加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉載] *[| 我刀系襯你吾起 ; 不如分手把!` s0rri `]--`
載入中 ...
komi
初生嬰兒

會員編號 467934
精華 0
積分 5
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 7001 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊 2010-6-25
註冊天數 5056
狀態 離線
  只顯示 komi 的帖子
[轉載] *[| 我刀系襯你吾起 ; 不如分手把!` s0rri `]--`

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。人 物 介 紹 ::

w:094: [ GIRLS* ]遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 施 曉 瑜 ; 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
靚 女.有 小 小 情 緒 化`對 朋 友 好 ; 對 男 仔 小 器 ; 好 窮* 14碎

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 尹 詠 琳 ; 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

靚 女`大 方 ; 有 錢` 對 朋 友 好 好 ; KAWA 兒''  14 碎

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 宇 姍 姍 ; 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

嘰 靚 女` 超 小 器 ; 超 姣. 中 意 阿 軒 ; 好 憎 魚 魚*  14 碎

w:067: [ BOYS* ]遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 黃 進 軒 ; 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
靚 仔` 好 有 錢 的 ; 花 心`吾 知 邊 一 次 先 系 認 真`串* 14 碎

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 文 卓 賢 ; 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

靚 仔`呢 個 刀 嘰 花 心 下` 串* 有 錢` 口 花 花 -v-  14 碎

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
komi
初生嬰兒

會員編號 467934
精華 0
積分 5
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊天數 5056
狀態 離線
[ 第 一 雜* ] "吾 該 你 慳 o的 啦`我 系 吾 會 中 意 你 呢 D 花 痴"
4年前''
我;比你咖` {系封情信+望住佢}
X;望夠未阿?我知我靚仔`吾洗望甘耐下化 ,,
    仲有`吾該你慳o的啦`我系吾會中意你呢D花痴
現在 ::
我;你話佢系米好賤格` .\/. 哼* 諗番起好魚T^T
琳;哇`真系好賤w0r ; 不過刀算啦 ,, 過左甘耐 {唉 ; 又提 - -''}
我;吾得阿` 好嬲阿好嬲阿!* 好想''堆''淋佢阿* 就系佢 令到我....
琳;呢句野你由5年前同我講到家陣啦
我;5年前? 你痴咖 - -'' 果年事系4年前咖啦-,-
琳;系咩 ,, 哈哈哈哈哈.....{狂傻笑}
我;哼*廢事講+提` 訓教
又一天了 ^3^
琳;喂 -3- 起身啦! 仲訓 - -
我;起身做乜阿? {未MA大眼}
琳;起身番學嚕 -,- 吾通你想點阿?
我;得啦*口水多過浪花 {但仲未起身}
琳;真系想fXXK Q你 -,- 7點9啦..!
我;{即刻彈起身`沖左入去次所`換33`}
琳;其實依家7點3炸 ,, 嘻嘻
我;7..7點3? {激動}
琳;系..系阿* 甘我驚你吾知醒米早d叫你嚕 >3<
我;-3- 我..我..唉`算啦 -,- 番學!*
琳;魚姐真系好人 =DD 早餐我的` ok..?!
我;呵呵`仲洗講 XD
琳;我要個8號餐+可樂走冰` {比左一百蚊我}
我;2個8........ {突然有個男仔憧左過黎}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
komi
初生嬰兒

會員編號 467934
精華 0
積分 5
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊天數 5056
狀態 離線
[ 第 二 雜* ] "一 嬲 人 ,, 就 講 過 吾 停 -_- 我 睇 呢 件 事 好 難 平 熄
我;2個8........ {突然有個男仔憧左過黎}
男;2個8號餐 ,, 可樂走冰
我;喂 ,, 我嗌先咖* 冇啦啦沖過黎 .\/.
男;明明系我嗌先既`你嘈咩丫嘈!
我;米當我施捨比你呢D流氓l0r` 哼 .\/.
M記員工;小姐 ,, 吾好意思丫*請你到格離丫 ,, 吾好意思丫*
我;超*我廢事幫親你間M記 .\/. {超火}
男;比我下次見到你 ,, 你就知未* {白痴!}
我;好阿` 比我下次見到你`我即刻殺Q死你呢D人渣!
{走左}
我;琳`我地走去第2到食啦!呢間M記刀吾系做野既 .\/.
琳; -口-'' 0k*
我;果個死賤人 ,, 正一食屎大咖!明明系我排隊先咖MA!
     又冇啦啦沖過黎w0r .\/. 痴9線咖* 仲有果個M記........
琳;吾好甘火啦 - - 大小姐`算啦!算啦!算啦!
我;=/\='' 佢好黑我人憎丫 /333\
琳;= = {一嬲人 ,, 就講過吾停 -_- 我睇呢件事好難平熄}
學校 ;
MS;各位同學早晨`我系你地今年既班主任 ; MS.CHAN
      {MS.CHAN = MS.C}
全班;哦`
MS.C;UM` 好啦 ,, 依家掉位! 男左女右
MS.C;尹詠琳同文卓賢坐 ;  XXX同FFF坐 ;
          YYY同KKK坐 ...................................
姍/我;Miz`甘我坐邊?
突然有人''烤''門 -口-''

頂部
komi
初生嬰兒

會員編號 467934
精華 0
積分 5
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊天數 5056
狀態 離線
留CM PLZ^_^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...