加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: じゅうはち|Et après.
載入中 ...
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6777
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
じゅうはち|Et après.

還有一星期就放榜。
其實很多東西都未想好。

收POST再次少量更新。慶祐的圖要等一下,一個月才有一兩幅新圖,儲多幾張才更新。

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6787
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
1 好正呀 bg 好有天堂既feel 呀( 或姐係天使啦 ) 總之就好正啦
字 本來覺得第1個好睇d 但好似大左少少 都係2好睇d
2 都唔錯呀

我總覺得你放榜個日會好輕鬆就搞掂晒XD
記得我當年拎得個幾分(唉-,-) 都輕輕鬆鬆搞掂 哈哈
對你d成績好既人黎講更輕鬆啦XD
突然間咁多野講 -0- 請無視我吧^0^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6777
狀態 離線
THANK YOU:D

其實放榜呀我係有啲緊張姐∼好冇安全感……唉
到個日我收到咩分去做啲乜,我都諗得好清楚。

原來好多人買左SELL POST冇回^_^

頂部
ttsee
吹水中手

會員編號 99569
精華 0
積分 9203
帖子 4223
威望 8 點
I-See幣 354098 錢
GAME幣 6222 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-8
註冊天數 6689
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 ttsee 的帖子
其實我係別壇見到先的
當時好眼訓 第一秒入post淨係見到last果個原圖
點知再等左陣switch返去個winodw就見到sa!!!!!
癲了~~~但果陣load圖慢到sdf:kljwelrn#w咁所以無回
宜家係度回算了

sa banner好靚 >v<
申區果度 我鍾意3 then2 at last1 XD
其實3同2係一時時 睇mood :p
feel超正我勁鍾意!!!!色很好!!!!無左吳尊更好!!!!知我心意*v*
thanks!!!!

後面果個都很好 難得地覺得個影很好(加果個)
簡簡單單好c服好好睇 ;-)

.

放榜我超級無敵非常勁期待
但我可以話未prepare過 因為真係好唔了解件事
頭先睇左學友社本野好啲 等緊學校個talk(31/7)

祝福

.

天使feel*v*oh my god sa實在太靚啦一定係因為 XDDD
(完全唔關事 :p)

.

偷link時發現好似有4個 :-o
但load得慢到喊 有4個的話你可唔可以pm我last果個呀 XD
我再入黎加長個post之後 :p

打到成篇xanga咁係想點 ~0~

-

呢秒睇到lu~
3then2then4then1 :p

頂部
vincyyy
中級會員

會員編號 421830
精華 0
積分 498
帖子 360
威望 0 點
I-See幣 12417 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-10-27
註冊天數 5665
狀態 離線
  只顯示 vincyyy 的帖子
1好正,好有feel
2都好好
你D creation一向都好正

頂部
星球之女主角
初級會員
U中意■比人罵U

會員編號 201653
精華 0
積分 825
帖子 199
威望 0 點
I-See幣 13084 錢
GAME幣 313 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-16
註冊天數 6468
來自 sTEpHY■ fANs
狀態 離線
第4張有d怪-3-
因為有少少唔平衡..
四係得一邊有人同字..另一邊空空如也..
上面果3張唔錯;;

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6777
狀態 離線
to APPLE朋友
就係知你唔鐘意吳尊就cut走佢,再整埋手臂啲色XD
其實放榜我要做乜野我都未知,都唔知留原校定係走好,雖然話睇分數,但我都未諗好。
我唔捨得原校個幾位好老師,但另一間有Psycho讀,我想試下,因為覺得自己對呢科更有與趣(比起世史)。
SA呢個已經係近來自己最滿意既作品啦
我又鐘意2多啲,3我只係覺得隻字悶XD 4就係玩 1係本身SV左但之後睇唔順眼,不過照POST呢個比較下:D
祝福你,放榜揀到想讀既學校同科目。Thx for ur comment.難得你接受到個影。

vincyyy
Thx :D 多謝你咁講

星球之女主角
是嗎?我又覺得右邊空又冇乜問題既,右邊加埋野咪仲奇怪(因為整個陣試過,我個人頂唔順)。
balance呢樣野唔係左右兩邊都有野先叫balance,至少我既理解唔係。
anyway, thx for commenting.

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 6969
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
聽你咁講諗住走? 會去邊間 XDD
PSY都唔少學校有開啵 ..
唉我對PSY都有興趣 但成日聽D師姐講大學讀個D PSY好唔同令我卻步

放榜既老實講對自己有信心既
其實真係唔洗緊張 根本係好多野都唔洗點準備
到時一切都會變得好順利 XDD
anyway你準備晒d資料 到時走唔走就另一回事啦
問自己一句係咪好鐘意依家間學校, 同埋間學校AL教得好唔好 OTLLLLLLL
因為 ...  自己就係10月已經好後悔當初冇走到 OTL
唔捨得都終需一別嘛 讀得好最穩陣呀真係 ...
同埋F6好多機會做leader 如果唔鐘意學校d制度 好難involved架 T__T

well 我都打到XG咁 OTL 希望你唔好嫌我多野講 XDDDDDDDDD

好鐘意個design呀
整體感覺好smooth 我都最鐘意你CUT剩SA XDD
個人比較鐘意1既大字 而細字可能換做2個個更好 XD
3 ..  色係唔錯 但冇1,2咁自然 個人認為係藍色底既問題 (?)

support and good luck
其實講野你知
我都有份放榜架 XDDDDD

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6777
狀態 離線
唔緊要,難得有得吹下水。
其實我想去PLK KTC,GEOG ECON PSY咁揀。
因為我依家諗,到大學如果一下子揀psy,陣間原來自己唔鐘意(難唔緊要),咁就好麻煩。
所以想試讀先。到唔鐘意我仲有econ+geog兩科,咁都仲走得到商學院讀econ或者讀社會科學個邊。

其實我原校文科老師唔差,GEOG其實好有保證,但KTC英文感覺上好D,所以我想轉。
唔知道,其實依家呢一刻我都未決定好,可能夠分都未必走。
緊張呀,我信心就還好啦,因為覺得自己臨場考得一般,尤其econ,得中史文學我覺得自己發揮得較為好,所以先有緊張既心情。

你重考會考一兩科?

THX FOR COMMENTING XD
呢輪成日開post,最後淪為吹水。

頂部
WATERRR
灌水高手
We Will Be Back

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 233485
精華 0
積分 66247
帖子 40479
威望 0 點
I-See幣 224915 錢
GAME幣 1835 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-11-20
註冊天數 6373
來自 ㊣o㊣
狀態 離線
  只顯示 WATERRR 的帖子
1 色好正,bg都係,feel正爆
兩個ban d字都唔錯呀,但中意第二個多d
2 都好好呀

support

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...