加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉貼 +[口語] 愛上了你這個壞男孩..*
載入中 ...
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
I-See幣 12976 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-14
註冊天數 6790
狀態 離線
  只顯示 ~冰極~ 的帖子
轉貼 +[口語] 愛上了你這個壞男孩..*

女主角

丫藍:校花1名`勁令女`好索`個樣好單純&好Q`係男仔心目中既公主`所以其他女仔都好妒忌佢`有時會同FD去蒲`
佢呀爸呀媽死左`

丫柔:令女`個樣傻傻地`傻得黎好可愛`串`講野好大膽`鐘意同FD去蒲`鐘意緊丫樂`

丫琪:OK令女`好Q`串`講野吾經大腦的`都係鐘意同FD去蒲`鐘意丫傑`

3個女仔住係丫藍既豪華住宅到`佢地勁FD"

男主角

丫俊:校草1名`勁令仔`串`做事好衝動`成日溝女`係女仔心目中既白馬王子`好壞的孩子`鐘意丫藍`

丫樂:令仔`串`成日溝女`本來鐘意丫藍`但係見佢兄弟[丫俊]都鐘意丫藍`所以放棄左`後來鐘意丫柔`

丫傑`OK令仔`串`對愛情好專一`鐘意丫琪`

3個男仔住埋1齊`勁FD

配角

雯:好姣`成日姣仔`吾低得丫藍`好憎丫藍佢地`*

我唔知之前有冇人post過~如果有~敬請原諒!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
LF!CINDY..=]
吹水新手

會員編號 89316
精華 0
積分 6334
帖子 2762
威望 4 點
I-See幣 24042 錢
GAME幣 109 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-20
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 LF!CINDY..=] 的帖子
幾好睇,,,,

THX U SO MUCH=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
第1集`
                                 丫藍屋企"

柔:藍藍姐`好夜GA喇`仲係到睇電視`聽日係開學日丫`早D訓啦`
藍:[ 睇緊一套攪笑片`笑吾停口 ] 哈哈..哈`吾..得喇得喇`我知GA喇`
睇埋佢先啦`你同琪豬訓先啦`哈...好攪笑呀>V<" [ 仲係到笑緊`]
柔:OKOK`琪琪`我地去訓啦`*
琪:好牙`
柔&琪:藍豬`早抖*
藍:早抖`哈.."哈` [ 笑緊 ]
----------------------------------------------------------------------
                                 丫俊屋企"

俊:丫樂`丫傑`你地兩個1齊訓啦,,*
樂&傑:點解牙?!
俊:得兩間JA MA`我自己1間`咁你地兩個咪1齊訓囉`
樂:嘩`呀俊哥`你咁都得牙!!
俊:點解吾得呀?!
樂:兩個大男人訓埋1間`你自己1個人訓`好吾公平囉`
俊:家陣呢間屋係邊個既先?! [ 啤住樂 ]
樂:我吾理囉`總知我覺得好吾公平喎` [ 啤返俊 ]
"因為樂果陣係佢自己屋企到係1個人訓既`E家要兩個人訓`佢吾想"因為樂既呀爸呀媽去左公幹`所以佢係俊屋企住`
俊:!@#$%^*&!@#$%^*&......
樂:&*^%$#@!&*^%$#@!......
"俊&樂係咁嘈.."
傑係到訓緊`聽到佢地係到嘈*覺得好煩`
傑:SHUT UP!!
俊&樂靜左落黎"`
傑:你地兩條友嘈夠味呀`成日為左D小事嘈*煩吾煩D呀`丫樂`你咪同我訓囉*
咪x成日無事搵事黎嘈啦`聽日開學日呀`快D訓啦`嘈乜x呀`煩!!
樂:好囉*是但囉*
俊:吾嘈囉`

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
第2集..
第2日...開學日*                             
                                  丫藍屋企"
柔入左藍間"防"到..*
柔:藍藍`起生啦`今日開學日`我地吾想同你一齊都遲到呀`[ OK大聲*]
藍:吾..吾.. [ 一睇就知味起生啦 ]
之後柔出絕招啦"*
柔:起生喇`有油炸鬼食牙`在吾起生俾我&琪食曬GA喇`[ 柔係藍既耳邊大嗌 ]
"藍其中最鐘意食既野係油炸鬼"
藍:[ 積彈起生 ]邊到邊到`我要食牙`吾好食曬呀`
藍:E..?!
柔:肯起生喇咩?!要我次次出絕招先得嫁BOR!!
藍:[ 望下個鐘 ]車...7點幾之MA`做乜鬼神早留留叫我起生呀!!`
藍又訓返係床到`想諗住在訓過`又俾柔係咁拉左起生*
藍:做乜呀`[ 扮喊 ]柔柔姐`你俾我訓多陣啦`我琴晚夜左訓呀><"嗚嗚..
柔:都叫你啦`叫你吾好睇電視睇咁夜..你吾聽喎`知吾知今日咩日子呀?!
藍:[ 扮喊 ] 咩日子呀><?!嗚嗚`
柔:開學日呀`我同琪琪都吾想同你一齊遲到喎* 快D起生啦*
藍:[ 積刻吾喊 ]下....死啦死啦`吾記得左TIM*
柔:唉"我同琪已經整好曬D野喇`我地E家落去M記等你呀*
記得吾好咁遲呀`
藍:OKOK`你地落去啦`我好快GA喇*
柔:琪豬`我地落去先啦*
琪:下..下...吾洗等埋藍呀?!
柔:佢陣間就識得落黎嫁喇"
琪:哦..哦哦..*
柔:行啦`
柔同琪就走左`
----------------------------------------------------------------
                             丫俊屋企"
俊:得味呀你地`
樂&傑:得啦得啦`
俊:拿拿淋啦`
樂:得喇`
樂:丫傑`你"呢"係次所咁耐屙乜呀`屙金呀`快手D啦*
傑出左黎`*
傑:你理得我姐`行啦`
之後...俊&樂&傑出左門口*
                              係M記`
琪&柔坐左係到等丫藍`*
柔:乜藍藍姐咁耐GA!!`
琪:一講曹操,,曹操就到啦`丫藍*呢邊呀!!
藍:[ 好累咁既樣 ]SOR..SOR呀`我黎遲左呀`*
柔:吾緊要啦`快D啦`仲有幾個字食野JA*
琪:你地想食乜呀?!我去叫啦*
藍:我要4號餐`吾該*
柔:我要5號餐呀`THZ呀`*
琪就走左去買餐喇`*
藍:唉...超眼訓呀><"
柔:都話你啦`又吾早D訓喎*唉`
藍:咩WO`咁套攪笑片好好睇呀MA*
SOR呀`SIU柔姐`1係你講早D訓我就早D訓啦>V<"
柔:KAKA...咁就差吾多`
之後...俊佢地都去到M記啦`
佢地3條友買完餐就開始食喇*
琪都買完喇`
琪:拿..藍藍`你既*柔柔`呢份你既*
藍&柔:THZ U >3<"
俊佢地都食LU..*
樂:E..丫俊`丫傑*
俊&傑:乜料?!
樂:格離個到有3個令女喎`其中1個勁索TIM呀`*
俊&傑望左過去`*
俊:又真係好索呀>V<"
傑:嗯..係呀*
俊&傑:E..丫樂`你鐘意人呀?! [ 好奸咁笑 ]
樂:緊..緊..緊係吾係啦`食野啦`*
俊&傑係到奸笑`
講返藍佢地果邊`*
柔:藍藍`琪琪`你地覺吾覺格離有3個男仔望住我地呀?!
嘩..佢地好令仔呀>V<"
藍&琪:咪發姣啦你`食野啦` [ 好齊咁講 ]
柔:[ 無奈 ] 洗..洗..洗吾洗咁齊心呀..*
藍&琪:要喎`
之後藍&琪兩個係到傻笑*柔都笑左出黎`
佢地食完就行返去SCHOOL`

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
再冇人睇><
我唔post 喇><

頂部
katy111
嬰兒上路

會員編號 103821
精華 0
積分 622
帖子 51
威望 0 點
I-See幣 11181 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-16
註冊天數 6696
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 katy111 的帖子
有。。。。。。我睇嫁!!!!!!

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 katy111 於 2006-1-27 07:01 PM 發表
有。。。。。。我睇嫁!!!!!!

巧多謝你呀!!!!

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙君 於 2006-1-27 07:57 PM 發表
巧睇哇=\/=
+油哇

thx~~我幾驚冇人睇呀!!!
雖然係轉貼!!

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
第3集..
藍&柔&琪佢地食完野就走喇`*
俊&樂&傑佢地都諗住走`*佢地係3個女仔後面行`
樂:E..俊,,傑,,佢地好始係同我地同1間SCHOOL GA BOR`
傑:一定係啦`睇佢地既校服都知`*
俊:係囉`
樂:嘩..我地汁到喇`*KAKA..
俊:企中間果個女仔好索呀>V<"..
樂:E..E..@@"俊呀`E家好始你鐘意人地多D BOR*
俊:你理得我`[ 心諗:我一定要溝到中間果個女仔呀 ]
樂:[ 心諗:我溝硬中間果個女仔呀!! ]
傑:喂..喂..你地兩個發咩白日夢呀` [ OK大聲咁講 ]
樂&俊:無..無呀`
傑:咪扮野啦你地`*
之後佢地3個係到之之針咁講野`*
藍覺得後面有人跟住佢`有小小"汶"..藍就令轉同佢地講........
藍:喂..你地3個做咩成日跟住我地呀`! [ 大聲咁講 ]
柔同琪都俾藍嚇親`因為藍無啦啦令轉咁大聲講野=3="
俊:無..無呀`我地都係讀你地間學校GA`*
[俊心諗:嘩..就係呢個呀`好索呀>V<" ]
柔:算啦`藍藍`我地行喇*
[俊&樂心諗:原來佢叫丫藍* ]
傑:行啦`你地兩個*

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
第4集`
咁丫藍佢地就返左SCHOOL LU*
柔:快D啦`藍藍,,琪琪`去睇下咩班啦`*
藍&琪:OKOK"
琪:E..我地3個都係1C牙`*
柔:E..係BOR係BOR`好YEAH*
藍:嗯`..
之後丫俊佢地都返左SCHOOL`
俊:嘩..你地睇下..又撞到果3條女啦`
樂:係喎`過去喇*`
俊:好`
樂:喂,,丫傑`快D行啦`係到發呆!!*
傑:知啦`洗你叫我既*
樂: ....[ 無奈 ]....
佢地過左去喇`*
俊:HIHI`3位令女*
因為藍覺得呢3個男仔好煩`*
藍:呵..我地個名吾係叫令女`吾該你吾好叫錯喎*
樂:車..你咪令女囉`令女!*
藍:吾好意思喎`我地要上去課室啦`吾該謝謝!!`
俊:咪走住`
藍:點呀`我地3個吾得閒同你地玩喎`
俊: [ 心諗:條女咁串既`咁就有野玩LU..KA* ]
樂:無..呀俊哥呢..想溝你地呀`*受吾受先?!
俊: [ 細聲同樂講 ] 喂!`咪亂講牙"
樂:KA*
俊:既..既..吾係牙*我想要你ICQ&手提之MA`係呢..你地叫咩名?!
藍:我叫XX藍,,丫藍`佢叫XX柔,,丫柔`佢叫XX琪,,丫琪*睇下心情先俾ICQ&手提你囉`
柔&琪:令仔`你地好`
俊&樂&傑: [ 笑左一下 ] 嗯"
藍:咁仲有無野呢?!就打鐘喇`吾想同你地係到講笑*
俊:無..[ 俾樂搶左黎講* ]
樂:呀!!有牙`你地讀咩班牙?!我地讀1C`
藍&柔&琪:ME2啦*
藍:我地要上去喇`係咁88*
俊:既..我地都要上去喇*
傑:喂..俊哥`我地都味去買野喎*
樂:咪係囉*
俊:是但啦`吾洗啦*小息先去啦`快D上去啦*
樂&傑:是但囉*
--------------------------------------------------------------
過左1陣..佢地跟住左MISS上黎1C班`*
MISS入左黎`
MISS LEE:全部同我安靜!!好喇`我係你地今年既新班主任`
我叫做MISS LEE`GOOD MORNING CLASS"
全班:GOOD MORNING MISS LEE`
MISS:今日我地班黎左6個新同學`
男同學:MISS`有無令女既先*
女同學:收啦!!`
MISS:安靜!! [ 惡+嬲 ]
MISS:有3男3女`E家請佢地入黎啦*好喇`你地入黎*
俊同藍佢地入左黎..全班起哄= ="..
女同學A:好令仔呀`
男同學C:嘩..令女之中既令女呀`簡直極品*
MISS:靜D啦`聽吾聽到呀!! [ 火+超惡+勁嬲 ]
全班靜曬..= =""
MISS:等你地自我介紹先啦`
藍:各位好`我叫XX藍,,叫我丫藍&藍藍* [ 笑起黎好SWEET ]
柔:你地好`我叫XX柔,,叫我SIU柔`
琪:各位好`我叫XX琪,,叫我丫琪都得*
俊:我叫XX俊` [ 好COOL= =" ]
樂:XX樂`叫我丫樂*
傑:XX傑`叫我丫傑*
MISS:好喇`佢地介紹完喇`我E家黎1次大調位*
MISS:UM,,XX藍同XX過坐`XX柔同XX樂坐`XX琪同XX傑坐`XX俊同XX雯坐*
MISS:好喇`咁樣坐有無問題?!
俊:[ 績刻開口 ] MISS LEE LEE`我覺得好有問題*我吾想同呢個姣婆雯坐喎*
雯:E..俊俊呀`點解話人姣婆姐>V<"
俊:收啦你`
MISS:[ 無奈 ].. [ MISS都覺得XX雯都好姣 ]
MISS:既..好喇好喇`咁XX俊你同XX過掉位啦*
俊:好呀*
藍:[ 心諗:吾係掛=.="要我同呢個煩人坐* ]
MISS:E家呢個位得吾得?!
全班:得`
================================
           "丫俊  丫藍"  <<後坐
           "XXX    XXX"
           "丫樂   丫柔"
          "丫傑    丫琪"
          "XXX      XXX" <<前坐

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...