加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
妍~yin
初生嬰兒

妍•yin

會員編號 198493
精華 0
積分 380
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11000 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-8
註冊天數 6525
狀態 離線
  只顯示 妍~yin 的帖子
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:妍~yin
我幾碎:11
我對i-see既印象:好好,好多野睇!
玩左i-see幾耐:一日
同邊個最fd:好多
鍾意邊個:袁狗
平時係開咩區玩:好多
鍾意咩明星:twins
咩星座:天秤
叫咩花名:橙橙
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-8 11:46 PM  代幣  +20   

妍•yin

*'`°別再 笑我出奇自製這一  齣好戲 ||\<*】
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mikii
吹水新手

會員編號 110276
精華 0
積分 25849
帖子 3475
威望 0 點
I-See幣 60219 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2006-1-28
註冊天數 6717
狀態 離線
  只顯示 mikii 的帖子
我叫咩名:牙嘉
我幾碎:14
我對i-see既印象:蠻不錯
玩左i-see幾耐:6,7個月到
同邊個最fd:貓,,cy
鍾意邊個:下/...
平時係開咩區玩:頭區..吹水區
鍾意咩明星:erika rainie 小豬
咩星座:白羊
叫咩花名:笨嘉

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-8 11:46 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
呀盈
初生嬰兒

會員編號 9574
精華 0
積分 525
帖子 33
威望 0 點
I-See幣 10144 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-6-10
註冊天數 6949
狀態 離線
  只顯示 呀盈 的帖子
我叫咩名: YING
我幾碎: 15
我對i-see既印象: 唔錯
玩左i-see幾耐: 都有幾個月
同邊個最fd: 同全部都咁FD
鍾意邊個: 自己
平時係開咩區玩: 型男索女貼圖區
鍾意咩明星: EDISON
咩星座: 雙魚
叫咩花名: 傻婆

本帖最近評分記錄
頂部
karen6226
中級會員

會員編號 61290
精華 0
積分 1724
帖子 479
威望 0 點
I-See幣 12970 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-26
註冊天數 6811
來自 hong kong
狀態 離線
I AM ??
我叫咩名:瑤子*
我幾碎:15
我對i-see既印象:好好*>3<
玩左i-see幾耐:耐到我都唔記得左...
同邊個最fd:好多wo*
鍾意邊個:{你*}
平時係開咩區玩:心理test..二手地攤..素材區..
鍾意咩明星:無特別鍾意
咩星座:雙子哦*
叫咩花名:karen

本帖最近評分記錄
頂部
柏希xd=]
中級會員
[[咬手指同盟會]

會員編號 85317
精華 0
積分 3028
帖子 398
威望 1 點
I-See幣 14215 錢
GAME幣 499 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-12
註冊天數 6765
來自 餅☆盒 勁舞團
狀態 離線
  只顯示 柏希xd=] 的帖子
我叫咩名:IssAc海希
我幾碎:14
我對i-see既印象:幾好 唔錯的壇
玩左i-see幾耐:唔記得左lu 好似1年左右
同邊個最fd:-0-唔知呀 好似唔係好多
鍾意邊個:自己-u-
平時係開咩區玩:會員自貼&型男美女圖區
鍾意咩明星:don&maday
咩星座:金牛
叫咩花名:細路希-0-

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-8 11:47 PM  代幣  +20   
頂部
PING.
中級會員
★可樂.

會員編號 76392
精華 0
積分 1044
帖子 384
威望 0 點
I-See幣 13402 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-23
註冊天數 6783
來自 一條蟲xD
狀態 離線
  只顯示 PING. 的帖子
                                                  I AM ping=]
我叫咩名:a ping
我幾碎:13
我對i-see既印象: 好好!! 因為個論壇好靚
玩左i-see幾耐:3年左右!!(不過開左3次賬號)
同邊個最fd: 我班f.d-v-
鍾意邊個:屋企人同fd!
平時係開咩區玩: 上水~旺角!
鍾意咩明星: e神-陳奕迅!
咩星座:雙子!
叫咩花名:牙平!

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-8 11:47 PM  代幣  +20   
頂部
kAYa}=D
高級會員

會員編號 140979
精華 0
積分 1988
帖子 625
威望 0 點
I-See幣 13186 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-21
註冊天數 6665
來自 【﹏保良局馬錦明中學*MK ...
狀態 離線
  只顯示 kAYa}=D 的帖子
我叫咩名:CACA
我幾碎:11唷>W<
我對i-see既印象:係一個好多野睇,好多元化既論壇..
玩左i-see幾耐:之前都玩過..但冇左個帳號..而家就玩左差唔多4個月LU!
同邊個最fd:響I-SEE到都冇咩FD..T^T
鍾意邊個:自己><
平時係開咩區玩:發洩區,TVB明星區,學生專區...
鍾意咩明星:NIKI
咩星座:天蠍
叫咩花名:CACA,茶果子

本帖最近評分記錄

頂部
MONYI
初生嬰兒

會員編號 174589
精華 0
積分 648
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11190 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-10
註冊天數 6584
狀態 離線
  只顯示 MONYI 的帖子
I AM ??
我叫咩名:MONYI
我對i-see既印象:個板好靚=W=
玩左i-see幾耐:下...一個月到LA
同邊個最fd:ISSCA...
鍾意邊個:無咩
平時係開咩區玩:自貼=W=
鍾意咩明星:B工*AYUMI*BOA*
咩星座:天秤
叫咩花名:呀HIU

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-8 11:44 PM  代幣  +20   
頂部
°●蜜音柑//+`
初生嬰兒

會員編號 182995
精華 0
積分 471
帖子 28
威望 0 點
I-See幣 11125 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-6-29
註冊天數 6565
來自 死神之手
狀態 離線

我叫咩名:[*Han]] -______-"

我幾碎:15`碎 ...

我對i-see既印象:唔錯唔錯!!!XD"

玩左i-see幾耐:幾個月到啦+_+

同邊個最fd:自己-v-"

鍾意邊個:未知-0-+

平時係開咩區玩:唔定嫁,,,最近係吹水多D..."

鍾意咩明星:小池,,,山p...*0*[[歌星得唔得嫁._.]*

咩星座:射手>0<v

叫咩花名:*ㄖ滴×|]..+"

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-8 11:44 PM  代幣  +20   
頂部
kktch
初生嬰兒

會員編號 87207
精華 0
積分 482
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11036 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-16
註冊天數 6760
狀態 離線
  只顯示 kktch 的帖子
我又黎@@*
我叫咩名:Katie/敏
我對i-see既印象:藍色好舒服
玩左i-see幾耐:差不多8個月
同邊個最fd:...無數人
鍾意邊個:某一個[[他]]
平時係開咩區玩:ICQ
鍾意咩明星:7F+183club,etc...
咩星座:金牛
叫咩花名:Katie,翼化天,etc...

本帖最近評分記錄
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...