加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 曖昧關係 更新情況
載入中 ...
Lavender=]
初生嬰兒

會員編號 456744
精華 0
積分 118
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 8051 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-20
註冊天數 5244
狀態 離線
  只顯示 Lavender=] 的帖子
曖昧關係 更新情況

最近我好似鐘意左一個同班既男生..
話說我同佢小息既時候,佢就(mi)我塊面(其實唔只佢),
我就會追住佢黎(支)&打佢個頭..ps..佢好高
之後佢竟然(支)返我,第一次我比佢嚇親..我叫得勁大聲
呢排我地成日都玩黎玩去../追住佢
有位男同學見到我地支黎黎去就話你地關係好曖昧..
個男仔就話唔係..
另外有一次,老師話我地呢班好純&天真
話因為我地班d男男女女又唔係拍拖,但又好好朋友
之後佢同我互望each others
佢對有d熟既女同學,都係咁,但冇我玩得咁din
p.s,,其實我覺得佢唔係鐘意我,但又唔只係順同學關係
f.4(大家都17old)
咁我算唔算鐘意佢,咁佢呢?

NEW

死啦..我覺得我同個男仔好似有觸電既感覺..help!!
我見到拒唔開心就會叫拒d fds關心下拒,要同拒傾下計
(我係特登同d人講)佢地照做,真係會開解下拒
其實我係一個鐘意幫人,會好關心人既一個女生
一見到我d fds(男仔多d)sad既時候,就希望拒會開心返..
我會搵佢傾計,開解下拒..(別無它)
問題就黎啦..................
另一個男仔=A(姐係話我同佢好曖昧果個)
我同A係好朋友,同個男仔都係..
A有好多時都話我地好有野,通常我都話邊有呀(我真係冇既)
咁有次啦,個男仔係走廊企係到,同A都係..之後我咪去搭散下lo
咁拒無無啦伸隻手掌(好似數字5咁),咁我咪貪得意又伸隻泊埋去,
就有d觸電啦....之後A話:(笑著,企左另一面)我唔做電燈膽...
我話,你先係呀,唔采你地(講既時候有D前言不對後語)
A話,佢好留意你,我話:有冇成日望住我,<<有.
之後我話我都覺覺地..我話:我好煩呀 A:咁你對佢有冇FEEL..
我好直接話:有DDDD啦
因為A坐我格離..SO有留意到
仲有仲有..放學既時候,我平時都冇咩野,同佢講88,有時會支黎支去,
但今次我發覺佢望住我..(唔係估估下,互望)
佢同A都好關心我,唔同既係,我同A講我當你係我細佬(會對A好好既,而A都會)
所以同A冇觸電既感覺..但....佢就唔係啦
P.S佢幾信任我,佢同朋友一齊時會假笑OR笑(總之係而希果D)
但奇異地對我好認真....
無可否認,我有DD鍾意佢,但感覺怪怪的
而定係班到我地都會支黎支去,我坐係到,佢就會摸/MI我塊面(玩炸)..
我會JUMP (mi)返拒 但發覺周圍既人眼光好怪,覺得我地有野
救我= = 我同佢講左我對你有感覺,但我覺得發展得太快,我需要時間
之後佢:哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈...(sms)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ckm0302
嬰兒上路

會員編號 452313
精華 0
積分 161
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 8016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-13
註冊天數 5312
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 ckm0302 的帖子
keke
暫不能妄下定論,
但我覺得老友鬼鬼既你地,幾好∼
最少冇咁多爭鬥,要珍惜呀∼
呵呵

歡迎來我的部落格參觀,網址如下:http://ckm0203.pixnet.net/blog
欲加MSN者可在網誌中的Profile中找到~
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5420
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
做乜事又要係依到開多個P0-.-`
兩P0只能存一P0,你想DEL我戈邊戈個(女孩專區就PM我NA)`
因此,,我唔會+分比你住,,遲下睇你點先NA;)`

頂部
Lavender=]
初生嬰兒

會員編號 456744
精華 0
積分 118
帖子 11
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5244
狀態 離線
我仲諗住呢2個都有關係tim,,
嗡我要呢個,,唔要女生啦..唔該!

頂部
Lavender=]
初生嬰兒

會員編號 456744
精華 0
積分 118
帖子 11
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5244
狀態 離線
死啦..我覺得我同個男仔好似有觸電既感覺..help!!
我見到拒唔開心就會叫拒d fds關心下拒,要同拒傾下計
(我係特登同d人講)佢地照做,真係會開解下拒
其實我係一個鐘意幫人,會好關心人既一個女生
一見到我d fds(男仔多d)sad既時候,就希望拒會開心返..
我會搵佢傾計,開解下拒..(別無它)
問題就黎啦..................
另一個男仔=A(姐係話我同佢好曖昧果個)
我同A係好朋友,同個男仔都係..
A有好多時都話我地好有野,通常我都話邊有呀(我真係冇既)
咁有次啦,個男仔係走廊企係到,同A都係..之後我咪去搭散下lo
咁拒無無啦伸隻手掌(好似數字5咁),咁我咪貪得意又伸隻泊埋去,
就有d觸電啦....之後A話:(笑著,企左另一面)我唔做電燈膽...
我話,你先係呀,唔采你地(講既時候有D前言不對後語)
A話,佢好留意你,我話:有冇成日望住我,<<有.
之後我話我都覺覺地..我話:我好煩呀 A:咁你對佢有冇FEEL..
我好直接話:有DDDD啦
因為A坐我格離..SO有留意到
仲有仲有..放學既時候,我平時都冇咩野,同佢講88,有時會支黎支去,
但今次我發覺佢望住我..(唔係估估下,互望)
佢同A都好關心我,唔同既係,我同A講我當你係我細佬(會對A好好既,而A都會)
所以同A冇觸電既感覺..但....佢就唔係啦
P.S佢幾信任我,佢同朋友一齊時會假笑OR笑(總之係而希果D)
但奇異地對我好認真....
無可否認,我有DD鍾意佢,但感覺怪怪的
而定係班到我地都會支黎支去,我坐係到,佢就會摸/MI我塊面(玩炸)..
我會JUMP (mi)返拒 但發覺周圍既人眼光好怪,覺得我地有野
救我= = 我同佢講左我對你有感覺,但我覺得發展得太快,我需要時間
之後佢:哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈...(sms)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...