說出來的話,無論是否得到認同,都是很有意義的呀 :)

吉澤離開,無疑是沒有在這個時期的早安下被牽連。
只是,如果吉澤仍然在的話,我相信早安會更堅強,
因為吉澤實在是很棒的隊長,一個令這團都很團結的領導。
細想吉澤離隊後的工作? 有看到實則的工作嗎?
吉澤的前路,還沒有人清楚。
然而很安慰的,在吉澤卒業的時候,她還看到一個平安和諧的早安。
相信吉也很想早安能夠振作起來呀...

re 盈:
對呢
我也覺得呢
雖然吉好似唔係成日見到佢咁
但我相信吉私底下同每個人的感情都好好
始終佢留係早安最耐
同其他人相處的時間最長
而且睇到佢對純琳的態度都好積極呀

omg
講得吉太多tim-V-

其實即使美貴做隊長都唔錯
但好似你咁講
gam同早安兩邊走我都驚佢會頂唔到
不過5期生做隊長我始終覺得佢地唔夠成熟做到
冇大將風範

re Miyaki:
聽你咁講其實早安解散都唔係壞事
不過sayu同小春個隊我唔多睇好
佢地兩個都係音癡-0-

其實我覺得hip已經開始重視小豆子的存在
一來笑顏個度因為比吉多一句做左主音-V-
(因為我係吉飯所以好care-V-)
往後小豆子應該都會係主音而唔係副音
二來近排hip幫小豆子出左兩本寫真
hip想捧小豆子捧到出哂面=v=

ps.大家有冇睇今日星島呀
大家對段新聞邊睇?

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-5 09:51 PM 發表
bobbycute

因為她們2人有合作開嘛. ... .....
所以很自然就把2隻小可愛放在1起了XD
但唱歌方便的確要加油了=V-

而家小春同其他人拍檔呢@@

她們二人給別人的感覺都是可愛呢
不像吉或美貴般給別人的感覺是型,中性或成熟

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-6 07:17 PM 發表

係呀  佢都個個都熟  而且又肯玩呢 =)
睇佢以前都RIKA影o個D相超靚 XD

美貴呢輪真係超 '支力'!
眼袋又大,影相個樣都好憔悴 =V=   唱LIVE仲走音… 唉

曾經有段時間我以為H!P準備捧小豆架!
後來入左8期 ...

那些相?
我唔知ge._.

對呢
近來美貴映相都好少笑呢._.

不過其實hip應該都要開始捧小豆的了
因為始終早安會由小豆統領

但這篇報道真的十分負面呢-V-
尤其是對田中的

頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 2007-6-7 06:33 PM 發表

呀…我都覺得小愛都未必會走住啦..
始終愛醬人氣都幾強..
淳君都唔會叫佢走咁蠢=w=""

我也是這樣想
因為其他人的人氣不夠強
單靠她們不夠支撐起早安呢
尤其是美貴和吉都走的這個時期

頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-8 05:46 PM 發表

在H!P..1人分幾團是不出奇喇 =]
而且小春跟愛理也是剛說要出新碟..
不過又是2隻小可愛的組合XD
對對對!吉跟帝的感覺太捧了>V<!!
如果是1男1女..就更捧了XD  

hip好多小可愛XD

吉帝組合超正的說
一剛一柔*V*
其實好多網友自己整pv關於三角戀-V-
吉帝是熱門人碼-V-
之後加小川或梨華-V-
youtube有得睇
我好佩服佢地咁有心機XDD

另外
我想兩把特別的聲音擦出的火花都會好大@V@
應該會不錯呢

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-8 08:55 PM 發表

呀呀,我都係講以前D舊相 ..   以前仲一齊係早安既時候既舊相
有時D仲良SHOT都會有架

o個篇報導點睇都似係順住個勢又搵D野黎講囉 =V=

其實依家咁睇,小愛應該冇事啦 ( ? )

我而家努力搵舊相中
但吉一出道個樣確是不太好XD

相信hip都係有腦ge
佢地都唔想早安collapsed

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-8 08:55 PM 發表

嗯嗯  每個事務所都會有架啦 XD
小可愛組合不是小春跟小小舞嗎 ?

1男1女我仍然係諗到吉同美貴 Orz      哈哈 XD

吉的形象太中性了XDDDD

睇返新曲個分配
我諗都係覺得琳好過純吧-V-
但我仲係覺得純堆日本超級超級爛-V-
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好似照稿讀=V=''''''

頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-11 08:06 PM 發表

吉的話真的很難揀呀..
出道時多可愛!!後來變帥也很捧>V<!!
要說女人味..這張雜誌真的是超~愛>33<

見到吉圖我又想回-V-
跟住就自己整左張=w=

好得意->留長頭髮->唔知邊個叫佢剪短頭髮同染金毛->變man->女人味

當我發癲好了-V-

ps.你有沒有#54那兩張的大圖*V*?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部
我好想打粗口= +
點解#53唔見左架
我打左好多野架個度
同埋我想講我評區''生蘑菇''個個po都唔見左
wt's happening-0-'''''''

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-12 04:44 PM 發表

其實吉真係變唔少 ,, 呵呵
小女孩 > MAN > 女人
進化大過程 XD       之不過現在不知到那兒去啦 TVT

之前唔係話同個笑星做show咩?

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-12 04:52 PM 發表
TO 寶 =)

我記得你架 =3=
之不過就好似唔記得點叫你 XDDD
仲係經常記得你係 bobbycute,好易記 >V<
我現在還在推銷玉木健眼操的 !    要不要看呀 XDDDDDD   看一看舒筋活絡!

乜都回一餐先 X)

愛 ...

都話''bobbycute''這個名易記啦XD
但好多人都厭長呢._.

aichan係笑顏個度''呀''得好女仔呀*V*
好有韻味*V*

可唔可以解釋下美勇傳是甚麼的東東
我只識個組合名......... = =''
那吉都係唔好入美勇傳好
我唔想吉係道擠胸>0<

小豆子佢..........
其實我好想知佢駁咁長頭髮做乜事-v-'''
小春佢..........
其實已經順眼左好多的了

個純同我彈開啦-v-
唔識日文學咩人唱日文歌= =''

頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-13 01:01 AM 發表

講開美勇又講XD
佢地D衫就真係愈黎愈性感=口-!!
上次的兔女郎..加埋隻舞真係要時間接受..(汗)
而且10TH集結個陣..仲要影埋個D位"Orz
這次的雖然不相百仲..但可能因為是天使..
第1眼睇..成個感覺真係覺 ...

何止接近膚色
那套三點色仲要越來越少布=0=
risa橙色那套就是好例子= ='''''''

話題由歌曲內容分配
到同人
再到美勇傳
我地好勁XD

ps.對呢
請問你點稱呼?=]

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-13 02:24 PM 發表
很恐怖..昨晚回的得返美勇那個..
之前的既不翼而飛"Orz
各位原諒我懶..有D不再打了"Orz x2

第2幅那張..無記錯其實係舊年先影的..
好記得仲入左世界紀錄xD
孖辮的吉真的很可愛>33<

...

你也和我遇到同一情況呢......
真的嗎?
那即時吉變短頭髮只是最近的事?*V*
甚麼世界紀錄??*V*

那如果你找到的話記得sd比我*V*
eri and yossi*V*
先謝了,,=]

頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-13 12:27 PM 發表
    最前列 中段 最後尾

高橋  8回 2回
久住  7回 1回 2回
田中  4回 3回 3回
道重  3回 4回 3回
亀井  2回 3回 5回
新垣          10回

在一個 ...

點解吉吉成日都係企最後尾那行的旁邊
只企過兩三次中間咁大把
唉... ._.''

頂部
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6827
來自 EarTH
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-13 07:41 PM 發表

美勇傳就係三人組合:
�石川梨華 ( 中 )
�三好𤄏梨香 ( 左 )
�岡田唯 ( 右 )

形象方面 ..   記得聽過一位網友講過 ( COPY 自該網友 ),淳 ...

ic...

我上youtube找了美勇傳的pv來看
免女郎那個=.=''
係咁扭pat pat
我的媽呀
我想美勇傳散
不想rika留在那>.<

唯有希望吉往後有更好的發展吧

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...