加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 有好多暗倉印 點搞-.-(問黎)
載入中 ...
『峰』
吹水學徒

會員編號 200581
精華 0
積分 1907
帖子 1268
威望 0 點
I-See幣 36343 錢
GAME幣 9666 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-14
註冊天數 6478
來自 老母個肚lor
狀態 離線
  只顯示 『峰』 的帖子
有好多暗倉印 點搞-.-(問黎)

我成日係洗面戈陣 洗掉左d暗倉-.-
搞到成面好多印...
時間關係 比f.1少左好多
但仲係有唔少..有咩方法解決...

試過好多方法啦-.-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SZE_思
吹水學徒
巧悶牙...

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 206127
精華 0
積分 3383
帖子 1889
威望 0 點
I-See幣 14953 錢
GAME幣 731 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ●朱古力●
閱讀權限 60
註冊 2006-8-28
註冊天數 6464
來自 夢之歷險v3v
狀態 離線
  只顯示 SZE_思 的帖子
試下飲多D水~
同埋用蘆薈搽面丫

喱2個方法對我黎講係ok咖^^v

但係你自己平時都要注意一下
1. 10點前訓覺(10~2點係人類訓覺既黃金時間.3.)
2. 唔好食咁多M記同薯片果D喇(有陣好想食果陣食1,2塊好喇.同埋食完要飲1杯水)
3. 飲多D水.(唔知點解我試過真係會少左好多-_-v)
4. 要日日去開大-v-(因為要將身體入面既毒排出黎.)
5. 食多D生果.(因為可以開到大xd)

6.用去暗倉既洗面奶洗面(唔好用clean and clear.我用過.愈用愈多暗倉- -仲衰)
7.試下用一D去暗倉印既"marks"啦._.(未試過.唔知得唔得)

其實講咁多都無用
一定要有毅力喔._.v

以上全屬個人意見.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Rosanne101535
初級會員

會員編號 45326
精華 0
積分 572
帖子 160
威望 0 點
I-See幣 11839 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-25
註冊天數 6801
來自 H.K.
狀態 離線
  只顯示 Rosanne101535 的帖子
而我係問過醫生同埋上網同聽電台節目教既
就係:
每隔一日就攞一咋粗鹽(一定要粗鹽),濕下塊面先,然後將d鹽輕輕咁卒勻塊面,卒45秒到啦,
跟住洗面,洗乾淨佢,要隔一日喎,唔好日日,開頭第一次用係會覺得好拿下架,但之後再洗就唔覺得拿架啦
第二就係如果係女仔既就唔好飲凍野,係一d都唔好飲,因為女仔飲凍野係十分之唔好,
唔但只d皮膚,係對個子宮唔好,男仔既都係少飲為妙啦
第三就係要一日查3次護膚品,朝頭早起身清潔好自己,就查d cream落塊面度,唔洗多,查到你覺得滑為止,第2次就係沖完涼之後查,沖完涼就要查多少少,因為沖完涼會沖走d油脂,令到個身好乾,所以要查多d,塊面要查多好多
第三次就係訓覺前,查完要按摩,咁樣係印先會好得快d
第四就係大部份人都知既唔好食熱氣野凍野辣野
唔係d毛孔擴張哂仲難好
跟住就唔好夜訓,女 仔要11點前訓,男仔就12點前
仲要睇埋你既個人體質,如果係成日都熱氣,有好多暗蒼,黑眼圈好大個d,就一定要訓夠9個鐘頭,唔好多唔好少
普通人就一定要訓夠8個鐘頭,又係唔好多唔好少
咁樣d暗蒼會好得好快
以上係我問過醫生既意見
如果你覺得用左我講個d意見冇效
咁你最好問下你既醫生
同埋試下改下你而家過緊既生活啦

頂部
『峰』
吹水學徒

會員編號 200581
精華 0
積分 1907
帖子 1268
威望 0 點
I-See幣 36343 錢
GAME幣 9666 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-14
註冊天數 6478
來自 老母個肚lor
狀態 離線
  只顯示 『峰』 的帖子
熱氣問題我冇-.-我有飲開24味呢d- -

m記,零食 我唔知幾耐冇食煎野=.=

我都有用洗面奶=.="訓教大多11點幾訓-.-

水 我日日都有飲3~4l

但都係好多印-.-"

豆就反而得5粒左右-.-

頂部
sla_sylaw
初生嬰兒

會員編號 430164
精華 0
積分 205
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 8726 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-2-1
註冊天數 5575
狀態 離線
  只顯示 sla_sylaw 的帖子
用d美白產品啦..
去印快好多嫁..
咁當然都要飲多d水啦..
去印可以用珍珠粉..
$15/樽.
每次用棉花捧搽暗瘡/印位.
唔洗1星期就明顯好左好多以啦.
有意請email我啦 ;)
[email protected]

頂部
幻月靈
初生嬰兒

會員編號 310979
精華 0
積分 216
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11024 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-26
註冊天數 6222
狀態 離線
  只顯示 幻月靈 的帖子
6.用去暗倉既洗面奶洗面(唔好用clean and clear.我用過.愈用愈多暗倉- -仲衰)
的確=.=,因為我依家用緊,d豆多過未用前1倍

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...